Klaret ikke å ta ut pengene mine
Klarer ikke å ta ut pengene mine. Har prøvd på dette i mange måneder men det kommer alltid opp error. Jeg har også kontaktet astropay support men ingen svarer. Gi meg mine 800kr tilbake. Håpløst.

Storbritannia

Svar fra AstroPay
Vil ikke la meg ta ut pengene mine til bankkontoen. Kundeservice er utrulig dårlig, de unngår å svare på spørsmål og nekter å være behjelpelige.
Styr unna folkens!!!

Svar fra AstroPay
Hei. Har satt inn 4000 kr . Skulle spille på maria bingo. Plutselig godt og ikke de astropay lengre.
Prøvd utallige ganger å få de tilbake på konto. Er helt umulig. Går 5 min så er de tilbake på astropay. Så styr unna

Svar fra AstroPay
Jeg har forsøkt å ta kontakt med kundeservice for å få bekreftet om jeg kan bruke et IBAN - SWIFT-BIC nummer for å motta penger til min konto. De har fortsatt ikke svart meg. Hvis dere har så mye å gjøre: ANSETT FLERE PÅ SUPPORT.
Nå fikk jeg et raskt svar. Saken ble løst

Svar fra AstroPay
Legger inn penger som jeg ikke får tatt ut eller brukt. Venter fortsatt på innskuddet mitt tilbake på kontoen og vet ikke hva jeg skal gjøre, support svarer ikke

Svar fra AstroPay
Har ikke hatt noen problemer med astropay på lenge,før i dag. Satt inn litt over 400kr for å spille på casino. Er ingen casinoer det går an å bruke sette inn på lenger og går heller ikke å føre pengene tilbake til min bankkonto. SVINDEL. Kommer aldri mer til å bruke astropay. Det eneste positive er at det blir vanskeligere å spille bort pengene sine. Men astropay er svindel. Styr unna.

Svar fra AstroPay
Jeg får ikke tatt ut pengene mine.
Dette er en stor SCAM
Gi meg mine penger tilbake, får ikke tatt ut, kommer bare feil melding, med bankoverføring.
—-
Oppdatert.
De sier de skal ha sendt meg e-post med løsning, noe som jeg aldri har fått.
Dette er fortsatt en stor scam
+4740607142
Give me my money back

Svar fra AstroPay
astropay er den støste skammen i historien, det er null mulighet får å ta ut pengene, kommer bare opp feilkoder

Svar fra AstroPay
Uten noe forvarsel fungerer ikke AstroPay i Norge. Jeg får verken satt inn pengene på kasino eller ikke tatt ut til bankkonto. Gjorde om til voucher, det skulle jeg aldri gjort fordi den får jeg ihvertfall ikke brukt.. Føler meg svindlet..

Svar fra AstroPay
Har blokkert mulighetene for uttak. Responderer heller ikke på mail! Spar dere for en dårlig opplevelse og styr unna Astropay!

Svar fra AstroPay
Paisha transfer ke liye ye app bhut hi badhiya hai agar aplog download krna chahte hai to kr sakte hai mujhe ye application bhut hi acha lga
Det eneste jeg ville var at de skulle slette kontoen min siden jeg får ikkke bruk av den. hadde sendt mail for 3 ganger allerede og ingen av de epost var svart.

Svar fra AstroPay
Sist jeg klagde blei det fikset relativt fort, men i dag skjedde det samme. Blei trukket 233 kroner fra kontoen min uten at saldoen på astropay blei oppdatert. Håper de fikser det asap

Svar fra AstroPay
Spilte casino og brukte astropay som mellomledd. Norske myndigheter har blokkert alt av transaksjoner fra og til spillcasino, dette gjelder også tredjeparter. Astropay har sendt meg pengene, men disse ble overført tilbake til dem. Prøvd å kontakte dem for å finne en løsning, men ikke engang fått svar. Her kan du ikke engang forvente å få tilbake dine egne penger engang. Styr unna dette selskapet!
what you say there is not true. I have checked spam, junk and inbox. not received any response from you. send me that email again. when I get my money back I remove this review, but should not need to post a review to get my money back