Vrijdag een natuur latex topper gekocht. Zaterdag was hij al binnen. Hij ligt zalig, zeer goede kwaliteit.
Selskapet har svart
Onlangs een 4-seizoenen dekbed besteld bij Matrasdirect.nl, voor een heel nette prijs. Zag er prachtig uit maar helaas bleken de 2 delen niet goed op elkaar te passen. (verschil in afmeting) Dit du... Vis mer
Selskapet har svart
Onlangs een matrashoes besteld op Matrasdirect.nl. De beschrijving van de maatvoering is zeer onduidelijk. Op de website staat het volgende. Hoe meet ik? Je nieuwe matrashoes zal om de kern van... Vis mer
Selskapet har svart
Op zoek naar Topdekmatras, vanwege een te harde boxspring welke ik elders gekocht had. Klantenservice gebeld en zeer goed geïnformeerd. Op basis daarvan een topdekmatras en kussens uitgekozen en aa... Vis mer
Selskapet har svart
Altijd in alle maten en soorten directe levering uit voorraad van matrassen, topdek matrassen en alle soorten beddengoed. Bekend merk en meer dan 20 jaar online met de unieke wekelijkse laagste prijs check.
De Dieze 14,, 8253 PS, Dronten, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
5 sterren , omdat mijn boxspring, het eerste produkt dat ik daar koop, perfect aansluit bij mijn verwachtingen. De levering verliep vlekkeloos, ik werd goed op de hoogte gehouden vh verloop van mijn bestelling en levering. De boxspring was de juiste keuze die ik had gemaakt. Mooie kleur, mooie afwerking! Het is een boxspring met veren en die had ik nodig omdat ik een matras met pocketvering heb. Die matchen gewoon bij elkaar en dat voel ik aan mijn rug! Super gewoon! Kwaliteit voor een zeer goede prijs! Bedankt.
Klantenservice gebeld en zeer goed geïnformeerd.
Op basis daarvan een topdekmatras en kussens uitgekozen en aangeschaft, welke een dag later al geleverd werden.
Sindsdien geen (gewrichts)klachten meer na een nacht slapen! Zeer blij en tevreden

Svar fra MATRASDIRECT®
Perfecte klantenservice en een sterke empathische uitgesprokenheid. Ze toonden professionaliteit en respect naar de klant. Geleverde producten van goede en aangename kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Svar fra MATRASDIRECT®
Ik had een matras besteld, ligt veel te hard , dus een extra dikke topper besteld, is net 5 cm en heel slap, nutteloos.
Klantenservice doet er niks aan, als je de tijk en de lucht ertussen mee meet is het wel dik

Svar fra MATRASDIRECT®
Wij waren op zoek naar een matras voor in de caravan. Via Google kwamen wij op Matrasdirect Zwijndrecht.
Via de mail vraag gesteld over 1 matras.
Kreeg snel een antwoord dat deze op een lattenbodem past met 28 latten.
Deze hebben wij niet en kreeg ik telefonisch van Richard een ander voorstel.
De Dreamex en een matras eronder die steun geeft aan de matras om de openingen tussen de latten op te vangen.
Verder kwamen ze de matras ook nog op de camping 60 klm verder bezorgen en installeren op het bed. En oude eraf halen en mee retour.
Top allemaal.
Besteld via Richard en afspraak gemaakt voor leveren.
Is gisterenavond netjes op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst.
Vanacht super geslapen en eerlijk gezegd veel eerder moeten doen.
Richard bedankt voor je goede advies en service!!!!
Groet
2 dekbedden met texelse schapenwol mooie zware dekbedden en 2 matrassen Princes pocketveringsmatras besteld.
Snelle levering en duidelijke communicatie.
We gaan hiervan genieten.
Wat een super slechte service.
1 plat hoofdkussen, 1 opschud hoofdkussen en een beenkussen besteld.
het opschud hoofdkussen beviel niet dus een tweede plat kussen besteld. Netjes bijbetaald. Na een nacht testen beslist om om ook het beenkussen retour te sturen. Met de klantenservice overeengekomen dat zij mij kosteloos het nieuwe hoofdkussen op zouden sturen en ik voor mijn retour zou betalen. Het nieuwe kussen zou ook pas opgestuurd worden nadat het retour ontvangen was door matrasdirect. Nu is het orderbedrag na het retour zenden van de 2 kussen € 0,05 cent onder de € 50 terecht gekomen en mag ik de verzendkosten van het tweede kussen ook nog eens zelf betalen. Dat noem ik gewoon je klanten weg jagen.
Het beenkussen hoeft niet weggegooid te worden zoals u in de reactie aangeeft. Het is namelijk niet uit het plastic gewees!! Wat heel duidelijk te zien is aangezien het in een gesealde verpakking zit en het niet open is geweest.U doet dus helemaal niet wat u zegt. U zou de verzendkosten op u nemen, ik de retourkosten. Vervolgens betaal ik alsnog 2x verzendkosten niet jezelf goed gaan praten!
Ook heb ik vooraf, per mail, laten weten dat ik ook het beenkussen retour zou sturen. Dus ook dat deel klopt niet.

Svar fra MATRASDIRECT®
Medewerkster geeft niet alle informatie waardoor je als klant voor hele nare verrassingen komt te staan.
Ik heb hierdoor 210 euro te weinig terug gekregen / teveel betaald.
Ik moest haar zelf wijzen op de correcte prijs, anders was dit zelfs 235 euro geweest.
Medewerkster uitte vervolgens haar ongenoegen toen de door haar bedachte afspraak haar ineens niet meer uitkwam. Ze vroeg mij vervolgens om een gunst, om dit probleem voor haar op te lossen, omdat dat haar financieel beter uit kwam.
Ik heb hier twee keer een klacht over ingediend maar nooit reactie gehad.
MatrasDirect, eens maar nooit weer.
Ik ben superblij met mijn Nasa traagschuim top matras. De rugpijn is weg. Echte aanrader!!!

Svar fra MATRASDIRECT®
Hoofdbord besteld .Prima kwaliteit,super goede prijs en vandaag tot over de drempel bezorgd.Helemaal tevreden

Svar fra MATRASDIRECT®
Na een slechte revieuw namen ze contact op. Het leek goed te worden opgelost, en of ik dan wel.de.revieuw wilde herzien. Natuurlijk maar eerst zien en dan herzien. Bij vervanging is de vloer beschadigt. Hier natuurlijk gelijk contact over opgenomen, foto s sturen, zou verzekering werk zijn bla bla. Nu 4 maanden verder en je hoort en ziet geen reactie meer. Bed bij me ouders beschadigd ipv strak getrokken. Oude mensen laten betalen voor een communicatie fout vanuit de medewerker
Te schofterig!
gewoon heel kort goed advies snelle levering alles correct

Svar fra MATRASDIRECT®
Overzichtelijk; goed communicatie; eerlijke prijs. Alles kwam goed ingepakt en is van uitstekende kwaliteit. Bedankt!

Svar fra MATRASDIRECT®
Het bed werd snel geleverd, we werden vooraf goed geïnformeerd over datum en tijdframe. Dit klopte ook. Er zat geen montagehandleiding bij. Die ontvingen we vrijwel onmiddellijk via de mail. Goede service. Top!

Svar fra MATRASDIRECT®
We hebben een electrische boxspring gekocht in Zwijndrecht. Goede persoonlijke aandacht van de verkoper. Hij nam uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen. Twee weken later heeft hij de boxspring aan huis bezorgd.
We hebben zelf het bed in elkaar gezet en zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
Prima ervaring dus.

Svar fra MATRASDIRECT®
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.