Selskapet har svart
Uitstekende ervaring met Van Mossel Tilburg. Wij zijn hier inmiddels meerdere keren geweest en iedere keer worden we weer bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie is pre... Vis mer
Selskapet har svart
Een prettige showroom om binnen te lopen, waar je de ruimte krijgt om even zelf rond te lopen. Bij aflevering van de auto ruim tijd genomen voor uitleg. Voor ons de overstap naar een elektrische aut... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De service was vriendelijk en prettig, en de communicatie was duidelijk van begin tot eind. Alles verliep soepel zonder verrassingen. Zou ik zeker aanraden.
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering heb ik een ontzettend mooie ervaring gehad. Bij de aankoop ben ik prettig geholpen door Bart, die goed meedacht en alle tijd nam om de mogelijkheden te bespreken. De aflevering door Gert was persoonlijk en prettig; alles is duidelijk uitgelegd en samen met mij doorlopen zodat ik kant en klaar kon wegrijden. De Audi A3 limousine is precies de auto geworden waar ik op hoopte. Dankjewel Bart, Gert (en de andere teamleden) voor de fijne begeleiding!

Svar fra Van Mossel Audi
Wat een feest om zo je nieuwe "kantoor" in ontvangst te mogen nemen! Alle aandacht, tijd en uitleg.
Dank je wel Gert voor je perfecte omlijsting van dit moment.
En ik wens je zoon (ben even zijn naam kwijt) alle succes in zijn verkoop carriere, het goede voorbeeld heeft hij al!

Svar fra Van Mossel Audi
Altijd nét een stapje meer doen en meedenken! Ik zou graag 6 sterren geven als ik de mogelijkheid had! Gert, dank weer voor de voortreffelijke service!! 👌🏼

Svar fra Van Mossel Audi
Afgelopen woensdag mijn inmiddels derde auto opgehaald bij Van Mossel en weer perfect geholpen. Erg blij met de auto. Dank Gert voor de prettige contactmomenten. Bas

Svar fra Van Mossel Audi
De communicatie is prettig en duidelijk, afspraken worden nagekomen en zowel de auto’s als de service geven veel vertrouwen. Dat maakt dat we met een goed gevoel terug blijven komen.
Ook deze keer zijn we weer uitstekend geholpen door Gert Schriek. Hij is deskundig, betrokken en denkt echt met je mee. Geen haast, geen gedoe, maar gewoon op een fijne en persoonlijke manier geholpen.
Voor ons staat Van Mossel Tilburg voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. We zijn opnieuw zeer tevreden en bevelen hen dan ook van harte aan.

Svar fra Van Mossel Audi
Gisteren de eerste auto van onze dochter opgehaald. Zowel bij verkoop als bij aflevering geholpen door Halil. Geweldig! Wat een klantvriendelijkheid en enthousiasme. Naast de goede uitleg bij verkoop en aflevering, kwam de auto onder het doek vandaan met een "kentekenplaat" met haar naam erop. Hele leuk verrassing en zeker om nooit te vergeten voor onze dochter. Hartelijk dank Halil, onze complimenten!

Svar fra Van Mossel Audi
Bij aflevering van de auto ruim tijd genomen voor uitleg. Voor ons de overstap naar een elektrische auto en dan is het prettig dat een en ander rustig en goed wordt uitgelegd. Met dank aan Sjors en Niek.
Ik ben nooit echt van de reviews, maar Gert Schriek heeft mij vanaf begin tot eind echt super geholpen, altijd vriendelijk te woord gestaan! Bedankt

Svar fra Van Mossel Audi
Ongezien een jong gebruikte Audi gekocht, auto is keurig volgens afspraak geleverd.

Svar fra Van Mossel Audi
Goede service. Ze nemen echt de tijd.

Svar fra Van Mossel Audi
fijne ontvangst en zeer goede uitleg van de auto

Svar fra Van Mossel Audi
Goede ontvangst door Bart van der Ven. Vriendelijk en deskundig geholpen. Hoewel de afstand naar Tilburg ongeveer 100 km. is ga ik zeker daar in ouderhoud. Ook aflevering professioneel en prima verlopen. Zeer tevreden.

Svar fra Van Mossel Audi
Vorige week heeft onze dochter bij Halil een prachtige jong gebruikte Audi A3 gekocht
Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken met je eigen naam erop wouw
Ook de aftersales super bij vragen zelfs later in het weekend gewoon advies krijgen
Dit verdiend een dikke 10
Nogmaals Halil super bedankt

Svar fra Van Mossel Audi
Na 4 week is er nog steeds contact over mijn aankoop vanuit Van Mossel Audi Tilburg , 👍 Kunnen we nog iets voor u betekenen en wat is uw rij ervaring van de eerste km met de nieuwe A5 Avant ???? Dan zeg ik in 1 klap 200% tevreden wat een genoot om met zo’n auto te mogen rond rijden. ❤️❤️❤️
Dank je wel Gert Schriek.

Svar fra Van Mossel Audi
Vandaag zijn wij bij Van Mossel Audi Tilburg ontzettend goed geholpen door Stijn. Wij hadden geen afspraak gemaakt, maar werden meteen geholpen. We kregen het niet voor elkaar om de telefoon met de auto via Android Auto te verbinden. Hadden hiervoor drie telefoonwinkels bezocht, maar niemand kon het juiste antwoord geven. Behalve Stijn. Hij heeft ons keurig en zeer snel geholpen, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn.
Jan en Sandra

Svar fra Van Mossel Audi
prachtige auto gekocht met deskundig, uitgebreid en vriedelijk advies

Svar fra Van Mossel Audi
Prettige ontvangst, vriendelijke mensen, voldoende tijd. Kortom: zo zou het eigenlijk overal moeten zijn.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.