Hvorfor bruke disse svindlerne. Ta deres penger før de stjeler dem. Som de gjorde med oss norske. De har stjålet over 30 mill av oss våkne opp og ta deres penger før de gjør det igjen. Tidsspørsmål f... Vis mer
Hei MuchBetter! Jeg lurer på om det er noe fremgang i samtalene med National bank of Litauen? Har ikke skrive til dere før, men leste om samtalene i går og da blei jeg litt spent! Når jeg tenkte på å... Vis mer
OBS! Vær forsiktig med MuchBetter. Mange av oss har opplevd at kontoer blir stengt uten forvarsel og midler holdes tilbake uten tilfredsstillende forklaring. Kundeservice svarer ofte med standardtekst... Vis mer
Har alldri hatt problemer med mutchbetter. Men np får jeg ikke betalt på nett . Butikk. Å ialfall ikke ta ut penger i minibank. Noe jeg i grunn alldri har fått te .. hva skjer ? Når kan man forve... Vis mer

MuchBetter is the eWallet that everyone’s talking about; the award-winning, innovative and rewarding payment app!
2019 saw MuchBetter receive multiple accolades from industry peers, including awards for ‘Mobile Payment Solution of the Year’ from SBC Awards and ‘Best Alternative or Digital Payments Programme’ from the Card & Payments Awards, and we’re only just getting started.
We’re on a mission to provide the world with a unique payment app that works in harmony with modern life and rewards you for your spending. So, for unrivalled security, seamless process from start to end, in-app cash rewards and real-time budget management, choose MuchBetter.
MuchBetter accounts are protected with device pairing, touch ID and dynamic security codes. Our Mastercard’s are also protected with a dynamic CVV.
Storbritannia
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Scam/Svindel?
Jeg gjorde innskudd fra bankkonto til MuchBetter konto 175 Eur, det gikk fint. 2 min senere, gjorde jeg innskudd på 759 eur og 462 eur, begge ble trukket fra min bankkonto men ikke kreditert på MuchBetter. Etter å ha brukt en evig tid på å få tak i kunde support. Bokførte det endelig de pengene på MuchBetter etter 2 dager.
De pengene skulle settes inn på Unibet spille konto, men Unibet har fjernet MuchBetter ikon:( noe som fikk meg til å tenke det er noe galt med MuchBetter slik at Unibet.com har fjernet ikonet fra deres side etter noen dager.
Jeg bestemmer i dag å ta ut penger fra MuchBetter tilbake til bankkontoen min. DET GIKK SELFØLGELIG IKKE:(((
Hittil opplever jeg bare problemer med denne useriøse og uerfaren MuchBetter.
De tar høy prosent gebyr ved uttak og innskudd, samt dine penger sitter fast eller forsvinne under vei
MuchBetter får 0 stjerne fra meg helt klart
I dag 16/05 etter 24 timer fikk jeg svar fra Support MB team. Og at de har lås opp for transaksjon, noe jeg jeg nettopp gjorde ( jeg tok ut alt fra MB konto ) det godtok de og gjenstående saldo er på 0. Så gjenstår det å se om de pengene dukke opp på min bankkonto hvor pengene opprinnelig kom fra, jeg har mine tvil, siden jeg opplevde bare problemer her hos MB så jeg endret til 1 stjerne. Og gir MB en sjanse til, vi får se hvor min stjerne endelig havne etter noen dager, om mine penger er kommet tilbake på min bankkonto
WHERE IS MINE MONEYS?????
16.05.2021 I withdraw 1221 euro from MB acc to my bank acc. Today 22.05.2021 still nothing:((
Ticket number: 792657
HVOR ER MINE PENGER????
Dette er så irriterende, rett og slett svindel firma
Jeg oppfordre dere som opplevde slike situasjon gå videre til Økokrim og anmelder dette selskapet
HOLD UNNA DETTE SVINDEL SELSKAP MUCHBETTER.
0 stjerne er helt sikker fra her
LYKKELIG TIL SLUTT
Jeg fikk endelig tilbake mine penger fra MB konto til min norske bank-konto. Måtte bare sende inn bank-utskrift, bilder av ID, kvitteringer osv.
Jeg vil fortsette å prøve ut MuchBetter, men er ikke sikker til å anbefale MuchBetter enda.
Stjerne havne midt på treet fra meg inntil videre.

Svar fra MuchBetter
Jeg har fått flere dupliserte transaksjoner på min MuchBetter konto og det virker som det er noe alvorlig galt med systemene deres etter som min wallet nå er tom :S Jeg har prøvd å ta kontakt med dere 4-5 ganger på support men får aldri svar.

Svar fra MuchBetter
Jeg har tatt ut 380usd fra Muchbetter den 27.4. Det står på sidene deres at det tar 2-5 business days, men det kan jeg bekrefte at det ikke gjør. Har enda ikke fått kroner tilbake på konto, ei heller har jeg fått svar fra support på mail. Veldig frustrerende når de annonserer hvor lett ting skal være, og hvor fort ting skal være gjort.

Svar fra MuchBetter
Jeg har ventet i over 5 måneder på å få verifisert min konto. må vente 1 måned for hver gang jeg får mail. De sier at de trenger telefonnummeret mitt, så venter jeg en måned å da trenger de bevisene mine på nytt, så må jeg vente en måned så har de mistet mitt nummer. Du tenker kanskje at jeg kan skrive alt dette på 1 mail . Men dette fungerer heller ikke. Ikke bruk muchbetter, du vil aldri få pengene dine tilbake !

Svar fra MuchBetter
Brukt muchbetter i over ett år før dem bestemmer seg å lukke kontoen midlertidig for å sende inn Id bevis. Har lukket kontoen med penger i snart en måned uten svar.

Svar fra MuchBetter
Svindel og bedrageri. Bare unnskyldninger og ber om masse dokumentasjon som de allerede har osv. svare treigt osv.

Svar fra MuchBetter
Sier de har betalt pengene, men ikke fått de. De har nå sagt at de jobber med å sende meg bevis, men ingen svar på 3 dager. Har spurt om transaksjons nummer, kontonummer, dato og klokkeslett, ingen svar. Skjønner ikke lenger hva som må til, men fortsetter å skrive her til jeg blir hørt. Dette går ikke. Utbetal meg mine penger!!!!!!!!

Svar fra MuchBetter
Ventet på svar noen dager, men vi fikk løst problemet idag så jeg er fornøyd.

Hei
Dette er et firma som man må holde seg langt unna! Har nå sendt mailer hver dag siden 5. mars og det står 195.95 på min konto. Er dritt lei slike useriøse firmaer som vil svindle oss! Hold dere langt unna! Kommer aldri gi meg på slike useriøse aktører!

Svar fra MuchBetter
Veldig fint om dere svarer på mail og gjør noe med saken ang. uttaket som jeg gjorde 19/3, ikke fått noe penger enda. Dette er rett og slett for dårlig !! Edit: fikk svar på mail igår, gjorde nytt uttak og pengene var på konto idag, siden jeg alldri har hatt problemer med dem før så for de fortsatt 5 stjerner. Håper de er litt raskere med support neste gang om det oppstår problemer.

Svar fra MuchBetter
Har slitt i ukesvis med å få gjort uttak! Prøvd alle mulige metoder for å få kontakt med kundeservice, men virker umulig!

Svar fra MuchBetter
Jeg har brukt muchbetter tidligere og det har vært utmerket. Pengene har blitt levert til konto på lovet tid, og alt har gått som det skulle. Inntil nå. Den 04. April gjorde jeg et uttak fra muchbetter brukeren på 1964,88 euro og ikke mottatt disse enda. De svarer på Mail at pengene er prosessert og på vei til meg, men det er gått åtte dager siden uttaket ble gjort og pengene er fremdeles ikke på konto. Sendt Mail og lurt på status men til ingen nytte eller svar. Skriver her for å få svar av en muchbetter agent til å se an og hjelpe situasjonen min, har ingen problem med å endre stjernene dersom jeg får hjelp umiddelbart. Takk
Edit: fortsatt ingen svar etter jeg har sendt det de har bedt om, JEG TRENGER PENGENE MINE UMIDDELBART. FOLK HAR REGNINGER OG SLITER I DISSE TIDER, HVA MÅ EN GJØRE FOR Å FÅ TILBAKE DET SOM ER DEMS?
Oppdatering: Ikke fått pengene enda. De ba om bankutskrifter som jeg tidligere hadde sendt, så måtte sende en gang til med en PDF scannet fil, som jeg nå har sendt inn. Jeg har forklart de at hvis pengene ikke når meg innen fredag den 16. april vil jeg skrive nye anmeldelser hver eneste dag til pengene når min konto. Jeg vil også kontakte Unibet, Folkeriket, LeoVegas, mr.Green’s livechat for å forklare at dette var en gang legit men har blitt en scam side så jeg redder andre. Jeg kommer ikke til å gjøre noe som helst før de har svart meg og forklarer meg at pengene er sendt pånytt og vil være hos meg innen fredag den 16. april. Så vi får se! Oppdaterer videre.

Svar fra MuchBetter
Har ikke hatt noen problemer så langt, men sliter med og få verifisert kontoen min, kundesupport virker vanskelig og få kontakt med men virker veldig aktive her.
Alt endte med og fikse seg etter ca 1 dag, ble meget fornøyd

Svar fra MuchBetter
Etter mye fram og tilbake så ble det en lykkelig slutt! Det tok 1 måneds tid før jeg jeg fikk pengene på konto, men treffer du riktig kundebehandler så blir ting fikset asap, dagen etter var pengene på konto! Så siden det løste seg så klatrer di opp til 3. Går det smertefritt fremover så er 5 like rundt hjørnet.

Svar fra MuchBetter
Har store problemer med muchbetter,og de nektet meg uttak , og sendte pengene i retur til konto.
Samboer hadde tatt ut 30 euro,men fikk aldri pengene,så de resterende 30 ble sendt fra hennes muchbetterkonto til min,slik at jeg skulle prøve.
Fikk en mail om hvor pengene kom ifra,og hvorfor jeg skulle ta de ut så kjapt,så mitt uttak ble kansellert i dag.
Hvor i svarteste h....får man meldt seg ut av dette ?
Har bedt de om å slette min konto,og jeg vil IKKE at de har tilgang til min konto,så jeg ønsker å avslutte mitt kunmdeforhold, men ser ikke ut til at dette er så lett!

Svar fra MuchBetter
Denne dritten her er bare scam!! De har blokkert meg ifra Instagram og Facebook når jeg har skrevet til de der, der responderer de med en gang med å blokkere, men jeg får ikke svar på Mail, på hvorfor jeg ikke får gjort ett uttak og hvorfor det er umulig å få verifisert profilen. Hadde jeg bare fått tak i noen som jobbet der eller hadde med denne dritten å gjøre så hadde jeg vridd svar ut av de!

Svar fra MuchBetter
Har en sak fra 15. januar der 75 euro gikk ut av konto uten at mottaker fikk dem. Har forsøkt å få kontakt via support flere ganger, men null respons. Nå har det gått over 2 måneder uten et svar. Jeg våger ikke bruke dem mer, for her risikerer man at pengene blir borte, rett og slett.
Oppdatering 30. mars 2021: Etter å ha publisert saken her, ble det fart i sakene, og nå har jeg fått pengene tilbake på min MuchBetter-konto. Supert at de har klart å ordne opp, men det tok lang tid. Endrer nå fra en til tre stjerner. Hadde supportmeldingen i mobil-appen fungert, og at de hadde ryddet opp med det samme, hadde de fått fem stjerner.

Svar fra MuchBetter
Kan dere svare meg på Mail? Dere svarer kun etter jeg har skrevet innlegg her

Svar fra MuchBetter
Har brukt MuchBetter en god stund, og jeg har vært veldig fornøyd. Dessverre så har de ikke tatt og svart på min henvendelse som jeg sendte inn 8. februar. Purret på de 22. februar og 10. mars, har ikke fått noe svar. Saken handler om en transaksjon på 400,- som ble tatt fra kontoen min, men som ikke har blitt kreditert.
Edit 25.03: Fikk svar fra de i dag, og det er nå ordnet.

Svar fra MuchBetter
Ingen tilbakemelding på mitt spørsmål hvorfor man ikke får overført penger til sin bankkonto. Får en feil melding om å kontakte brukerstøtte, og dette ble gjort 9.mars. Det er ikke en akseptabel kundeservice. Så dette vil jeg nok ikke anbefale andre.