Se hva andre synes
Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Vis mer
We zijn goed en vakkundig geholpen door een aardige verkoper die echt de tijd voor ons nam.
Informasjon om virksomheten
- Forhandler av kjøretøy
- Bruktbilforhandler
Om Van Mossel Nissan
Skrevet av virksomheten
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktopplysninger
Nederland
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We zijn goed en vakkundig geholpen door…
Perfecte service en klantvriendelijk
Bij een opmerking over gordel kreeg ik…
Bij een opmerking over gordel kreeg ik aparte uitleg van monteur
Afspraak snel;
Afspraak snel;
Bij aankomste direkt gestart, en ik aan de koffie.
Probleem binnen 1/2 uur verholpen.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Onderhoud van mijn MG 4
Onderhoud van mijn MG 4. Erg service- en klantgericht. Gaven prima uitleg en adviezen.

Svar fra Van Mossel Nissan
Vorige week een afspraak gemaakt voor…
Vorige week een afspraak gemaakt voor een apk, service beurt en airco check voor de Nissan Qashqai
Dit bij de Nissan Dealer in Dordrecht.
Hiervan een bevestiging mail gekregen !!
Vandaag vanuit Ridderkerk naar Dordrecht voor de geplande afspraak
Hier werd vermeld dat de auto niet was aangemeld vanuit het hoofdkantoor.
Bevestigingsmail laten zien !
Dealer gaf aan dat de fout bij het hoofdkantoor lag?
Hoe is dit mogelijk?
De afspraak ging niet door!
Kon een andere afspraak maken
Hier geen vertrouwen meer in
De interne communicatie is slecht!
Technische staat van Renault Clio uit 2023 die ik sinds Juni 2025 in bezit heb met ruim 40.000 km
Deze auto heeft in 1 jaar tijd circa 7.500 km gereden.
Bij de beurt blijkt dat beide voorbanden aan binnenzijde volledig kaal zijn.
Krijg offerte voor 4 nieuwe banden, balanceren, uitlijnen etc die ruim €200,00 duurder is dan de Kwikfit.
Tevens blijkt uit het uitlijnrapport dat mijn auto grote afwijkingen had.
Ik kreeg bij de offerte te horen dat het aan mijn rijstijl zou liggen….. Ik rij al ruim 40 jaar en doe gemiddeld 60.000/65.000 km met voorbanden.
Auto was niet goed uitgelijnd bij aflevering juni 2025!!
Tot overmaat van ramp overlijdt ook de dynamo een week later. Stond met pech langs de snelweg, gelukkig al 40 jaar lid van ANWB, die hebben mij afgesleept en nieuwe dynamo gemonteerd.
Kortom voor een auto van 23.05.2023 die ik pas een jaar heb wel erg veel kosten na 7.500 km….
Teleurstellende ervaring
N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette oplossing door huur niet te berekenen.
Achteraf was mijn auto < 1,5 uur klaar. Op en neer rijden kostte meer tijd dan wachten. En airco zou schoongemaakt zijn, die stinkt helaas nog steeds.
Apk keurig
Service redelijk,alleen geen prijzen van wat het kost en geen wasbeurt op het einde
Beetje jammer

Svar fra Van Mossel Nissan
Vriendelijk en eerlijk
Naar aanleiding van een vreemd bonkend…
Naar aanleiding van een vreemd bonkend geluid bij het sturen direct naar de garage daar werd geconstateerd dat er een veer was gebroken verder rijden was gevaarlijk . maar ik had een auto nodig maar bij de garage was er geen. Maar ze hebben alles gedaan om ergens een auto voor mij te vinden en dat vond ik geweldig . daarom 5steren
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.