JYSK Danmark Anmeldelser 42 962

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sofie i jysk Viborg. Havde ret god kunskab om hvad som var riktig persienne for vårt behov😃 å det viste seg også at stemme. Godt humør å skikkelig god serviceminded

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg flyttett i ny leilighet i april og har kjøpt alle nye møbler og en god del tilbehør på Jysk. Møbler som ble bestilt til overtagelse av leilighet ble levert i butikk som avtalt og var da klar for h... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

At varen var der da jeg kom for at hente den. Forslag: skriv i beskeden om at varen er klar hvor den skal hentes. Jeg troede den skulle hentes fra lageret bag butikken,( det plejer man) og parkered... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg la inn en bestilling på en søndag mens forretningen var stengt. Mandag morgen ble jeg oppringt hvor jeg fikk vite at de 2 stolene jeg hadde bestilt var de eneste stolene de hadde igjen og ble fort... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Skrevet av virksomheten

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

43k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sofie i jysk Viborg

20. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjemmesiden fungerer godt og er let og…

Hjemmesiden fungerer godt og er let og benytte, god fragtservice, virkelig grundig chauffør

12. mars 2026

Hej Grith

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, vores hjemmeside fungerer godt og er nem at bruge, og at du har haft en god oplevelse med vores fragtservice. Vi er også glade for, at chaufføren leverede varen grundigt og professionelt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos JYSK igen.

Hav en rigtig dejlig dag.

// Anne - JYSK Kundeservice

Hjelp som

Tilfreds hjelp som

8. mars 2026

Hej Birthe

Tusen takk for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har modtaget tilfreds hjælp hos JYSK. Vi sætter stor pris på, at vores indsats bliver bemærket og værdsat.

Vi håber at kunne give dig den samme gode oplevelse næste gang, du handler hos os.

Hav en rigtig dejlig dag.

// Anne - JYSK Kundeservice

Hej Nanny

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at pakken ankom fin og helt som forventet.

Vi er glade for, at leveringen forløb problemfrit, og vi håber at hjælpe dig igen en anden gang.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alt for lang ventetid i butikken da vi…

Alt for lang ventetid i butikken da vi skulle hente varen. Det var kun en ved kassen og det oplever vi desværre oftest når vi handler i JYSK på Silkeborgvej. Vi stod i kø i næsten 30 minutter, hvilket gør at jeg ofte fravælger butikken.

24. februar 2026

Hej Inge

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har oplevet så lang ventetid ved afhentning i vores butik på Silkeborgvej – og særligt at det ikke er første gang. Det skal selvfølgelig være hurtigt og enkelt at hente sine varer, og 30 minutters ventetid er langt over det, vi stræber efter.

Din feedback giver os vigtig viden om, hvor vi kan forbedre os, og jeg sørger for, at den bliver delt med butikken, så de kan se nærmere på bemandingen i spidsbelastede perioder.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Hej Ulla.

Mange tak for din anmeldelse, og de fine stjerner.

Det betyder meget for os at levering gik godt, og at du fik en god behandling af vores leveringsfirma. 👏🏼

Jeg håber du bliver glad for dine nye varer.

Du må have en god Tirsdag.

//Caroline JYSK Kundeservice.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Produktet og servicen i butikken er…

Produktet og servicen i butikken er fin. Men hjemmesiden er håbløs på mobilen. Derfor kun 2 stjerner.

14. februar 2026

Hej Christina

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er rigtig dejligt at høre, at du både er tilfreds med produktet og servicen i butikken.

Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt, at du oplever vores hjemmeside som vanskelig at bruge på mobilen. Det skal være nemt og problemfrit at handle hos os – også via mobilen – og din feedback viser, at vi har noget at forbedre her. Vi tager det videre internt, da brugervenlighed på mobilen er en vigtig del af oplevelsen.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

God dag.

Hjelp fra kundeservice

Vanskelig å bestille på net fra utlandet, men kundeservice var imøtekommende og behjelpelig.

7. februar 2026

Hej Arne

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp af vores kundeservice. Det kan være udfordrende at bestille fra udlandet, så det betyder meget, at du oplevede en imødekommende og hjælpsom service.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårlig levering en time forsinket ⏰

Dårlig levering en time forsinket ⏰

30. januar 2026

Hej Gurli

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er virkelig ked af at høre, at din levering kom en time for sent – det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at levere, og jeg forstår godt, at det kan være frustrerende.
Vi følger op på leveringen, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i forbindelse med ordren, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rigtig god dag til dig.

Den kom til tiden

29. januar 2026

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at din ordre kom til tiden.

Du er altid velkommen hos JYSK igen.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har bestille tre stykker lagener på…

Jeg har bestille tre stykker lagener på click and collect og de var der efter de 20 minutter som var aftalt , så god service

23. januar 2026

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at dine tre lagener stod klar til afhentning efter de 20 minutter som lovet – dejligt, at du oplevede god service med Click & Collect.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god dag.

Super god service

Supert god service

16. januar 2026

Hej Charlotte

Mange tak for de pæne ord 😊

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Du ønskes en god dag.

//Mette - JYSK kundeservice.

Godt produkt

Godt produkt

2. desember 2025

Hej Betina.

Mange tak for dine 5 stjerner.

Skønt, at du er tilfreds med vores produkt. 😉💪🏼

//Caroline JYSK Kundeservice.

Fin behandling

Fin behandling. Og levering

9. januar 2026

Hej Palle

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og leveringen.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Du ønskes en god dag.

//Mette - JYSK kundeservice.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg skal hente en pakke jeg skule får…

Jeg skal hente en pakke jeg skule får her hjemme.

7. januar 2026

Hej Maria,

Vi bekager at din pakke ikke er blevet leveret hjemme hos dig som forventet😔
I nogle tilfælde kan der være omstændigheder, som gør, at leveringen i stedet sker til nærmeste pakkeshop – fx hvis chaufføren ikke har haft mulighed for at træffe nogen hjemme ved levering, eller hvis forhold undervejs gør hjemmelevering vanskelig.

Vi er kede af den ulejlighed, det kan have medført💙

//Huyen - JYSK Kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dobbelt boxmadras med Levering til…

Dobbelt boxmadras med Levering til tiden. Alt var som det skulle, incl skruer og ben.

30. desember 2025

Hej Asla.

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner.

Hvor er det bare fantastisk at læse, at det hele er gået som det skal! Det betyder meget for os. 👏🏼

Vi ser frem til at handle med dig igen.

//Caroline JYSK kundeservice.

gode tilbud med pluuss

Jeg bestilte stoler på salg og fikk de tilsendt til nærmeste Jysk butikk. Jeg hadde også en rabatt kupong som jeg ville bruke selv om jeg allerede hadde bestilt og betalt. Ekspeditøren ordnet slik at jeg også fikk ekstra rabatt. Det var jeg riktig glad for.

19. desember 2025

Hej Irene

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at bestillingen og leveringen gik som ønsket, og at vores medarbejder fandt en løsning, så du kunne bruge din rabatkupon – selv efter bestilling og betaling. Det er fantastisk, at du oplevede så god service, og vi sætter stor pris på, at du deler det med os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for stolene, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen.

Ha’ en rigtig god dag!

fin levering

fin levering - flinke folk

18. desember 2025

Hej Steffen.

Du skal have mange tak, for de 5 stjerner!

Jeg er glad for at læse, at både levering og servicen levede op til dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😉

Du ønskes en god dag.

// Caroline JYSK Kundeservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den var god og kunne selv bestemme…

Den var god og kunne selv bestemme leverings dag og god levering flink chauffør så god dag

13. desember 2025

Hej Jens.

Fantastisk, at det har været en god oplevelse hele vejen rundt, det er sådan det skal være at handle hos os i JYSK. 😁

Du ønskes en god dag, og en glædelig jul. 🎄✨

// Caroline JYSK Kundeservice

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og den service, du har fået. Din feedback betyder meget for os.

Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Ønsker dig en rigtig god dag!

// Anne – JYSK Kundeservice

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv