Dit is inmiddels de tweede keer dat ik hier bestel en ik ben opnieuw zeer tevreden. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Toen ik per ongeluk een verkeerd product had besteld, werd de retour... Vis mer
Se hva andre synes
2 verschillende opleg matrassen. De 1 3cm de ander 4. Ik heb contact opgenomen om dit op te lossen. Niks meer gehoord. Nooit meer iets bestellen daar.
Onlangs een 4-seizoenen dekbed besteld bij Matrasdirect.nl, voor een heel nette prijs. Zag er prachtig uit maar helaas bleken de 2 delen niet goed op elkaar te passen. (verschil in afmeting) Dit du... Vis mer
Selskapet har svart
Op zoek naar Topdekmatras, vanwege een te harde boxspring welke ik elders gekocht had. Klantenservice gebeld en zeer goed geïnformeerd. Op basis daarvan een topdekmatras en kussens uitgekozen en aa... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Altijd in alle maten en soorten directe levering uit voorraad van matrassen, topdek matrassen en alle soorten beddengoed. Bekend merk en meer dan 20 jaar online met de unieke wekelijkse laagste prijs check.
Kontaktopplysninger
De Dieze 14,, 8253 PS, Dronten, Nederland
- 088-9005005
- info@matrasdirect.nl
- www.matrasdirect.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Snelle levering, goed product
Het bed werd snel geleverd, we werden vooraf goed geïnformeerd over datum en tijdframe. Dit klopte ook. Er zat geen montagehandleiding bij. Die ontvingen we vrijwel onmiddellijk via de mail. Goede service. Top!

Prima ervaring
We hebben een electrische boxspring gekocht in Zwijndrecht. Goede persoonlijke aandacht van de verkoper. Hij nam uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen. Twee weken later heeft hij de boxspring aan huis bezorgd.
We hebben zelf het bed in elkaar gezet en zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
Prima ervaring dus.

vriendelijk…
We worden altijd zeer vriendelijk geholpen. Zijn tevreden met de producten en een eerlijke prijs

Een matras is beschadigd
Een matras is beschadigd. En ook het product is niet goed voor mij

Svar fra MATRASDIRECT®
Een topper besteld en deze is geleverd
Een topper besteld en deze is geleverd. Wat een top matras.

Svar fra MATRASDIRECT®
Alles keurig geregeld....product prima…
Alles keurig geregeld....product prima in orde!!

Prima ervaring
Prima ervaring. Ondanks de feestdagen binnen 1 werkdag geleverd. Volop medewerking door het pakket prioriteit mee te geven bij het leveren. En jawel, het bestelde werd keurig op de gewenste tijd geleverd.
En ondanks de gesloten klantenservice via telefoon, direct reactie ontvangen via het mailformulier.
Dank voor jullie inzet.
Kortom, Matras Direct zeker aan te raden

MatrasDirect Zwijndrecht
Goede ervaring gehad met MatrasDirect in Zwijndrecht.
Klantvriendelijkheid, service op maat en menselijkheid zijn punten die wij hebben ervaren bij het bedrijf.

Svar fra MATRASDIRECT®
Wij waren in Klazinaveen en zijn heel…
Wij waren in Klazinaveen en zijn heel goed geholpen .We hadden best veel vragen .De winkelbediende had heel veel geduld .
En goede tips .Ook na het plaatsen van ons bed hadden wij nog vragen en ook die zijn keurig beantwoord .Dikke 10 voor matrasdirect in Klazinaveen .
Goede ervaring!
Producten werden snel geleverd.
Betaald via een Riverty omdat ik er nog niet eerder had besteld. ( Daardoor helaas wel iets meer kwijt maar mijn eigen veilige keuze na door een andere site opgelicht te zijn )
Topmatras is goed en het dekbedhoes had helaas een klein fabrieksfoutje en dat hebben we snel en gezamenlijk via de mail besproken en opgelost. Prijs / kwaliteit is echt goed!
Zeer tevreden met de snelle levering, snelle reactie op mails en het verwerken van onze oplossing!

Dit is geen matrasvernieuwer
Dit is geen matrasvernieuwer
Dit is een hoes ter dikte van een servetje
Het past wel goed,om matras van 80 of 120 breed en 190 of 220 lang ,het past altijd
Wat een flut zooi

Erg tevreden
Erg tevreden, klantenservice heeft mij goed geholpen met het omruilen van een matras en het uitzoeken van de juiste. En ik slaap nu heerlijk!:-)

Prima geholpen in Dronten
Prima geholpen in Dronten. Deskundig personeel en snelle levering.

Fijne winkel in Dronten
Fijne winkel in Dronten.
Fijn geholpen en een gezellige medewerkster.
We kregen een goede uitleg op onze vragen naar enkele box springs die wij hadden gezien in de winkel.
Wij komen zeker terug

Svar fra MATRASDIRECT®
super fijne winkel in dronten
Heel fijn geholpen met de aanschaf van een nieuwe boxspring bij Matras Direct Dronten

Geen goede ervaring in Dronten
We waren vandaag in Dronten bij matrasdirect. De verkoopster zei ons nog net gedag maar bleef verder achter haar balie zitten. Ze had er overduidelijk geen zin in. Toen wij vroegen of ze iets meer kon vertellen over de matrassen van e boxsprings zei ze: het zijn eigenlijk allemaal standaard matrassen. Dus ik vroeg: wat houdt dat in? Toen ze ze: ze zijn zo.n beetje hetzelfde....Daarna heb ik maar niet verder gevraagd. Ik wilde nog wel weten van welk materiaal de topper gemaakt was. En dat wist ze niet. Toen zijn we maar gegaan.

Svar fra MATRASDIRECT®
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.