Først skal man betale 1200kr i frakt, vente i 3 uker, og når varene skulle komme (2trofast stammer) så kommer de med feil vare. (Jeg tok ikke imot) Og de som kjørte bilen diskuterte seg imellom om hvo... Vis mer
1 stjerne. Leveringen ble først utsatt fra 6. april til i dag av IKEA, uten forklaring. Deretter kom den heller ikke i dag, og etter å ha ventet i halv times tid for å få svar fra kundeservice fikk je... Vis mer
Var på IKEA Sørlandet sist fredag, bestilte varer for 8500,- med henting på utleveringssted 02.mars. Dagen etter fikk vi melding om levering 05.mars og i dag mandag ny melding om levering 12. mars. Er... Vis mer
Jeg har flere ganger vært i kontakt med kundeservice fra IKEA og denne er bare helt udugelig! Jeg snakket med en person som heter Quoc og som flere ganger har lovet å ringe tilbake, men gjør det bare... Vis mer
Andre kikket også på
IKEA er en kjempebra butikk
IKEA er en kjempebra butikk. Alltid god pris og kjempegodt utvalg. Hvis jeg trenger å kjøpe noe på IKEA planlegger jeg "ruten gjennom butikken" på forhånd, for hvor alt ligger i butikken vises på nettsiden. Bestilling på nett er også greit, men frakt blir litt dyr, så lettere å plukke opp varen i butikken selv.
Jeg forstår ikke hvorfor det er så…
Jeg forstår ikke hvorfor det er så dårlige anmeldelser her? Jeg bestilte ting fra Ikea og alt kom i tide, og hjemforsendelsen med bring gikk veldig bra, og alt var akkurat som jeg forventet. Jeg er veldig fornøyd! Veldig enkelt å betale med vipps! Vil definitivt bestille fra Ikea igjen!
FOR ET ROT!
FOR ET ROT!
Kjøpte en svingstol og krakk i fjor sommer, var i begynnelsen godt fornøyd med produktet. I de siste månedene har stolen begynt å gi kraftige knakelyder og til slutt ga vi opp å bruke stolen. Ringte inn reklamasjonen til kundesenteret sist juni, fikk da beskjed om at stolen ikke ble produsert lengre, heller ikke lignende stoler de har hatt til salg, altså ingen erstatning. Kundesenteret da gjorde en bar innsats med å se etter noe som kunne stå på lokale lagre, uten at dette ganoe resultat. Siden vi ikke bor i nærheten av et varehus og at stol og krakk kun kostet 4 000 og var av svært dårlig kvalitet, så ble avtalen at jeg kunne vente å se til høsten, kanskje en ny type stol ville komme inn, eller jeg kunne få tilbake pengene, uten problemer.
Nå i juli ombestemte vi oss og ville få en refusjon, men da var låten til kundeservice noe helt annet, som påsto at de stolene det var snakk om var i omløp og ikke ute av produksjone, desuten ville de ha søppelet av en stol/ krakk i retur, for så å bli kassert av Ikea selv, alt for å lage saken så vanskelig som mulig....
JEG GIDDER IKKE DETTE MED IKEA NOE MER!
Har kjøpt varer og kjøkken i mange år, men vi kan ikke lengre si noe godt om kundeservices, kaotisk kundebehandling og kundebehandlere som formidler forskjellig informasjon, som ikke stemmer med realtiteten.
Vel vi taper kr. 4000 ved å gi opp kundeforholdet med IKEA, men vi vil ha fred og kundeservice som jeg betaler for, fra andre møbelbedrifter.
Utrolig dårlig kundeservice når ikea…
Utrolig dårlig kundeservice når ikea hadde gjort feil ,siste gang jeg handlet der.
Deres vare passer ikke med det der står…
Deres vare passer ikke med det der står på hjemmesiden og det du plukker fra hylderne. Hvis du plukker varerne til et skab kommer du muligvis hjem med en symaskine, 13 katte og en luftbøsse… lorte sted
Elendig sevice fra Ikea!!
Bestilte kjøkken 11.april, og fikk en rekke meldinger fra Ikea om at varene ville bli levert hos meg 21.april. Siste beskjed om dette kom dagen før. Gammelt kjøkken ble revet, håndtverkere leid inn, og alt var klart til mottak av varer. Fikk ny, kort beskjed fra Ikea på selve dag for levering om at varene var forsinket og ville ankomme den 27.april i stedet. Hva i all verden!!!? Ringte oppgitt tlf.nummer i melding fra Ikea, og kunderådgiver visste ikke årsak til forsinkelse, hvor varene mine befant seg, eller hvor sikker jeg kunne være på at ikke det ble ytterligere forsinkelse. Trodde kanskje varene sto på et tog ett eller annet sted... Ikea ba meg ringe Bring selv, Bring sier at dette er Ikeas ansvar og forstår at de er ganske forbannet på Ikea for at de ber kunder ringe dem. Så, varer for over 65 000 kroner som jeg allerede har betalt for, og som jeg har betalt for levering av, står ett eller annet sted, men Ikea aner ikke hvor og Ikea sier bare at de ikke kan hjelpe meg og skylder på Bring. Herlig...😠 Kommer ALDRI til å bestille levering av varer fra Ikea igjen, og oppfordrer ALLE andre til å også unngå denne tjenesten. Dette er elendig service!!
Før var jeg glad i Ikea
De har fin design, lave priser, godt utvalg - og ikke minst smarte og gjennomtenkte løsninger for kundene i butikken. Men nettbutikken er utrolig dårlig! Det er vanskelig å finne alle deler du trenger for å komplettere et produkt (får de ikke opp som forslag engang, bare masse annet som ikke har med produktet å gjøre). Og søkefunksjonen er forferdelig dårlig og ufullstendig, kommer opp masse irrelevant der også. For ikke å snakke om at man må slette fra ordren alt de ikke har på lager for øyeblikket...
IKEA er nice🤗
IKEA er et veldig bra varehus.Har kjøpt en ny seng der og har tenkt å kanskje kjøpe ny skrivepult der😊Billigkroken er nice👍🏻Men det kjipe er at jeg alltid maste om å få leke i lekelandet noe som jeg aldri fikk til pga foreldrene mine mente det “ikke var tid”🙁😒Jaja…for gammel nå uansett…🙄🤷♀️
De har ikke signert sikkerhetsavtalen…
De har ikke signert sikkerhetsavtalen fremdeles, shame on you Ikea👎🏾
DÅRLIG KVALITET
DÅRLIG KVALITET
Ikeas IDANÄS
Sengestel og Ikeas tv bord er meget meget
dårlig kvalitet,jeg troede ikke det var,men jeg tog fejl ! Men nu kontakter jeg forbrugerklagenævnet, så må vi se hvem da ret.
For dårlig
Ikke har de varene de reklamerer for, ikke leverer de varene de reklamerer for og nå har de ikke meg som kunde lenger heller. Jadajadajada - det er så vanskelig etter corona og lange leveringstider og gud veit hva. Men markedsfører varene kan dere. Utrolig mye bortkastet tid.
Umulige å få kontakt med
Har prøvd i over et halvt år å få bestilt en garderobeløsning, men får alltid beskjed (først når man prøver å betale) at halvparten av delene ikke kan bestilles.
Prøver man å ringe dem får man beskjed om at det er over en halvtimes ventetid, og man har ingen mulighet for å bli ringt tilbake.
De svarer heller ikke på chat.
Ikea-Hjemmelevering over 1 måneds ventetid
Bestilte noe produkter med hjemlevering, tok mer enn 1 måned før jeg mottok de, Ikea må virkelig jobbe her med å forkorte ledetiden. Bestilte fra Jysk og det tok kun 7 dager.
Ikea tok både varene og pengene mine!!!
Bestilte en seng fra IKEA med hjem levering, jeg var selv ikke hjemme på tidspunktet men hadde ei som var så behjelpelig og satt og ventet hele dagen på ordren min skulle komme. Når jeg bestilte sto det ingenting om at jeg Måtte ta noen telefon for at varen skulle bli levert, jeg var bortreist og var ikke på noe telefon hele helgen.
Hadde nå trodd i det minste at di banket på døren der varene skulle leveres. Jeg får ikke kontakt med kundeservice da telefontiden er så lang at når jeg har tid og ringe kan jeg sitte i tlf til ja, di stenger! Til og med mail har di stengt ned for di har for mye og gjøre. Jeg får ikke kontakt med dem, di har ikke kontaktet meg på noen måte etterpå og det er flere tusen di sitter på nå og jeg har ingen varer eller en måte og kontakte dem. Har ei heller fått tilbakebetalt noen ting. Dette blir for dumt IKEA!! Kan dere ta imot bestillingen og penger til folk så har der værsågod med og holde allt av kundeservice oppe!!! Er så frekt at det er til og bli dårlig av!!
Virkelig dårlig kundeservice med…
Virkelig dårlig kundeservice med reklamation, ber om fotos hele tiden, samt når man ringer siger de man ikke kan snakke med reklamation hvilket er løgn, har de fortalt mig i chat idag.
Forferdelig kundeservice og mangel på kontroll over bestillingsvarer.
Vi bestilte benkeplate med seks ukers leveringstid. På leveringsdagen dukket ingen opp, og da vi ringte kundeservice - etter veldig lang køtid - fikk vi beskjed om at benkeplaten i hvert fall ikke ville bli levert denne dagen. Videre sa de at vi ville bli oppringt en gang i fremtiden om ny leveringsdato, uten å kunne si noe om når vi ville bli kontaktet. I tillegg måtte vi belage oss på minimum fire nye ukers ventetid før levering kunne finne sted. Grunnen til forsinkelsen kunne de heller ikke si noe spesifikt om, men at det antakelig var råvaremangel, mente kundeservicepersonen.
Dette var første gang vi bestilte varer hos Ikea, noe som trolig også blir den siste. Per nå har vi ennå ikke blitt kontaktet angående ny leveringsdato. I likhet med flere andre anmeldelser her inne, fraråder jeg på det sterkeste bestillingsvarer her fra, og anbefaler heller aktører som har kontroll på hva de driver med.
Gjeng of idioter
For en elendig kontroll. Fikk beskjed at pakken er sendt og den dagen jeg skulle hentet den fikk ny melding at lagret var tomt og at pakken er derfor forsinket. For en gjeng of idioter. Har null kontroll på hva de har på lager og hva de har sendt
Jeg har kjøpt og bestilt kjøkken fra i…
Jeg har kjøpt og bestilt kjøkken fra i IKEA i mars 21. Benkplata og vaskekummen er fremdeles ikke kommet.... Hver gang jeg henvender meg kundeservice tar det 40/50 min å vente - og nye folk hver gang. Jeg har fått beskjed om at det skulle komme 24.04 - 30.04 - 09.06 - 16.06 - Max tre uker...nå har jeg ikke engang en dato og forvente meg fullverdig kjøkken. Har brukt ei propanplate siden midt i april - og tålmodigheten er på minus... Må hver gang fortelle alt på nytt, og ingen vet når jeg kan forvente å få varene. De sier de skal undersøke og ringe meg opp igjen - dette har skjedd de tre siste gangene men ingen har ringt! Jeg har spurt om å få snakke med en høyere oppe i systemet uten hell... Skjønner at de ikke kan trylle, men det minste vi som kunder kan forvente er at de overholder avtaler ☺️
Bra 4/5
Bra utvalg, greie priser og grei kvalitet.
Oversiktlig nettside, relativt billig og rask frakt (49 kr, tok totalt 5 dager).
Ville ha vært 5 stjerner om det var gratis frakt og retur!