MATRASDIRECT® Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit is inmiddels de tweede keer dat ik hier bestel en ik ben opnieuw zeer tevreden. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Toen ik per ongeluk een verkeerd product had besteld, werd de retour... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 verschillende opleg matrassen. De 1 3cm de ander 4. Ik heb contact opgenomen om dit op te lossen. Niks meer gehoord. Nooit meer iets bestellen daar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs een 4-seizoenen dekbed besteld bij Matrasdirect.nl, voor een heel nette prijs. Zag er prachtig uit maar helaas bleken de 2 delen niet goed op elkaar te passen. (verschil in afmeting) Dit du... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zoek naar Topdekmatras, vanwege een te harde boxspring welke ik elders gekocht had. Klantenservice gebeld en zeer goed geïnformeerd. Op basis daarvan een topdekmatras en kussens uitgekozen en aa... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Altijd in alle maten en soorten directe levering uit voorraad van matrassen, topdek matrassen en alle soorten beddengoed. Bekend merk en meer dan 20 jaar online met de unieke wekelijkse laagste prijs check.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle levering, goed product

Het bed werd snel geleverd, we werden vooraf goed geïnformeerd over datum en tijdframe. Dit klopte ook. Er zat geen montagehandleiding bij. Die ontvingen we vrijwel onmiddellijk via de mail. Goede service. Top!

25. januar 2025

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor de mooie review.

Prima ervaring

We hebben een electrische boxspring gekocht in Zwijndrecht. Goede persoonlijke aandacht van de verkoper. Hij nam uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen. Twee weken later heeft hij de boxspring aan huis bezorgd.
We hebben zelf het bed in elkaar gezet en zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
Prima ervaring dus.

10. januar 2025

Beste heer Geerts,
Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het is altijd leuk om achteraf zo’n positieve reactie te ontvangen. Dan weten we waar we het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Topp

Prima boxspring voor de prijs en goed bezorgd

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor de goede review.

vriendelijk…

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen. Zijn tevreden met de producten en een eerlijke prijs

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor de goede review

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Een matras is beschadigd

Een matras is beschadigd. En ook het product is niet goed voor mij

Svar fra MATRASDIRECT®

Dat is vervelend. Als u contact opneemt met onze klantenservice met uw ordernummer lossen we dat graag met u op.

U kunt ons een mail sturen op info@matrasdirect.nl

Prima ervaring

Prima ervaring. Ondanks de feestdagen binnen 1 werkdag geleverd. Volop medewerking door het pakket prioriteit mee te geven bij het leveren. En jawel, het bestelde werd keurig op de gewenste tijd geleverd.
En ondanks de gesloten klantenservice via telefoon, direct reactie ontvangen via het mailformulier.
Dank voor jullie inzet.
Kortom, Matras Direct zeker aan te raden

31. desember 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Goed om te horen dat het allemaal goed is gegaan met de levering. Blijft altijd even spannend rond de feestdagen.
Hopelijk tot een volgende keer.

MatrasDirect Zwijndrecht

Goede ervaring gehad met MatrasDirect in Zwijndrecht.
Klantvriendelijkheid, service op maat en menselijkheid zijn punten die wij hebben ervaren bij het bedrijf.

20. desember 2024

Beste Joel,

Bedankt voor de goede waardering. Wanneer een klant niet 100% tevreden is doen wij er alles aan om naar een passende oplossing te zoeken. Altijd weer leuk om te horen dat wij dit naar alle volle tevredenheid op hebben kunnen lossen.
Hier doen wij het allemaal voor, bij ons is de klant altijd nummer 1.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren in Klazinaveen en zijn heel…

Wij waren in Klazinaveen en zijn heel goed geholpen .We hadden best veel vragen .De winkelbediende had heel veel geduld .
En goede tips .Ook na het plaatsen van ons bed hadden wij nog vragen en ook die zijn keurig beantwoord .Dikke 10 voor matrasdirect in Klazinaveen .

29. november 2024

Goede ervaring!

Producten werden snel geleverd.
Betaald via een Riverty omdat ik er nog niet eerder had besteld. ( Daardoor helaas wel iets meer kwijt maar mijn eigen veilige keuze na door een andere site opgelicht te zijn )

Topmatras is goed en het dekbedhoes had helaas een klein fabrieksfoutje en dat hebben we snel en gezamenlijk via de mail besproken en opgelost. Prijs / kwaliteit is echt goed!

Zeer tevreden met de snelle levering, snelle reactie op mails en het verwerken van onze oplossing!

24. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Blij te horen dat u een goede eerste ervaring had. Hopelijk tot een volgende keer.

Dit is geen matrasvernieuwer

Dit is geen matrasvernieuwer
Dit is een hoes ter dikte van een servetje
Het past wel goed,om matras van 80 of 120 breed en 190 of 220 lang ,het past altijd
Wat een flut zooi

24. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Jammer om te horen dat de matrasvernieuwer niet is wat u zoekt.
De matrasvernieuwer is inderdaad een rekbare hoes die om een oude matrastijk heen gaat voor als de oude hoes van het matras nog goed is, maar er niet zo mooi meer uitziet.

Mogelijk dat de Matrashoes de Luxe dan meer is wat u zoekt. Dit is echt een vervanging van de tijk.

Erg tevreden

Erg tevreden, klantenservice heeft mij goed geholpen met het omruilen van een matras en het uitzoeken van de juiste. En ik slaap nu heerlijk!:-)

4. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor uw mooie review. Hopelijk tot een volgende keer.

Prima geholpen in Dronten

Prima geholpen in Dronten. Deskundig personeel en snelle levering.

20. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor de goede review. Hopelijk tot een volgende keer.

Fijne winkel in Dronten

Fijne winkel in Dronten.
Fijn geholpen en een gezellige medewerkster.
We kregen een goede uitleg op onze vragen naar enkele box springs die wij hadden gezien in de winkel.
Wij komen zeker terug

9. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Bedankt voor de mooie review. Hopelijk tot een volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

super fijne winkel in dronten

Heel fijn geholpen met de aanschaf van een nieuwe boxspring bij Matras Direct Dronten

12. november 2024

Dank u wel.
ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop!

Geen goede ervaring in Dronten

We waren vandaag in Dronten bij matrasdirect. De verkoopster zei ons nog net gedag maar bleef verder achter haar balie zitten. Ze had er overduidelijk geen zin in. Toen wij vroegen of ze iets meer kon vertellen over de matrassen van e boxsprings zei ze: het zijn eigenlijk allemaal standaard matrassen. Dus ik vroeg: wat houdt dat in? Toen ze ze: ze zijn zo.n beetje hetzelfde....Daarna heb ik maar niet verder gevraagd. Ik wilde nog wel weten van welk materiaal de topper gemaakt was. En dat wist ze niet. Toen zijn we maar gegaan.

9. november 2024

Svar fra MATRASDIRECT®

Dat is vervelend en niet zoals het normaal gaat en om eerlijk te zijn herkennen we onze medewerkster daar ook niet aan, dus daar zal iets aan de hand zijn geweest.

Zou u ons kunnen bellen op 088-900 5005? We zouden dit graag verder met u bespreken.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv