1,6

Dårlig

8k anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

IKEA gjorde det de kunne for å hjelpe

I dag skulle jeg få en leveranse fra IKEA via Bring. Som vanlig dukket ikke Bring-sjåføren opp som avtalt og kalte det for "Mislykket leveranse". Dette er et gjentagende fenomen (også kalt problem) når Bring skal levere noe. Jeg snakket med IKEAs kundebehandler som beklaget og gjorde det de kunne for å rette opp feilen. Utfordringen er at Bring ikke tar tak i eget problem. Takk for god service til IKEAs kundebehandler og for at dere prøvde. Tips er at dere bytter leverandør av utkjøring av varer.

16. juli 2025

Svar fra IKEA

Hey, hi Elsa, we invite you to write directly to the customer service of IKEA Norway. Thank you very much.

Ikea , Applaryd

Obs obs.
Jeg handlet 2 sofaer, Applaryd, på Ikea, enormt dårlig kvalitet. Fikk en brukt sofa med bulker i ramma, og etter kort tid, 1-2mnd knirker de så enormt at de ikke kan brukes. Har skrevet anmeldelse under sofaen, men Ikea fjernet den, da den ikke var positiv. Vær OBS på at Ikea sensurer anmeldelser vi kunder legger ut.

7. mars 2025

Svar fra IKEA

Hej Lena, we’re sorry to hear that there was an issue with your order. Each IKEA has its dedicated support based on the Country of purchase. Therefore, to resolve this, we would recommend you to contact the dedicated support for your Country. Customer service will promptly assist you!

FANT ALDRI UTGANGEN

2. april 2025

Svar fra IKEA

Hej, now you are writing on Trustpilot platform for IKEA Italy, if you need assistance we would recommend you to contact the dedicated support for your Country.

Velg noen andre!

Bestilte kjøkken med montering i april. Etter en rekke runder med kanselleringer av ordrer og rot fikk jeg levert og montert mitt kjøkken i slutten av mai. To (av tre) benkeplater og to skap var levert med skader. Videre skadet montøren ytterligere et skap og knakk beina på min oppvaskmaskin. Etter ytterligere undersøkelse viser det seg at montøren har gjort så store feil at hele kjøkkenet må demonteres og settes opp på nytt. Dette skal vist skje en gang i september. Har under hele prosessen vært en kasteball mellom Montera og IKEA. Brukt over 30 timer bare i telefonkø. I tillegg til tiden jeg har brukt på å vente på montører og ytterligere leveranser av varer som det var feil på. Jeg har bedt om kompensasjon/prisavslag. IKEAs svar på dette var at det ikke kunne gis. Videre i samme e-post truer IKEA med at jeg mister min reklamasjonsrett om jeg ikke «samarbeider». Jeg vil på det sterkeste fraråde kjøpt av IKEA-kjøkken og monteringstjenester fra Montera.

29. august 2024

Svar fra IKEA

Hej Anna, we are sorry to read what you wrote. We have always been committed to ensuring that your shopping experience is positive and we want to understand what happened with your order. Write us your references and we will verify it for you. Thank you!

Styr unna hjemmelevering!!!!

Bestillt varer med hjemmelevering. Bare leveringen koster 700,- kr, og måtte vente nesten en mnd før de endelig kunne levere! I dag - dagen de skulle kommet - får jeg Mail om at de ikke klarer levere og ny leveringsdato OM EN MND!!!!! 😡 Utrolig useriøst!!!!

28. august 2024

Svar fra IKEA

Hej Signe, we're sorry to read about your negative experience with our delivery service. In this cases we do our best to fix the situation in the fastest way possibile. Unfortunately, as Ikea Italy we are not able to handle you order. If you need further help, we kindly suggest you to contact the Customer Service of your country. We hope your problem will soon fixed. Regards.

God mat

God mat. Billig pris. Var litt lang kø - muligens på grunn av høyt trykk. Må effektivisere noe. Ellers veldig fornøyd

9. mars 2024

Svar fra IKEA

Hej Aylin! Thank you so much for sharing your feedback with us, for IKEA is very important! We look forward to see you again in our store! :)

Ringte inn for å diskutere en sak ang garanti

Ringte inn for å diskutere en sak ang garanti. Når jeg snakket med kundemottaket og han ikke kunne svare helt for seg, og jeg stilte spørsmål. Så la han bare på.
Det er god service det :-(

2. oktober 2023

Svar fra IKEA

Hej Lote, contact us privately or in chat and make your request including photographic material, we will check your report, see you soon https://www.ikea.com/it/it/customer-service/contact-us/

Gebyr på 300 kroner

Bestilte varer som skulle bli hentet på eksternt hentepunkt. Varene kom mange uker etter de skulle. Vi fikk ikke mulighet til å velge hentedag, som kjøpsvilkårene tilsier. Dagen varene endelig var kommet frem, var på en dag vi ikke hadde mulighet til å hente. Vi ringte de og spurte om vi kunne komme neste leveringsdag. Dette var ok, fikk ingen info om at dette kostet 300 kroner. For øvrig står det i kjøpsvilkår at man må hente den dagen man har valgt, som vi ikke fikk. Dårlig kundeservice... Kan ikke kreve gebyr når dere ikke holder deres del av avtalen...

4. november 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (8 129 anmeldelser)