Matratzen Discount Anmeldelser 14 280

4,2

Jeg bestilte 2 overmadrasser fra denne siden da de var veldig billige. Billigere enn for 1 overmadrass her hjemme. Hadde ikke så høye forventninger, men må si jeg ble posetivt overrasket. Vi bestil... Vis mer

Jeg var veldig skeptisk til denne butikken, fordi jeg syntes navnet og nettsiden virket mistenkelig. Jeg valgte allikevel å kjøpe etter å ha lest anmeldelser her på trustpilot, fordi jeg trengte madra... Vis mer

Hei, Behandlingen er ikke bra i det hele tatt. Jeg sendte flere spørsmål til ingen nytte. bestillingen min har ikke kommet ennå Mer enn 10 dager. Send meg adressen er feil Selv om den registr... Vis mer

1. Madrassbutikk
  2. Sengetøysbutikk
  3. Soveromsmøbler
  4. Sengetøysforretning

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

Bra

14k anmeldelser

Bra og myk madrass og rask levering.

Bra og myk madrass og rask levering.
Men husk det kom en regning på toll når man hentet på posten.

16. mars 2026

Hallo Laila,

takk for vurderingen din! Vi er glade for at du er fornøyd med madrassen din og at leveringen var rask. 😊

Til tross for ulempen med tollen, ønsker vi deg mange avslappende netter på den nye madrassen din!

Hallo Laila,

vielen Dank für deine Bewertung! Es freut uns, dass du mit deiner Matratze zufrieden bist und die Lieferung schnell war. 😊

Trotz der Unannehmlichkeit mit dem Zoll wünschen wir dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Godt produkt

Godt produkt

6. mars 2026

Hej,

mange tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du kan lide produktet. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste madrasser og produkter til vores kunder.

Vi ønsker dig mange afslappende nætter på din nye madras!

Sov godt og drøm sødt! 🌙

Hallo,

vielen Dank für deine positive Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass dir das Produkt gefällt. Wir sind immer bestrebt, die besten Matratzen und Produkte für unsere Kunden anzubieten.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Madrassen var kjempegod til en god pris…

Madrassen var kjempegod til en god pris og leveransen gikk raskt og smertefritt

18. januar 2026

Hei Berit,

takk for tilbakemeldingen din! 😊 Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den nye madrassen din og at leveringen gikk så smidig.

Vi ønsker deg mange avslappende netter på den nye madrassen din! Sov godt og drøm søtt! 🌙

E-post: customer-service@matratzen.discount

Hallo Berit,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze zufrieden bist und die Lieferung so reibungslos ablief.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

min erfaring med bestilling

Det var veldig enkelt og raskt å bestille, det er alt jeg kan si foreløpig.
Jeg kan beskrive opplevelsen min mer detaljert når jeg mottar bestillingen min og kan kjenne på madrassen.

1. februar 2026

Hei Roman,

takk for tilbakemeldingen din! 😊 Vi er veldig glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel og rask for deg.

Vi kan nesten ikke vente med at du får madrassen din, og håper du vil tilbringe mange behagelige netter på den!

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.

Sov godt og drøm søtt! 🌙"""

Hallo Roman,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass der Bestellprozess für dich einfach und schnell war.

Wir können es kaum erwarten, dass du deine Matratze erhältst und hoffen, dass du viele angenehme Nächte darauf verbringen wirst!

Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, zögere nicht, unseren Kundenservice zu kontaktieren.

Fantastisk !

10. januar 2026

Hallo Alexander,

vielen Dank für dein fantastisches Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit unserem Produkt zufrieden bist. Solltest du in Zukunft Fragen oder Anmerkungen haben, zögere nicht, dich bei uns zu melden.

Wir wünschen dir viele schöne Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Bestilte flere varer til to senger

Bestilte flere varer til to senger. Det er 4 uker fra bestilling og det mangler fortsatt en madrass. Ingen svar fra kundesenteret.

4. desember 2025

Hallo Johnncek,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass deine Bestellung noch nicht vollständig angekommen ist und du seit Wochen auf die fehlende Matratze wartest. Inzwischen ist ja etwas Zeit vergangen. Wie schaut es denn inzwischen aus? Ist die Matratze mittlerweile bei dir eingetroffen?

Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls sie immer noch nicht angekommen ist, kannst du dich gerne mit deiner Bestellnummer an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount wenden.

Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und möchten sicherstellen, dass du die Unterstützung erhältst, die du benötigst. Bitte beachte, dass einige Kunden versehentlich auf unsere no-reply-Adressen (Bestell-/Versandmails) antworten, was dazu führt, dass diese Nachrichten nicht zugestellt werden. Zudem kann es vorkommen, dass unsere Antworten im Spam-Ordner landen; bitte prüfe diesen ebenfalls.

Ich hoffe, dass sich das Problem inzwischen gelöst hat und du bald die fehlende Matratze erhältst. Wenn alles gut ist, wäre es großartig, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest.

Wünsche dir eine gute Nacht! 🌙

Dårlig madras

I opslaget stod der, at der var memoryskum i. Men madrassen er hård meget hård. Så den er ikke til at sove på. Er virkelig skuffet over produktet

2. desember 2025

"""Hej Mie,

tak for din vurdering af K10 madrassen. Vi er kede af at høre, at du oplever madrassen som for hård. Liggefølelsen kan variere fra person til person, og vi ønsker, at du får den bedst mulige støtte.

Vi vil også gerne præcisere, at K10 ikke er en ren memory foam- eller visko-madras. Den består af komfortskum, der i bestemte liggezoner har memory-elastiske egenskaber. Dette skaber en let tilpasningseffekt, men liggefølelsen forbliver generelt fastere end ved en ægte visko-madras. Vi forstår, at dette kan føre til en anden forventning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på customer-service@matratzen.discount. Vi hjælper dig gerne.

Vi håber, at du snart kan nyde en bedre søvn."""

Hallo Mie,

vielen Dank für deine Bewertung der K10 Matratze. Es tut uns leid zu hören, dass du die Matratze als zu hart empfindest. Das Liegegefühl kann von Person zu Person unterschiedlich sein und wir möchten, dass du die bestmögliche Unterstützung bekommst.

Gerne möchten wir auch kurz klarstellen, dass die K10 keine reine Memory‑Foam- bzw. Visco-Matratze ist. Sie besteht aus Komfortschaum, der in bestimmten Liegezonen memory-elastische Eigenschaften besitzt. Dadurch entsteht ein leichter Anpassungseffekt, aber das Liegegefühl bleibt insgesamt fester als bei einer echten Visco-Matratze. Wir verstehen, dass dies zu einer anderen Erwartung führen kann.

Solltest du noch weitere Fragen haben oder Unterstützung benötigen, zögere bitte nicht, unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount zu kontaktieren. Wir helfen dir gerne weiter.

Wir hoffen, dass du bald einen besseren Schlaf genießen kannst.

Veldig god madrass

Bra kvalitet og veldig fornøyd.

13. desember 2025

Hallo Marianne,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner Matratze zufrieden bist und die Qualität als gut empfindest. Dein Feedback bedeutet uns viel!

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, zögere nicht, uns zu kontaktieren.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Veldig fornøyd!

Rask levering, kjempegod madrass!

28. oktober 2025

Hei Irene,

takk for din flotte vurdering! 😊 Vi er veldig glade for å høre at du er så fornøyd med den raske leveringen og din nye madrass.

Hvis du trenger flere produkter, ta gjerne en titt på utvalget vårt!

Vi ønsker deg mange behagelige netter på din nye madrass!

Sov godt og drøm søtt! 🌙

Hallo Irene,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und deiner neuen Matratze so zufrieden bist.

Wenn du noch weitere Produkte benötigst, schau dir gerne unsere Auswahl an!

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze!

Vert good service

Vert good service

26. oktober 2025

Hallo Maria,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit unserem Service zufrieden bist! 😊

Ich hoffe, du hast einen erholsamen Schlaf und viele schöne Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Veldig god madrass

Veldig god madrass, sover bedre, mindre smerter i rygg, hofter, skuldre og armer. Bestilte en til i dag

11. august 2025

Hei Gunn-Eva! 😊,

takk for tilbakemeldingen din! Det gleder meg veldig å høre at du er fornøyd med den nye madrassen din og sover bedre. Å ha mindre smerter er selvfølgelig fantastisk!

Ønsker deg mange flere avslappende netter på madrassen din. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte oss.

God natt og drøm søtt! 🌙

Hallo Gunn-Eva! 😊,

vielen Dank für deine tolle Rückmeldung! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze zufrieden bist und besser schläfst. Weniger Schmerzen zu haben ist natürlich fantastisch!

Ich wünsche dir viele weitere entspannte Nächte auf deiner Matratze. Wenn du Fragen oder Anliegen hast, zögere nicht, dich an uns zu wenden.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Greitt å bestilla på nettsida.

Greitt å bestilla på nettsida.
Har fått tollgebyr på 710 nok.
Det tar lang tid å frakte. Har ikkje fått madrassen ennå.

7. september 2025

Hei Bård,

takk for tilbakemeldingen din! 😊 Jeg er glad for å høre at du opplevde bestillingen via nettsiden vår som enkel.

Jeg beklager å høre at du er misfornøyd med tollavgifter og leveringstiden. Tollavgiftene er dessverre lovpålagt ved sending fra Tyskland til Norge, og vi har dessverre ingen kontroll over dette. I våre leveringsvilkår informerer vi om at slike avgifter kan påløpe: https://matratzen.discount/nb-no/epc/s/shop/nb/service/leveringsbetingelser

Når det gjelder leveringen, kan forsinkelser skje, spesielt ved internasjonale forsendelser. Jeg håper at madrassen din snart kommer frem til deg, og at du kan tilbringe mange behagelige netter på den!

Hvis du vil vite nøyaktig hvor den befinner seg, burde du ha mottatt en sporingslenke sammen med leveringsbekreftelsen. Men med tanke på at jeg svarer med litt forsinkelse, har du sannsynligvis allerede mottatt den :)

Jeg ønsker deg mange gode netter på den. Hvis du vil, kan du oppdatere vurderingen din her og skrive hvor godt du til slutt synes den er.

Uansett ønsker jeg deg alt godt for fremtiden!

Sov godt og drøm søtt! 🌙

Hallo Bård,

danke für dein Feedback! 😊 Es freut mich zu hören, dass du die Bestellung über unsere Webseite als einfach empfunden hast.

Es tut mir leid zu hören, dass du mit Zollgebühren und der Versanddauer unzufrieden bist. Die Zollgebühren sind leider gesetzlich vorgeschrieben beim Versand von Deutschland nach Norwegen, leider haben wir darauf keinen Einfluss. In unseren Versandbedingungen weisen wir darauf hin, dass solche Gebühren anfallen können: https://matratzen.discount/nb-no/epc/s/shop/nb/service/leveringsbetingelser

Was die Lieferung betrifft, können Verzögerungen passieren, insbesondere bei internationalen Sendungen. Ich hoffe, dass deine Matratze bald bei dir eintrifft und du damit viele angenehme Nächte verbringen kannst!

Wenn du wissen willst, wo genau sie sich befindet, du solltest zusammen mit der Versandbestätigung einen Trackinglink erhalten haben. Aber bedenkt man, dass ich mit etwas Verzögerung antworte, hast du sie inzwischen vermutlich erhalten :)

Ich wünsche dir viele gute Nächte darauf. Wenn du magst, kannst du deine Bewertung hier nochmal aktualisieren und schreiben, wie gut du sie nun letztendlich findest.

Ich wünsche dir auf jeden Fall für die Zukunft alles Gute!

Raskt levert

Raskt levert, god madrass å ligge på

7. september 2025

Hei Bente! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Jeg er veldig glad for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og den nye madrassen din! Det er supert!

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å ta kontakt. Ellers ønsker jeg deg mange behagelige netter på den nye madrassen din! 🌙

Hallo Bente! 😊

Vielen Dank für deine positive Rückmeldung! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung sowie mit deiner neuen Matratze zufrieden bist! Das ist super!

Wenn du Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, zögere nicht, dich zu melden. Ansonsten wünsche ich dir viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Utrolig mye madrass for pengene😄

9. juni 2025

Hei Alise! 😊

Takk for din flotte tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er så fornøyd med den nye madrassen din og at du synes du får valuta for pengene. Det er akkurat det vi ønsker å oppnå for kundene våre!

Hvis du har spørsmål eller ønsker i fremtiden, er vi alltid tilgjengelige for deg.

Vi ønsker deg mange avslappende netter på den nye madrassen din! 🌙

Hallo Alise! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und den Wert für dein Geld schätzt. Das ist genau das, was wir für unsere Kunden erreichen wollen!

Wenn du irgendwann noch Fragen oder Anliegen haben solltest, sind wir jederzeit für dich da.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Liebe Grüße!

Når varen skal leveres på døren og de…

Når varen skal leveres på døren og de bruker transportør schenker som ikke leverer på døren og avtalen er levert på døren DA BLIR JEG SUUR

26. juli 2025

Hei kunde,

takk for tilbakemeldingen din! 😊 Jeg beklager å høre at du var misfornøyd med leveransen. Imidlertid har vi aldri hørt om et transportselskap kalt Schenker. Vi leverer med GLS, og vi laster varene personlig inn i en GLS-lastebil som kjører ut fra gården vår hver ettermiddag og kveld.

Hva GLS gjør med produktene etterpå og om de kanskje outsourcer det til andre, det vet vi ingenting om. Men interessant å høre. Jeg vil videreformidle dette, takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager veldig å høre at noe gikk galt.

Jeg håper likevel at du vil tilbringe mange behagelige netter på madrassen din! 🌙

Hallo kund,

danke für dein Feedback! 😊 Es tut mir leid zu hören, dass du unzufrieden mit der Lieferung warst. Allerdings haben wir noch nie von einer Spedition Schenker gehört. Wir liefern mit GLS, und wir räumen die Ware höchstpersönlich in einen GLS-LKW, der fährt jeden Mittag und Abend bei uns vom Hof.

Was GLS danach mit den Produkten macht und ob die das evtl an andere outsourcen, davon wissen wir nichts. Aber interessant zu hören. Ich werde das mal weitergeben, danke für den Hinweis. Tut mir sehr leid zu hören, dass da etwas schief gelaufen ist.

Ich hoffe trotzdem, dass du viele angenehme Nächte auf deiner Matratze verbringen wirst! 🌙

Liebe Grüße!

Supre madrasser og lynrask levering!

Dette er min første bestilling hos Matratzen discount og jeg er utelukkende fornøyd! Kvaliteten på madrassene jeg har bestilt var bedre enn andre madrasser jeg har hatt tidligere og leveringen kom etter kun noen dager!
Tusen takk for en positiv handleopplevelse, jeg handler gjerne hos dere igjen og jeg anbefaler dere videre til venner og bekjente.

Mvh Fornøyd kunde. 🌟

7. august 2025

Hallo Joes! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit deiner ersten Bestellung bei uns so zufrieden bist! Die Qualität unserer Matratzen und die schnelle Lieferung sind uns besonders wichtig, und es ist fantastisch, dass wir deine Erwartungen sogar übertreffen konnten. 🎉

Wir freuen uns schon darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und danken dir auch fürs Weiterempfehlen - das bedeutet uns viel!

Wünsche dir eine gute Nacht auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Bra pris

Bra pris. Rask levering. Madrassen var som beskrevet og kvaliteten virker bra.

14. juli 2025

Hei Kenneth! 😊

Tusen takk for den flotte vurderingen din! Vi gleder oss stort over å høre at du er fornøyd med prisen, den raske leveringen og kvaliteten på din nye madrass. Dette høres ut som en perfekt kombinasjon for gode netter!

Vi ønsker deg mange avslappende netter på din nye madrass! Sov godt og drøm søtt! 🌙

Hey Kenneth! 😊

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit dem Preis, der schnellen Lieferung und der Qualität deiner neuen Matratze zufrieden bist. Das klingt nach einer perfekten Kombination für erholsame Nächte!

Very god

Seng er veldig bra levering raskt men jeg måte betale tål

9. juni 2025

Hei Dennis! 😊

Takk for tilbakemeldingen din! Det gleder oss veldig å høre at leveringen var rask og at du er fornøyd med servicen vår.

Jeg kan forstå at det kan være irriterende med ekstra kostnader. Vi prøver alltid å gi transparent informasjon for å hjelpe kundene våre best mulig.

Jeg håper du får mye glede av produktet ditt og kan nyte mange avslappende netter på det!

God natt og drøm søtt! 🌙

Hey Dennis! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass die Lieferung schnell war und du mit unserem Service zufrieden bist.

Ich kann verstehen, dass es ärgerlich sein kann, wenn zusätzliche Kosten anfallen. Wir versuchen stets, transparente Informationen anzubieten, um unseren Kunden bestmöglich zu helfen.

Ich hoffe, du hast viel Freude mit deinem Produkt und darfst viele entspannte Nächte darauf genießen!

Veldig fornøyd

Hadde ikke så høye forventninger, men må si jeg ble posetivt overrasket. Vi bestilte madrasser som skal kjøle ned. Og det gjør de. Kommer nok med tiden til å bestille til gjestesengen også.

1. juni 2025

Hei Lill Hege,

tusen takk for tilbakemeldingen din! 😊 Vi gleder oss stort over å høre at du er så fornøyd med de nye overmadrassene og at de til og med har overgått forventningene dine.

Vi er stolte av å kunne tilby deg produkter av høy kvalitet til en rettferdig pris. Det høres bra ut at de kjølende madrassene gjør jobben sin! Hvis du ønsker å bestille også til gjestesengene i fremtiden, er vi her for deg.

Vi ønsker deg mange behagelige netter på de nye overmadrassene dine! Sov godt og drøm søtt! 🌙

Hallo Lill Hege,

vielen Dank für dein fantastisches Feedback! 😊 Es freut uns riesig zu hören, dass du mit den neuen Übermatratzen so zufrieden bist und sie deinen Erwartungen sogar übertroffen haben.

Wir sind stolz darauf, dir qualitativ hochwertige Produkte zu einem fairen Preis anbieten zu können. Es klingt super, dass die kühlenden Matratzen ihren Job gut machen! Wenn du also in Zukunft auch für die Gästebetten bestellen möchtest, sind wir hierbei gerne für dich da.

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deinen neuen Übermatratzen! Schlaf gut und träum süß! 🌙