Først skal man betale 1200kr i frakt, vente i 3 uker, og når varene skulle komme (2trofast stammer) så kommer de med feil vare. (Jeg tok ikke imot) Og de som kjørte bilen diskuterte seg imellom om hvo... Vis mer
1 stjerne. Leveringen ble først utsatt fra 6. april til i dag av IKEA, uten forklaring. Deretter kom den heller ikke i dag, og etter å ha ventet i halv times tid for å få svar fra kundeservice fikk je... Vis mer
Var på IKEA Sørlandet sist fredag, bestilte varer for 8500,- med henting på utleveringssted 02.mars. Dagen etter fikk vi melding om levering 05.mars og i dag mandag ny melding om levering 12. mars. Er... Vis mer
Jeg har flere ganger vært i kontakt med kundeservice fra IKEA og denne er bare helt udugelig! Jeg snakket med en person som heter Quoc og som flere ganger har lovet å ringe tilbake, men gjør det bare... Vis mer
Andre kikket også på
Umulig å få kontakt med kundeservice…
Umulig å få kontakt med kundeservice når noe er feil med produkt. En time ventetid i eneste kanalen de tilbyr for kontakt, og selv om man får god hjelp så blir det ikke nok til å gjøre opp for det. Den desidert dummeste chatbotten jeg noen gang har vært borti... Som kommer med interiørtips som svar på spørsmål om kontakt med kunderservice. Og når den endelig klarer å forstå, så er det ingen som betjener chatten så man får bare feilmelding. Det er heller ingen måte å bli oppringt på, du må faktisk sitte å vente i x antall timer for å kanskje få snakke med noen. Helt håpløst. Ikea pleide å være fantastisk, men den tiden er åpenbart over
Ikea leverer!
I en flytteprosess er Ikea flittig brukt og også da barn flyttet hjemmefra til studier. Har bare gode erfaringer med uthenting ved forhåndsbestilling, service i hentehallen og varekvalitet. Tror folk glemmer melde når ting funker bra. Lettere å klage.
Duftlyset mitt eksploderte
Duftlyset mitt eksploderte, å fortsette å brenne, hadde jeg ikke lagt merke til det hadde hele leiligheten min brent ned. Ringte inn for å klage da jeg fikk merker i kommoden den stod på å da fikk jeg bare til svar at de ikke kunne gjøre noe med det siden jeg ikke hadde kvitteringen. Hvem tar vare på en kvittering til et duftlys?
Umulig å få tak i IKEA kundeservice
Det er umulig å få tak i IKEA kundeservice, så jeg får ikke reklamert på mangel på skap. Unngå denne møkkabedriften!
Ikke bestill hjemlevering dersom du ikke vil sitte en hel dag og vente!
Bestilte hjemmelevering og fikk beskjed om at det skulle leveres mellom 09-15, dette er i utgangspunktet utrolig dårlig da man må ta fri og sitte å vente istede for å få korte vindu på levering. Men ok, det som ikke er greit er at denne tiden ble utsatt opp til flere ganger og det endte opp med å få varene 2030 på kvelden! Kjempegreit når en da i utgangspunktet tok fei fra jobb for å ta imot og begynne å skru…en dag bortkastet!! Takk IKEA!!
Ingen MobilePay
Ok købsoplevelse, minus 1 stjerne da MobilePay betaling ikke er mulig. Betaling med betalingskort er bøvlet pga MitID validering.
Umulig å få kontakt
Umulig å få kontakt med de. Kundeservice chatten er stengt 24/7, vil man skal ringe men har laaaange ventetider så umulig å komme igjennom og har ingen epost man kan kontakte de på. Har mottat skadet vare, men får jo ikke reklamert da man ikke får kontaktet ikea. Står kom til butikk for reklamasjon, men kjører ikke 1,5 time for å reklamere en bilderamme …
Håpløse å nå
Håpløse å nå, enorme telefon køer og blir satt på vent og vent selv etter svar. Ingen e-postkontoer sende reklamasjon til og chat er stengt.
Styr unna hjemmelevering!!!!
Bestillt varer med hjemmelevering. Bare leveringen koster 700,- kr, og måtte vente nesten en mnd før de endelig kunne levere! I dag - dagen de skulle kommet - får jeg Mail om at de ikke klarer levere og ny leveringsdato OM EN MND!!!!! 😡 Utrolig useriøst!!!!
Brukt 3 uker på levering ennå ikke fått
Fikk leverte ødelagt stekeovn i åpen eske
Ved levering var ovn til kjøkken skadet/ødelagt, esken var åpen og en stor bulk på ovnen og rammen inne i esken var brukket.
Kommer ikke gjennom på telefon til kundeservice og det er ikke mulig å sende melding. IKEA som omsetter for 9 milliarder burde kunne svare på melding til de som har kjøpt på varer på nett. Helt håpløst. Anbefales ikke å kjøpe på nett.
Elendig kundeservice, helt håpløst
Bestilte varer på nett, Bring kom som avtalt, men deler av bestillingen manglet. IKEA har ingen fungerende kundeservice. Ingen e-post, ingen bemannet chat, på telefon er det ingen som svarer, ingen mulighet til å bli ringt opp, ingen informasjon om ventetid eller hvilket nummer man er i køen. Utilgivelig dårlig, rett og slett. Jeg har gitt opp å få varene jeg har betalt for.
Umulig å komme gjennom på telefon og de…
Umulig å komme gjennom på telefon og de har ikke chat eller mail. Lovet å sende en skuff , skulle komme etter 3-4 dager. Nå har det gått flere uker og ingenting skjer.
Elendig kundeservice og leveringstid.
Elendig kundeservice og leveringstid.
Fikk for korte benkeplater, passer ikke til skrogene vi bestilte. Skulle tro de klarte å måle opp riktig. Fikk også for kort veggplate, oppga at veggen var 3m, fikk ei plate på 2.97. Ingen kompensasjon. Vi har måttet gjøre masse tilpasninger. Tydeligvis vår feil at de ikke kan måle. Vi skulle sett over tegningene.
Måtte først vente 1t i telefon. Så to uker på å få svar på en mail, tre nye uker før vi hørte noe. Måtte da sitte 1 ny time å høre på elendig musikk, for så å få høre at det var min skyld.
Leveringen av kjøkkenet kom også i fire leveranser over fire uker og noen måtte være hjemme og ta imot. Folk har da jobb.
Kundeservice er helt elendig på IKEA
Kundeservice er helt elendig. Jeg har fått beskjed om å ta ned deler av kjøkkenet for å bringe det til IKEA (reklamasjon). Når jeg nå kommer til IKEA får jeg beskjed om å ta det med meg hjem igjen fordi det skal opprettes en sak. Jeg bor langt unna - det er ikke bare å svippe innom! Nå har jeg stått i telefon i 2 timer og halve kjøkkenet er demontert. Hva er det dere driver med? Jeg jobbet på IKEA på 80-tallet og da var det orden i sysakene - nå råtner dere på rot!
Lurer de folk ??
Enkelt å bestille men dyr fraktpris i forhold til lang ventetid . Til og med Temu leverer varer raskere enn ikea!! Rett etter bestilling fikk jeg mail om at de har prøvd alt de kan men bestilling blir forsinket?! De har jo ikke pakket varene engang. Tragisk.
Bestille seng til dattera mi å den…
Bestille seng til dattera mi å den skulle leveres om 2 uker. 20 August.
Vi bli veldig glade å gjorde rommet hennes klart å kastet den gamle sengen.
Seinere endret det leveringstid til fredag 24 August.
Å vi tenkte det går jo helt greit så lenge de leverer den før helgen.men nei da så endret de det til 5 September.
Å de ringer ikke deg engang.bare sender mld.
Tenker dette er skikkelig dårlig service å tenker da hva er det som skjer med IKEA egentlig.
Å det er heler ikke tilgjengelig for å hente selv
Bestilling til varehus
Bestilte varene til varehus ettersom det var gratis. Fredag 16.august kl.10:22 fikk jeg følgende melding:
Hei. Ordre, X vil stå klar til å hentes mandag 19. august mellom kl. 10:00-16:00 på , Digernes Næringsområde 27, 6260 . Vi ber deg hente ordren til angitt tidsrom. Dersom du ikke har mulighet å hente ordren, ring oss på 64001273 så raskt du kan. Og du, husk å ha med deg bærehjelp. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med å laste varene inn i bilen din. Vi ses!
Ettersom jeg hadde jobbet nattevakt fikk jeg ikke sett meldingen før senere på dagen, de gir oss altså frist rett før helgen for å gi beskjed, det som ikke kommer frem i meldingen er at du får et gebyr dersom du ikke gir beskjed før kl.11 dagen før. Mandag passet ikke grunnet den korte åpningstiden. Prøvde derfor å ringe, men fikk beskjed at det var en time telefonkø, noe vi ikke hadde tid til. Eneste måten å kontakte de på og som de vedla var nummeret til ikea kundeservice. Veldig rart man ikke kan ringe direkte til varehuset for å avtale henting. Det er også vanskelig å rekke å hente pakken når de stenger kl.16 som var vårt problem. Vi kontaktet også Bring, som IKEA visstnok leier varehus hos (sa bring i telefon), men de kunne ikke hjelpe oss med verken tidspunkt for levering eller noe som helst. Selvom det helt sikkert er de som står der og avleverer varen, må alt gå igjennom IKEA, som er umulig å få tak i i tide. Så hele opplegget virka som det e sirkulert rundt det å få inn mest mulig inntekt via «gebyr» ved forsinka henting, for ingen klare å få tak i dem før det e for sent.
Ringte ikea på nytt og etter 45 min telefonkø fikk vi endelig tak i de og avtalte nytt tidspunkt for henting. Vi fikk derimot et gebyr på 300kr for å ikke gi beskjed i tide. Må finne ut hvordan vi skal rekke å hente pakken ettersom den må hentes før kl.16 (Har arbeidstid til kl.16).
Det er også verdt å nevne at jeg har ringt ikea kundeservice før. Etter over 1 time venting ble jeg bare lagt på, da ga jeg opp.
Forslag til forbedring:
- En lenke man kan trykke på for å selv velge tidspunkt for henting. Ikke sette opp et tidspunkt som ikke passer og forvente at kundene deres skal vente over 1 time telefonkø som de kanskje ikke har tid til eller betale 300kr.
- Et nummer direkte til varehuset.
- Muligheten til å bli oppringt av kundeservice så man slipper å vente i telefonkø med ventemusikk. Mange bedrifter har dette som alternativ.
- Dersom dere hadde hatt kundeservice på mail hadde det vært mindre pågang på telefon.
Manglende leveranse
Mangler en hel pakke med deler så produktet kan ikke monteres. Umulig å komme i kontakt med reklamasjon eller kundeservice. Veldig dårlig erfaring med Ikea. Styr unna!
Ikea kelgris
få tilbake IKEA kelgris bamsene så kjøper jeg en!