MuchBetter Anmeldelser 3 818

2,5

Hvorfor bruke disse svindlerne. Ta deres penger før de stjeler dem. Som de gjorde med oss norske. De har stjålet over 30 mill av oss våkne opp og ta deres penger før de gjør det igjen. Tidsspørsmål f... Vis mer

Hei MuchBetter! Jeg lurer på om det er noe fremgang i samtalene med National bank of Litauen? Har ikke skrive til dere før, men leste om samtalene i går og da blei jeg litt spent! Når jeg tenkte på å... Vis mer

OBS! Vær forsiktig med MuchBetter. Mange av oss har opplevd at kontoer blir stengt uten forvarsel og midler holdes tilbake uten tilfredsstillende forklaring. Kundeservice svarer ofte med standardtekst... Vis mer

Har alldri hatt problemer med mutchbetter. Men np får jeg ikke betalt på nett . Butikk. Å ialfall ikke ta ut penger i minibank. Noe jeg i grunn alldri har fått te .. hva skjer ? Når kan man forve... Vis mer

1. Betalingstjeneste

Om MuchBetter

MuchBetter is the eWallet that everyone’s talking about; the award-winning, innovative and rewarding payment app!

2019 saw MuchBetter receive multiple accolades from industry peers, including awards for ‘Mobile Payment Solution of the Year’ from SBC Awards and ‘Best Alternative or Digital Payments Programme’ from the Card & Payments Awards, and we’re only just getting started.

We’re on a mission to provide the world with a unique payment app that works in harmony with modern life and rewards you for your spending. So, for unrivalled security, seamless process from start to end, in-app cash rewards and real-time budget management, choose MuchBetter.

•  Send money to friends and family via the app for FREE.
    •  Hold your funds securely.
    •  Monitor your budget and record your spending with real-time transaction notifications.
    •  Benefit from EXCLUSIVE gaming offers and in-app cash REWARDS!
    •  EEA customers can use MuchBetter for their fast and secure day-to-day spending with the free MuchBetter Mastercard and contactless Key Fob    which are available to purchase in the app.

MuchBetter accounts are protected with device pairing, touch ID and dynamic security codes. Our Mastercard’s are also protected with a dynamic CVV.

2,5

Under middels

4k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Jeg ble tvunget til å bruke muchbetter…

Jeg ble tvunget til å bruke muchbetter av Unibet for uttak. Lastet ned appen, og overførte pengene dit. Men der stopper det. Dem lar meg ikke verifisere kontoen. Sendte inn dokumenter for 5 dager siden, og ingenting skjer.
Ser svaret fra dere. Hvilken ny informasjon trenger dere? Jeg har jo sendt mailer som jeg ikke har fått svar på. Når jeg går inn på appen nå, så står det fortsatt Lås opp flere funksjoner med ID-bekreftelse

21. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Kenneth, vi er veldig lei oss for å høre om dette. En kundesupportagent vil kontakte deg via e-post i dag. Vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse. - Team MB

Sålangt fornøyd

Sålangt fornøyd, men trenger hjelp. Ser de er aktive her inne og at de er raskere å svare her enn på henvendelser sendt via appen. Så håper på raskt svar her nå.
Trenger bare en bekreftelse, noe som burde gå raskt.

Oppdatering: Meget fornøyd. Ble kontaktet og bekreftelse sendt. Tok 4 dager før svaret kom, men ble advart i første mail at det ville ta litt tid grunnet stor pågang.

20. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Martin, vi beklager å høre om dette. En supportagent vil være i kontakt med deg via e-post i dag. Takk for din tålmodighet og forståelse. - Team MB

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Penger ble trukket fra kjøp på nett 16 FEB, men betalingen ble avvist, men pengene er fortsatt borte... har prøvd og få kontakt men uten hell og flere meldinger til support. Men mangler fortsatt både svar og penger etter 1MND.

Svar fra MuchBetter

Hei, vi beklager å høre om dette. Vi har bedt en supportagent om å kontakte deg via e-post i dag. - Team MB

Får ikke kontakt med kundeservice blant annet

Har prøvd å få kontakt med kundeservice gjennom app, da jeg ikke vet hvordan jeg ellers kan kontakte de. Samtalene blir avsluttet og slettet med en gang og kan derfor ikke finne mine «customer service ticket numbers». Har også ventet på kort tilknyttet denne kontoen aaaalt for lenge og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Svar fra MuchBetter

Hei, vi beklager å høre om dette. En kundesupportansvarlig vil kontakte deg via e-post i dag. Takk for din tålmodighet og forståelse. - Team MB

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Penger ble trukket fra to kjøp på nett, men betalingen ble avvist så ingen varer kom, men pengene er fortsatt borte... har kontaktet de på messenger og flere meldinger til support. Men mangler fortsatt både svar og penger. Lite imponert!

Fraværende kundeservice

Skal du komme i kontakt med kundeservice sier jeg bare: Lykke til.
Saker blir automatisk avsluttet og tidligere saker blir fjernet fra MuchBetter appen. De svarer heller ikke på henvendelsene du kommer med og sender deg rett til FAQ der det heller ikke er noe hjelp.
Finnes ikke telefonnummer å ringe, mail er helt håpløst.

Finnes det andre aktører som tilbyr samme tjeneste ville jeg byttet asap.

Uttak går forøvrig smertefritt hvis alt er på plass og du ikke trenger bistand fra Kundeservice.

13. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Helt elendig kundeservice har prøvd å…

Helt elendig kundeservice har prøvd å få verifisert kongen min så e kan få tatt ut penger men det går ikke. Og helt umulig å få tak i kundeservice

10. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Anders, vi beklager å høre om dette. Vi har bedt om mer informasjon fra deg slik at vi kan løse denne situasjonen så snart som mulig. - Team MB

Forbedringspotensiale til kundeservice!

Helt elendig kundeservice! Har prøvd å få tak i de lenge nå. Trenger bare en bekreftelse , men det er vist for mye å be om.. 😑

Dette ordnet seg fort etter jeg skrev her, å alt er nå i orden 👍

Svar fra MuchBetter

Hei, vi er veldig lei oss for å høre om dette. Vi har nettopp mottatt bekreftelse på at billetten din er løst av vårt supportteam. Tusen takk for tålmodigheten, og vi håper å forbedre vurderingspoengene dine snart. - Team MB

Oppdatering: Vi er glade for å høre at spørsmålet ditt nå er løst. Vi vil også takke deg for at du oppdaterte anmeldelsen din, vi er veldig takknemlige for denne gesten!

Fikk hjelp etter problemet

Hei
Jeg hadde skrevet så mange mail om konto mitt. Ingen kontakte til meg eller har svart mailen. Dårlig kundeservicen. Når du gjøre innskudd den fungerer helt dint men når du tar ut penger av konto alltid kommer melding om beklager tekniske problemer. Det ble 5 dager fortsatt samme melding. Det blir lureri og juks.😡😡😡

Svar fra MuchBetter

Hei, vi beklager å høre at du ikke har fått svar ennå. Vi har bedt supportteamet om å kontakte deg hurtigst mulig via e-post. Takk for din tålmodighet og forståelse. - Team MB

Hjelper å få hjelp her 😀

Har ventet en liten evighet på å få godkjenningen gjennom. Har ventet på å få inn penger der siden 20.02.
Er vel å anse som tapt sikkert, useriøst selskap.

Elendig kundeservice

Nå har jeg ventet på pengene mine i 1 måned.
Prøvd å kontaktet kundeservice, men de svarer tydeligvis ikke. 3 uker har gått siden første ticket og begynner å innse at dette er ett ekstremt uprofosjonelt firma og pengene mest sannsynlig er tapt. Kommer ikke til å bruke muchbetter i tiden framover.

Edit: Fikk svar ca 8 timer etter muchbetter svarte på denne anmeldelsen.
Der svarte de at alt var bra.
Pengene har jeg fortsatt ikke, så sendte ny mail med info og spørsmål. Ikke hørt noe siden.
Kundeservicen er helt forferdelig, virker som eneste plassen å nå fram på er via trustpilot.
Det bør si alt om dette firmaet.

7. mars 2021

LURERI

Her er det samme, har ventet i flere mnd på pengene. Skjønner ikke at det er liv å holde på sånn når det er så mange som har blitt lurt😡😡😡

3. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Hei, vi beklager å høre om opplevelsen din. Vi har bedt supportteamet vårt om å kontakte deg via e-post. Takk for tålmodigheten og forståelsen, ha en flott dag! - Team MB

har prøvd å sende mail til kundeservice…

har prøvd å sende mail til kundeservice i 14 dager uten svar fra de, må være mulig å få svar innen kortere tid? Veldig frustrerende

1. mars 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Karl, vi beklager å høre at du ikke har fått svar ennå. Vi har bedt om mer informasjon fra deg slik at vi kan hjelpe deg med å løse problemet ditt så snart som mulig. - Takk, Team MB

Oppdatering: Takk for at du ga oss ytterligere informasjon om denne saken, vårt kundesupportteam vil kontakte deg i dag

Oppdatering: Din supportbillett er nå løst. Takk for tålmodigheten, og vi håper å forbedre vurderingspoengene dine snart.

Det har blitt trukket ca 50 euro fra…

Det har blitt trukket ca 50 euro fra min konto i løpet av de siste måneden som ikke er kommet frem der de skal. Har skrevet mangen Mail uten svar. Dette er svært frustrerende og ikke få et svar! Og skaper et utrolig dårlig rykte . Man må kunne ha tillit og den tilliten er brutt. Jeg har skrevet en Mail til de dere sammarbeider med. Dere må oppgradere kunde service om dere skal fortsette i denne bransjen. Det gikk 1 dag etter jeg skrev dette så svarte de. Det kan de få to stjerner for. Men i fremtiden så må jo dette ikke skje.

27. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Madeleine, tusen takk for at du oppdaterte anmeldelsen. Vi setter stor pris på gesten og er glade for å se at problemet ditt er løst. - Alt det beste, Team MB

🙂👍🏻

Jeg har hatt god erfaring med muchbetter inntil nylig. Siden 10.februar og senest idag har kortet mitt blitt avvist 5 ganger, mens pengene alikevel har blitt trukket fra kontoen min.
Totalt over 1300 Euro (altså nærmere 14000 NOK) er trukket fra kontoen min, uten at jeg har fått pengene tilbake. Jeg har selvfølgelig meldt fra om dette til kundeservice, og etter å ha purret på svar 3 ganger har jeg ennå ikke hørt noe fra dem.

Fikk endelig hjelpen jeg trengte, og hvert øre er tilbake på konto:)
Takk🙂
Endrer derfor fra 2 til 4 stjerner.

Går litt sent med å få svar fra kundeservice altså, men veldig hyggelige og behjelpelige så snart man oppnår kontakt.

26. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Solfrid, vi er veldig lei oss for å høre at du ikke har hatt en god opplevelse hos oss den siste tiden. Vi har videreformidlet dine opplysninger til vårt kundesupportteam og ba dem kontakte deg så snart som mulig. Tusen takk for tålmodigheten og forståelsen.

Hei igjen Solfrid, tusen takk for at du oppdaterte anmeldelsen din. Vi setter stor pris på gesten og er glade for å se at problemet ditt er løst. - Ta vare, Team MB

Pengene mine ble trukket fra muchbetter…

Pengene mine ble trukket fra muchbetter kontoen,men kjøpe ble avvist,og pengene har aldri blitt tilbakeført til konto,det er snakk om 2000 nok og det har gått 16 dager,ingenting har skjedd og ikke noe svar fra supporter,helt elendig kundeservice,og jeg begynner å lure på om jeg bare kan se langt etter de pengene

25. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Rune, vi er veldig lei oss for at du for øyeblikket ikke har den beste opplevelsen hos oss. Vi har bedt supportteamet vårt om å kontakte deg via e-post så snart som mulig. Takk for din tålmodighet og forståelse. - Team MB

Hvis det er mulig å gi 0 så hadde eg…

Hvis det er mulig å gi 0 så hadde eg gjort det. Er så utrolig lei av å vente vente og atter vente. Får ingen svar heller. Dette er på kanten av låven. Dette kan da umulig vere lovlig. Vet ikke hva jeg kan gjøre for å pengene mine. Helt oppgitt av hele greiene.

19. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Frode. Vi må overholde reglene når vi gjør forretninger og setter pris på samarbeidet ditt om å fullføre bekreftelsen av kontoen din. Supportteamet vårt sendte deg en e-post med mer informasjon. (Billettnummer 792056).

Nå har det gått 25 dager uten svar

Nå har det gått 25 dager uten svar. 1000 nkr utestående. Leser att mange opplever akkurat det samme problemet. Hvis man har alternativer så burde man holde seg unna . Her har de startet en tjeneste de ikke er egnet til . Useriøst.

15. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hei Erlend. Supportteamet vårt løste allerede saken din (Billettnummer 65831).

Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du kontakte oss på support@muchbetter.com.

Penger trekkes fra konto mottaker…

Penger trekkes fra konto mottaker mottar ikke kundeservice svarer ikke.

4. februar 2021

Svar fra MuchBetter

Hallo. Å finne kontoen din og gi deg ytterligere hjelp; kan du gi oss billettnummeret ditt?

Hvis du ennå ikke har kontaktet supportteamet vårt; vennligst send oss en e-post fra e-posten som er registrert i kontoen din til support@muchbetter.com og gi oss billettnummeret ditt.

Vi setter pris på samarbeidet ditt for å hjelpe deg og løse saken din.