Først skal man betale 1200kr i frakt, vente i 3 uker, og når varene skulle komme (2trofast stammer) så kommer de med feil vare. (Jeg tok ikke imot) Og de som kjørte bilen diskuterte seg imellom om hvo... Vis mer
1 stjerne. Leveringen ble først utsatt fra 6. april til i dag av IKEA, uten forklaring. Deretter kom den heller ikke i dag, og etter å ha ventet i halv times tid for å få svar fra kundeservice fikk je... Vis mer
Var på IKEA Sørlandet sist fredag, bestilte varer for 8500,- med henting på utleveringssted 02.mars. Dagen etter fikk vi melding om levering 05.mars og i dag mandag ny melding om levering 12. mars. Er... Vis mer
Jeg har flere ganger vært i kontakt med kundeservice fra IKEA og denne er bare helt udugelig! Jeg snakket med en person som heter Quoc og som flere ganger har lovet å ringe tilbake, men gjør det bare... Vis mer
Andre kikket også på
Kommer ikke i kontakt med IKEA
Det er ikke mulig å komme i kontakt, noe som utrolig frustrerende. La inn en bestilling på 30.000,- fordi IKEA har lovet 50% rabatt på frakt. Vi får beskjed om at de ikke leverer til vår adresse!???
For noen mnd siden handlet vi for nesten like mye og da ble det tilsendt.
At vi ikke kommer i kontakt er uakseptabelt og gjør at vi vil se på alternativt sted og handle. Det er dessverre ikke mulig å velge 0 stjerne, men det er det jeg ønsker.
Helt umulig å få kontakt med…
Helt umulig å få kontakt med kundeservice.
Bestilte kjøkkeninnredning og var…
Bestilte kjøkkeninnredning og var kjempefornøyd med denne og leveransen. Nå 1 år senere har imidlertid 2 skuffeskinner blitt ødelagt. 4 dager for å komme i kontakt med Ikea, Stengte telefonlinjer og stengte chatboter (som egentlig aldri kan hjelpe med noe), ingen mulighet for å sende mail, og kun sms link til en stengt Chatbot. Noe av verste endring av kundeservice jeg har opplevd, for den var nemlig god for noen år siden!! Skjerpings.
Ikke mulig å kontakte.
Skulle få varen 4 juni,ingenting kom,ingen informasjon fra Ikea,ingen svar på tlf.,ingen svar på chat.
Ingen informasjon om når den kommer,på sporing.
Aldri mer IKEA!
Ikke eksisterende kunde"service"
Elendig kundeservice/never ending story
Never ending story;
På sporing ligger ordre som sendt i flere dager og ut over avtalt leveringsdag. Posten/Bring kan ikke finne at varene er under transport. Ikke noe info på link til sporing annet enn at den er sendt. Håpløst å ringe dit der man får en idiotisk opplest melding om å prøve å ringe i åpningstiden for i neste omgang å informere om at man befinner seg midt i åpningstiden.
Uansett hvor mange ganger man ringer er det som å møte en fjellvegg i stor fart.
Chatboot funker heller ikke.
Drittservice
Muligens har IKEA lest det som står over. Under et døgn senere kom jeg frem på tlf 08:30 og la inn ønske om tilbakeringing.
2 timer senere ble jeg oppringt av ei hyggelig dame som lovde å finne ut av saken. En time senere ringte hun tilbake med oppdatering om at varene nå ligger i Bring sitt system og blir 8 dager forsinket. Kudos til henne 👏
Nytt kapittel i elendigheten: var nok for tidlig ute med å være fornøyd i går. Nå får jeg ny oppdatert ordrebekreftelse og ny utsettelse av levering med halvannen uke.
På sporing hos Posten finnes meldinger om at «Avsender har meldt at en pakke er på veg» 28/5, samt både i går og i dag
IKEA driver gjøn med kundene. 🤬
Bestilte vitrineskap med hjem levering
Bestilte vitrineskap med hjem levering, den 28.05.24 .Varene kom dagen etter.
Spurte han som bære inn at det var alt .
Tenkte det er sikker riktig og hadde ikke sjekket hvor mange skulle vare.
30.05.24 min sønn skulle hjelpe meg med å montering av skapet .
Da så vi at det mangle pakke, prøver å ringe IKEA ble satt over til chat . Det var vare dritt ! Sendte Mail til IKEA fortsatt ikke hørt noe fra IKEA .
👎👎👎👎🤮
DRITTSERVICE
Kjøper, betaler og får skriftlig bekreftelse på levering av sofa på bestemt dato, i god tid før 17.mai. Gammel sofa kasseres dagen før avtalt levering og....
17. mai må feires UTEN sofa i stuen!!
Ingen å få tak i på vanlig måte, les: tlf og kontaktskjema/ epost. INGEN info, INGEN forsøk på avtale av ny leveringsdato!
FYSJ OG FY for en "kundeservice"!!!
PS: etter at vi personlig hadde vært på IKEA (igjen...Furuset) ble sofaen omsider levert fredag 24.05. "Bare" 16 dager etter avtalt dato!!
Dere burde som en standard tilby kunder som blir lurt en form for kompensasjon!
Kjøpte kontorstol fra IKEA i mai-24.
Kjøpte kontorstol fra IKEA i mai-24.
Betalte for levering, som var ok.
Etter montering og tidlig bruk ser jeg at stolrygg er skjev i forhold til sete, og dessuten løs, uansett hvor mye kraft som brukes på hendelen som skal sette stolryggen i fast posisjon.
Minst like ille er er den arroganse man møtes med hvis man prøver å kontakte Ikea for å reklamere på kjøpet. Man kastes inn i en runddans, og er plutselig tilbake til utgangspunktet. Meningen er kanskje at man skal gi opp?
Kontorstolen jeg kjøpte heter ALEFJÄLL. Den har gode anmeldelser på Ikeas hjemmesider, som antagelig er sorterte anmeldelser fra "ikea family"-kunder. Det er i allefall ikke mulig for undertegnede å legge inn noen anmeldelse. Styr unna!
IKEA driter i deg!
IKEA har ingen hensikt med å ville snakke med kunder som vil ha kontakt angående reklamasjon eller annet. De har stengt ned all mulighet for kontakt via tlf. og chat. Utrolig respektløst å bli sendt hjem fra IKEA med ett saksnummer og beskjed om å ringe eller å chatte med dem. De ansatte vet garantert at det ikke fungerer og må ta støyten når kundene kommer tilbake pga en ubrukelig bedriftskultur.
Anbefaler ingen å støtte det selskapet…
Anbefaler ingen å støtte det selskapet her. De gir fullstendig beng i kundeservice. Har forsøkt å nå IKEA på både chat og telefon over lengre tid, det er helt forbanna umulig. Jeg handler ikke mer på IKEA og jeg håper folk følger etter med tiden - så vi får avviklet driten.
Kundeservice
Prøver å ringe, blir henvist til chatbot, chatbot har ingen menneskelige medarbeidere.
Umulig å få hjelp på chat eller telefon
Nå har jeg gitt opp, etter å ha forsøkt i flere dager. Ifølge IKEAs egne hjelpesider er det bare å ta kontakt med dem for å få refundert tollgebyr jeg har fått på en gratis reservedel. Men det går jo ikke når chat bare er chatbot og ikke klarer å sette over til et menneske. På telefon er det samme runddansen: Meny-meny-kø-kø. Det ble en dyr, liten "gratis" reservedel. PS! Ingen e-postadresser virker, heller ikke den dere har oppgitt her.
Dårlig betalingsløsning
Dårlig betalingsløsning. Har snart brukt en hel dag på telefon og i telefonkø for å få betalt med et Mastercard som ikke er IKEAs eget…stopper opp hele tiden. Valgte IKEA sitt - fungerte. Men d var ikke interessant å benytte dette kortet i Utg pkt da det gir null bonus.skuffende
Utrolig treghet
Utrolig treghet. Ikea har nå brukt over en uke på å klargjøre forsendelsen av to enkle varetyper, og enda er ikke varen sendt.
I tillegg kommer registrerings-arroganse. Registreringen på deres nettsider krever at man huker av for reklame og oppgir fødselsdato. Er ikke den for reklame huket av går ikke kontoregistreringen igjennom.
Styr langt unna!!!
Bestilte en kommode 22.03.24 med levering 03.04.24. Ingen kommode kom.
Ringte og etterlyste den 04 04.24 da ble det påstått at den satt fast i tollen.
De beklaget å sa at de skulle sende meg et gavekort på 500kr, og ta kontakt i løpet av et par dager ang levering.
Nå skriver vin19.04.24 pg jeg har ikke sett snurten av hverken kommode eller gavekort.
Har prøvd å komme igjennom til kundeservice i flere dager, men det er klin umulig. Estimert ventetid under 10 min, har nå ventet i 40 min, og fortsatt ingen svar
Eneste Ikea har å tilby at de er billig.
Eneste Ikea har å tilby at de er billig.
Håpløs å få tak i
Skal reklamere ettersom et produkt var ødelagt når jeg mottok det. Når jeg forsøkte å ringe første dagen fikk jeg beskjed om at "på bakgrunn av uforutsette hendelser bli ikke telefon besvart, ta kontakt med chatbot". Går til chatbot - der får jeg beskjed om at den er stengt og henviser meg til å ringe. Jeg har forsøkt å kontakte ikea i tre dager nå uten å få tak i et menneske. Chatten er fortsatt stengt, har nå stått i telefonkø i 30 minutter.
Dårlig service
Forferdelig sen og dårlig service i varehuset.
Vare manglet i hylle. ikke hjelp å få. Lovte at de skulle undersøke , intet skjedde.
Umulig å få vite når varen event kunne leveres.
Nettsiden er en tragedie ! Uoversiktlig og rotete, har du ikke produktnr. finner du aldri fram. Ikke mulig å legge inn mail, og tlfn kontakt kan du bare glemme .
De fleste Ikea produkter er geniale og prisvennlige, men fy a meg for en service i varehus og på nett.
Tapt seg fullstendig
IKEA var genialt men nå får de ikke til det mest elementære, nemlig å få levert varer til kundene sine. Når leveringsdato blir endret minuttet etter bestilling og det ikke er mulig å endre på den tiden man ufrivillig fikk tildelt så er det rett og slett lureri. De har heller ikke en fungerende kundeservice.
IKEA Oslo / Norge
IKEA Oslo / Norge
Ordrenummer: 1419203833
Jeg bestilte et kjøkken med benkeplate og måtte vente i nesten 5 uker. Endelig skulle de levere det, men deres leverandør, Bring Post, mislyktes i å levere produktene flere ganger. Hele situasjonen kostet meg tusenvis av kroner og mye tid. Til slutt måtte jeg kansellere bestillingen. Jeg er veldig skuffet over IKEA for å bruke en leverandør som Bring Post og ikke gjøre sitt beste for sine kunder.