Først skal man betale 1200kr i frakt, vente i 3 uker, og når varene skulle komme (2trofast stammer) så kommer de med feil vare. (Jeg tok ikke imot) Og de som kjørte bilen diskuterte seg imellom om hvo... Vis mer
1 stjerne. Leveringen ble først utsatt fra 6. april til i dag av IKEA, uten forklaring. Deretter kom den heller ikke i dag, og etter å ha ventet i halv times tid for å få svar fra kundeservice fikk je... Vis mer
Var på IKEA Sørlandet sist fredag, bestilte varer for 8500,- med henting på utleveringssted 02.mars. Dagen etter fikk vi melding om levering 05.mars og i dag mandag ny melding om levering 12. mars. Er... Vis mer
Jeg har flere ganger vært i kontakt med kundeservice fra IKEA og denne er bare helt udugelig! Jeg snakket med en person som heter Quoc og som flere ganger har lovet å ringe tilbake, men gjør det bare... Vis mer
Andre kikket også på
klikk og hent 200 skåler uten emballasje
Bestilte 200 skåler via klikk og hent.
Man regner med at disse skålene blir utlevert pakket inn i kartong!
Neida her måtte jeg stå å pakke inn i blå ikea bag. Hva er hensikten med
«Klikk og hent»???
Dårlig service!!!!
Kjøpte utstyr til en barnedåp
Kjøpte utstyr til en barnedåp.
Kjempe godt fornøyd! Stoooooor forbedring fra forrige opplevelse
God hjelp fra kundeservice . Tommel opp IKEA !
Handlet for 30.000 med hjemlevering
Handlet for 30.000 med hjemlevering. Det manglet en stor del til sengen. Og dem kunne ikke få sendt den og levert den kjapt. Dem kunne sende den men det villa ta 2 uker. Og jeg bor langt unna nærmeste IKEA. Skal handle flere tilsvarende ordrer det neste året. Men det blir ikke hos ikea
Leveransen har til og med klart å…
Leveransen har til og med klart å skrive tallet på kollien på tekstilet til puten.
Beste plassen og handle
Kjøpte garderobeløsning via klikk og hent. Meget bra opplegg og de beste produktene. Enkelt og montere. Anbefaler IKEA på det sterkeste !!!
Garantisak på 1 år gammel…
Garantisak på 1 år gammel induksjonstopp. Vært i kontakt med Ikea 8 ganger. Ingen løsning, ingen kontakt tilbake for å oppdatere meg som kunde. Ingen kontakt med serviceverksted. Dårlig service, og dårlig oppfølging. Etter 2 måneder, har jeg enda ikke fått beskjed om når dette kan fikses.
Utrolig uhøflig personel når det var…
Utrolig uhøflig personel når det var snakk om bestilling av kjøkkenbenk. Tok 3 måneder å få dem, og når vi fikk dem var det feil mål og farge på benkeplaten. Kontakter kundeservice som sier de ikke vet hva man skal gjøre.. Blir sendt videre til et telefonnummer som ikke svarer. Typisk IKEA, pleier å dele det, men nå er det nok.
Ikke kjøp kjøkken på Gran Canaria
Alt for lang leveringstid.
Elendige samarbeidspartnere slik som montører. Tok 9 mnd å få montert.
Hadde deler for over 7000NOK som ikke var avtalt, og vi måtte levere tilbake. Elendig service hele veien.
Man skal ikke handle online hos Ikea…
Man skal ikke handle online hos Ikea hvis man har Mastercard de reserver pengene 2 gange og der går 30 dage før de bliver frigivet igen...
Virkelig dårlig oplevelse med online handel hos ikea
Elendig informasjon / kontakt.
Bestilte småmøbler (hyller) den 26.12.24, skulle vore levert innen 10.01.25. Det vises at den er sendt på ikea.no, men kan ikkje spores via hverken Posten eller Bring...står kun at pakka ikkje finnes hos dei endå (men at dei venter på den).
Har prøvd å kontakte kundeservice for å høyre kor den er, men håpløst å få kontakt med dei. Har allerede betalt dei, så må jo få varene (eller pengene tilbake) tenker eg.
Håpløst og skuffande Ikea 👎👎👎
Når ikke alt er som det skal, er det helt umulig kundeservice
Når man handler på varehuset går det som regel greit. Men når man får varer levert med skader fra transport, er det komplett umulig å få tak i noen. Da forventer de at vi som kunde skal reise ut til varehuset og bruke et par timer på det, i stedet for å kunne ta det på telefon og mail som er hensiktsmessig. Man kan uansett ikke få med seg et produkt i egen bil når det er levert gjennom transportør som ikea har skaffet tilveie
Vi bestilte et garderobeskap fra IKEA…
Vi bestilte et garderobeskap fra IKEA med montering. Montøren, som ble sendt via Luado Småjobber, har byttet timeavtale tre ganger og møtte opp omtrent én time for sent. Under monteringen opptrådte montøren frekt og uhøflig, og i tillegg ble plater ødelagt uten at dette ble meldt fra. Vi klagde til IKEA, men fikk beskjed om at de ikke har ansvar for dette og at vi må ta saken direkte med Luado.
Rolfstorp lyslister er helt ubrukelige…
Rolfstorp lyslister virker i et par timer med oppladbare batterier. Skiftet til vanlige AA batterier, det virket da jeg slo de på for å sjekke, men da jeg skulle slå de på et par dager senere, var batteriene tomme. MÅ IKKE KJØPE DETTE PRODUKTET!!!!!!
STOCKARYD treolje fra Ikea = ØDELAGTE BENKEPLATER.
STOCKARYD treolje fra Ikea ØDELA 6 meter benkeplate i heltre eik.
Påføring av STOCKARYD treolje fra IKEA har ført til at benkeplatene lukter fiskeolje.
For å få fjernet lukten må benkeplatene skiftes, men IKEA vil ikke påta seg ansvar, men mener at jeg har opptrådt uansvarlig fordi jeg ikke skulle ha påført en olje som luktet vondt.
Lukten av fiskeolje ble ikke tydelig før det hadde gått noen dager og dører og vinduer var lukket.
Oljen ble påført i forbindelse med oppussing i juli med fint vær og åpne vinduer og dører.
Jeg kjente at det luktet litt rart av oljen, men regnet med at lukten ville forsvinne. Det har den ikke gjort, men lukter nå fiskeolje i stedet.
INGEN KUNDESERVICE!
INGEN KUNDESERVICE!! Jeg ønsker å kjøpe et garderobeskap fra IKEA. De har en avdeling her i Sarpsborg, men det går ikke an å ringe til dem, de ønsker ikke å snakke med kundene sine. Ikea's generelle kundeservice har over en times ventetid på telefonen, jeg står i kø der nå, men legger snart på. Jeg kjører ikke ekstra tur til Amfi Borg bare for å spørre et spørsmål, og evt avtale levering, da det koster meg bensin penger, og det koster også ekstra penger i bomringen. Jeg legger på nå og ringer til Jysk. IKEA kan reise og ryke !!!!
Elendig kundeservice
Det er umulig å få tak i de. Chatten er stengt, de har ikke e-post adresse, og telefonkøen er alltid over 1 times ventetid...
Når jeg først kom gjennom så fikk jeg beskjed om at det var feil avdeling og han kunne sette meg over til rett avdeling så jeg kunne stå i kø der, som også var over 1 time ventetid....
Manglende respons fra kundeservice
Forsøkt å komme gjennom til kundeservice gjentatte ganger pr telefon, ingen svarer. Chat roboten er heller ikke betjent. Hvis der ikke er måter for kunde å gjøre endringer på levering og utsetting av tidspunkt for å hente, og man påkrever å ringe pr telefon, så må og telefonen være bemannet.
Kjøpte kommode og det var med feil…
Kjøpte kommode og det var med feil produkter til skuffene som gjorde at disse ikke kunne skrus sammen. Chatrobot kunne ikke hjelpe. Ventetid på tlf var over 3 timer. Ingen hjelp å få med andre ord.
Helt umulig å få kontakt med og dritdårlig kundeservice!
Helt umulig å få kontakt med kundeservice. Fikk beskjed om at jeg kunne hente en ordre i går mellom 11:00-15:00 på Bring Haugesund, men det er da ikke alle som har mulighet til å hente innenfor denne tiden på en normal arbeidsdag. Tenkte først at det kom til å gå, men når klokken nærmet seg 15 så strakk ikke tiden til. Fikk melding dagen etterpå at jeg måtte endre hentedato ellers ville ordren bli kansellert om 4 dager. Fikk omsider tak i en person på chat. Prøvde først å velge levering, men der var det ingen personer tilgjengelig (prøvde flere ganger i løpet av dagen). Kom omsider i kontakt med en dame som ikke var behjelpelig og ikke hadde noe kunnskap innenfor feltet, men hun opplyser da om det kan endres hentedato til 4 dager etter den hentedatoen jeg egentlig hadde, MEN AT DET DA VILLE KOMME GEBYR PÅ 300KRONER?!?!? Alle andre plasser er det da mulig å hente noen dager etterpå, men på IKEA får en da 300kr i gebyr?!?!?! HVA FAEN ER DET DER FOR NOE TULL??? Hvilken ekstra jobb er det for IKEA at en pakke står på et utleveringssted en arbeidsdag ekstra??? Værste opplegget jeg har vært borti. Kunne jeg valgt å gi minuspoeng så skulle jeg vertfall gjort det, IKEA fortjener da ikke en eneste stjerne for det her. Det må da gå an å hente en arbeidsdag senere uten å få gebyr??? hvor er kundeservicen deres?????