Se hva andre synes
Selskapet har svart
Rommelig aflevering, te weinig aandacht voor de klant, afspraken worden niet opgevolgd. Klant moet zelf achter alles aangaan. Dit is mijn 4 e gekochte auto met slechste ervaring. Ook rommelig bij de f... Vis mer
Selskapet har svart
Toppers bij deze dealer - doen wat ze kunnen. Mercedes zelf laat wel veel punten liggen maar onterecht om de medewerker bij van Mossel hier voor te beoordelen omdat de oplossing niet in zijn handen li... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Van Mossel Mercedes-Benz
Skrevet av virksomheten
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktopplysninger
Nederland
- vanmossel.nl/mercedes-benz
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service en kwaliteit geleverd!
Zoals MERCEDES betaamt
Zoals MERCEDES betaamt, professioneel opgeleid personeel goede service van de baliemedewerker en niet te vergeten een scherpe prijs. 🏆
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Ongekende service
Ongekende service en super aardige medewerkers, geen kak maar gelukkig heel gewoon
Mooie ervaring
Verkoper Marc heeft ruim de tijd genomen in de gehele afwikkeling van kennismaking, verkoopproces en aflevering.
Mooie vestiging, prima ontvangst en serieuze en plezierige ervaring.

Houdt zich aan belofte
Houdt zich aan belofte, heldere afspraken en dat alles op een klantvriendelijke manier waarbij respect de boventoon voert.
Super goed en professioneel geholpen
toen ik ermee weg reed kon ik merken…
toen ik ermee weg reed kon ik merken dat de auto een beurt heeft gehad hij reed als nieuw
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd…
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!

Svar fra Van Mossel Mercedes-Benz
Ik krijg nu al de 2e mail voor service…
Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima
snelle oplossing van velgschade op spiksplinter nieuwe GLCEQ400
binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!
De onderhoudbeurt en vervangen van…
De onderhoudbeurt en vervangen van remblokken zijn keurig uitgevoerd. Het probleem met het lezen van de verkeersborden en dan in combinatie met de automatische snelheid aanpassing is niet verholpen. Men heeft een aantal zaken uitgevoerd, in rekening gebracht maar niet getest. Moet nu opnieuw een afspraak maken.

Svar fra Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer professionele en vriendelijke…
Zeer professionele en vriendelijke receptie, uitstekende communicatie, goed eindresultaat.

Wat een teleurstelling
Na 2x gebeld te hebben voor een vervangende auto ben ik ondanks belofte niet teruggebeld. Op dag van onderhoud was er geen vervangende auto en ben ik boos maar weer naar huisgegaan met de mededeling dat dit na 6 Mercedessen de laatste was.
Uitstekende reservering en ontvangst…
Uitstekende reservering en ontvangst bij receptie. Auto tip top verzorgd en met verse zomerbanden klaar gezet in de inpandige garage. Zeer vriendelijke en vakkundige service.

Technisch gezien
Technisch gezien, allemaal niets mis mee. In de eindfase bij facturering is het in verleden en nu wel misgegaan. Schept verwarring. Betreft: voorruit vern. Perfect gedaan. Is verzekeringskwestie. Tegelijkertijd was er ook een onderhoudsbeurt ingeplant, perfect. Factuur ontvangen. Een fout van mij, aangezien de ruit via de verzekering aan van Mossel betaald is, was ik in de veronderstelling, dat alles geregeld was. Het probleem is ontstaan, omdat van Mossel niet de officiële ruitreparatie met btw naar mij gestuur heeft.
Ik vond de boekhoudmedewekster niet echt soepel, om zich in mijn situatie te verplaatsen. Ik begrijp, dat het personeel het druk heeft. Medewerkster wilde me onderbreken. Heb haar onderbroken, met de stevige woorden” geen factuur van de ruit met btw, betekent ook geen betaling. Helaas is bij deze afdeling niet de 1e keer, dat dit gebeurt. De factuur kreeg ik snel hierdoor binnen en heb direct betaald.
Ik beschouw dit niet als klacht, maar als ongemak, even goed is mijn tijd ook mijn geld

Svar fra Van Mossel Mercedes-Benz
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.