Først skal man betale 1200kr i frakt, vente i 3 uker, og når varene skulle komme (2trofast stammer) så kommer de med feil vare. (Jeg tok ikke imot) Og de som kjørte bilen diskuterte seg imellom om hvo... Vis mer
1 stjerne. Leveringen ble først utsatt fra 6. april til i dag av IKEA, uten forklaring. Deretter kom den heller ikke i dag, og etter å ha ventet i halv times tid for å få svar fra kundeservice fikk je... Vis mer
Var på IKEA Sørlandet sist fredag, bestilte varer for 8500,- med henting på utleveringssted 02.mars. Dagen etter fikk vi melding om levering 05.mars og i dag mandag ny melding om levering 12. mars. Er... Vis mer
Jeg har flere ganger vært i kontakt med kundeservice fra IKEA og denne er bare helt udugelig! Jeg snakket med en person som heter Quoc og som flere ganger har lovet å ringe tilbake, men gjør det bare... Vis mer
Andre kikket også på
Lett å bestille, vanskelig etterpå
Tok meg rundt 3-4 timer å bestille siden IKEA sitt system for å bestille ønsker helst at du deler opp bestillingen mest mulig, og helst på arbeidsdager. Fikk til slutt det som jeg ønsket etter å ha fjernet en søppelkasse fra bestillingen, men var en vare som ble skadet etter mottak.
- Forsøkte å ringe, ingen svar etter 40 minutter.
- Forsøkte å starte en chat, den er stengt. Roboten har minus 38 IQ
Spør derfor dere IKEA. Ville dere ventet 40 minutter i kø hvis dette var dere? Synes virkelig synd på deres ansatte på kundeservice. Håper de får lønn for "pain and suffering".
Leverer ikke til angitt tid og helt ubrukelig kundeservice.
Kjøpte et bord til 2.200 NOK med leveringstid med varebil fra 18:00-19:00 og hører ingenting fra dem, kjører bort selv og ser ingen varebil og prøvde å ringe opp kundeservicen som aldri svarer.
Kansellerte ordren og bestiller fra Komplett.no sånn at jeg vet at pakken min kommer
Er det virkelig blitt så dårlig at man…
Er det virkelig blitt så dårlig at man ikke kan velge mellom poteter eller potetstappe? Det var hyggelig å spise på ikea før, nå blir man irritert å sur👎
Fraktprisene er ran
Fraktprisene er ran! Seng til 1600,-.... 3000,- i frakt. Få bedre fraktavtaler så skal jeg bruke ikea!
Styr unna IKEA kjøkken
Har satt opp ikea kjøkken og meldte fra om en reklamasjon nå. Fikk blankt avslag. Reklamasjonen er vesentlig og jeg ble fortalt at hun kom til å sende meg et avslag direkte fordi jeg ikke hadde meldt fra tidsnok. Kjøkkenet er to år gammelt. Helt utrolig.
Dårlig kundeservice
Kundeservice er noe Ikea burde jobbe med. Ikea Slependen har lite hjelpsomme og forståelsesfulle ansatte. Den ene sier en ting, mens neste mann mener det motsatte.
Skal du ta kontakt med de på telefon må du ta deg fri fra jobb for å sitte i telefonkø. Slik har det vært i flere måneder nå. Hvor vanskelig er det å ansette flere folk som kan svare på telefon?
I tillegg har prisene på produktene gått hinsides opp at nå lønner det seg nesten ikke å handle der lenger fremfor andre møbelbutikker.
Elendig opplevelse med IKEA - Feil på feil og elendig kundeservice
Når IKEA gjør feil på feil vedrørende leveranser av kjøkken, står man igjen med få alternativer. Vårt kjøkken skulle leveres 12. mai, og nå, 1. august, har vi etter to feilleveranser fortsatt ikke mottatt noen benkeplater.
Den første leveransen fra IKEA var en katastrofe: vi fikk benkeplater som var feil kappet og en oppvaskkum med sprekk. Etter flere timer på vent på kundeservice-telefonen, måtte vi reise til Slependen. Etter å ha brukt et par timer der, ble vi lovet nye benkeplater 14. juni. Men 14. juni kom og gikk uten noen benkeplater.
Når de omsider kom 26. juli, var det igjen feil! De hadde byttet ut stor oppvaskkum med en liten. Det er umulig å komme gjennom til IKEA på telefon, og kundeservice på Slependen henviser oss bare til telefon eller kjøkkenavdelingen.
Dette er fullstendig uakseptabelt. Nok er nok. IKEA har vist gang på gang at de ikke klarer å levere i henhold til avtale. Jeg ser meg nå nødt til å reklamere på hele kjøkkenet. Ledelsen i IKEA bør virkelig ta grep og forbedre både logistikk og kundeservice, for dette er en skammelig opplevelse for enhver kunde. Dersom noen hadde fortalt Ingvar Kamprad om hvordan IKEA kundeservice behandler sine kunder i dag, ville han snudd seg i graven!
Ikea har frekke og ofte utrente ansatte…
Ikea har frekke og ofte utrente ansatte i butikk og nettsider som ikke lar seg navigere enkelt.
Samtidig har de en kundeservice som ikke er verdig en proff virksomhet. Ikke mulig å komme i kontakt, 2-3 timer telefonkø uten callback mulighet.
Svindel og rot.
Skal man bestille kjøkken og har bestilt tid så er de så hjelpsom at man kan ikke gi annet enn full pott!! Men!!!!!! Om man handler på nett, og sender inn en reklamasjon, ja da kan man godt si at den potten er lunken! Jeg sendte inn ett sengeteppe etter at det hadde raknet i sømmen etter 1 mnd. Jeg sendte teppet inn, posten gjorde sitt, også ble det helt stille og ingen penger kom heller. Så ringte jeg, pakken var kommet men de hadde ikke registrert den så den syntes ikke i deres system at den hadde kommet inn. Hadde ikke jeg ringt så hadde jeg aldrig fått pengene mine. Ikke rart det går bra for ikea når de tar imot reklamasjoner og ikke betaler tilbake pengene. Så skulle det ta 1 uke så skulle pengene komme. Ingenting skjedde, da hadde de ikke sendt inn registreringen så saken hadde ikke gått videre. Igjen ingen tlf ingen penger. Pengene skulle være på konto innen 14 dager. Ingen penger, ny tlf de hadde ikke sendt inn til Ikano bank som skulle gi meg pengene tilbake. Så skulle det ta 1 mnd. Ingen penger ny tlf, ikano hadde ikke åpnet mailen ikea sendte dem. Nye 14 dager. Jeg ringte de 8 ganger og flere mail. De rotet sammen betalinger og ikea og Ikano snakket ikke sammen, så det endte i at jeg fikk inkasso på min nye regning. For ikea mente at de pengene de skyldte meg skulle dras av på den siste regningen min, istede for å betales ut. Noe ikano ikke ville gjøre, siden det ikke er lov å gjøre det sånn. Så etter 3 tlf til ikano og ordna det seg. Men dette er helt forkastelig. Det tok 4 mnd fra jeg sendte pakken til jeg fikk pengene. Og hadde ikke jeg ringt og stått på så hadde jeg aldrig fått pengene mine. Så svindel er det de driver med, rett og slett
Ufattelig skuffande jamnt over
Ufattelig dårlig betalingssytem, har ein byggelån må ein ha spesialløysing ettersom IKEA ikkje greier å sende ein vanleg faktura, med KID-nummer, begrunnelsen eg fekk på tlf var at det var ei dyr løysing for dei! Resterande delar som skal leverast til kjøkkenet som dei ikkje har på lager blir ettersendt og må betalast for seg, sjølv om eg spesifikt har bedt fleire gonger om EI samla levering og EI samla betaling. Epostar i hytt og pine, som ikkje kan besvarast. Skal ein spørje om noko må ein vente ein time i kø, pr samtale!
Skal du kjøpe møbler på Ikea?📌
Skal du kjøpe møbler på Ikea?📌
Tenk deg to gang om.
Leangen✍️
Skulle returnere vare.For å få refundert penger måtte jeg:
- Bruke tre timer i telefonkø
-Dra til Ikea tre ganger for å få pengene tilbake.
Uorganisert og rotete
IKEA har blitt for store
IKEA har blitt for store. De kunne ikke brydd seg mindre om kundebehandling og kundeopplevelse. Virker som det er fullstendig irrelevant for dem. At vi til slutt måtte kansellere en bestilling på kr 20.000 pga systemer som ikke funker og mennesker som ikke bryr seg om enkeltkunden, tror jeg ingen i IKEA sover nevneverdig dårlig av.
Mangler deler i leveranse
Mangler deler i leveranse. Håndtering og hastighet på reklamasjonspunkt er katastrofe!
Fullstendig manglende kundeservice.
Fullstendig manglende kundeservice.
Komplett umulig å komme i kontakt med IKEA på telefon og chat er alltid stengt..
Har prøvd i ukesvis å få kontakt med dem uten å lykkes, umulig å reklamere på ødelagt produkt.
Leverer ikke varene på tidspunkt de gir beskjed om
Fikk melding og mail om leveringstidspunkt dagen før og samme dag varer skulle leveres. Har sittet hjemme en dag nå uten å se snurten av varene. Ingen beskjed om forsinkelser, og kommer ikke igjennom på telefon til IKEA. Hjemlevering var bra for noen år siden, men virker som de tar de som er billigst, dermed dårligere service. Useriøst
Elendig oppfølging og service
Bestilte ny hjørnesofa med sovesofa-del. Sofa og stoff skulle komme i to forskjellige forsendelser. Sofa skulle komme 6/6 og stoffet 27/6. Nå har vi fremdeles bokser med sofa-deler som fyller stuen og ikke sett snurten av pakken med trekk. Ingen på Ikea svarer på noen henvendelser har nå sittet flere dager med telefonen til kundeservice hvor de påstår det er stor trafikk og kan ta en time. Hjelper IKKE å sitte en time nei. Er så lei av dem at dette blir siste gang.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Har forsøkt å komme i kontakt i flere dager. Chatbot er stengt (og kan uansett ikke svare). På nettsiden påståes det at det er lang kø på tlf til enhver tid! Vi har ringt flere ganger på ulike tidspunkt og ventet i over en time alle ganger uten å komme gjennom. Handler nok ikke om stor pågang, men at de ikke prioriterer kundeservice. Siste gang vi bestiller hos Ikea!
Endeløs venting i telefonkø
Endeløs venting i telefonkø (har ventet opptil 1,5 time), ingen muligheter for å sende mail, og varehuset nekter å hjelpe. Har snart vært uten oppvaskmaskin to måneder, og blitt lovet ny, men de sender den feil osv osv. Helt umulige å forholde seg til.
Kunden er hjelpeløs.
Varen skulle leveres 13.juni. I dag er den 20. juni og varen er fortsatt ikke levert. Endeløs venting i kundetelefon. Brutte løfter, løgn om at varen er levert. Bløff om alt de skal gjøre for å hjelpe. Kunden er hjelpeløs.
Bestiller varer til levering på bestemt…
Bestiller varer til levering på bestemt dag. De sendes i to leveringer hvoraf den ene ankommer dagen før hvor man ikke er hjemme. Skal siden slæbe over ti kg hjem fra pakkeshop. Fantastisk når man ikke har bil. Kundeservice er umulige at få fat på.