Banner for Eva Trio

Eva TrioAnmeldelser

1 631

4,1

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Vis mer

Dere leverte varene på en fortreffelig måte, men jeg har returnert begge karafldne. Det viste seg at min kone hadde så små og nette hdnder at hun ikke kunne gripe om karaffelen, desverre. Håper ret... Vis mer

Enkel bestilling og fin nettside, men veldig lang leveringstid så derfor 4/5 stjerner. Jeg bestilte en lørdag og varen kom tretten dager etter. Pakken ble dog levert på døren en dag utenom vanlig p... Vis mer

Jeg kjøpe Eva trio multi mosaic stekepanne, som visstnok skulle ha samme fordeler som en nonstick-panne. Dengang ei. Prøvde å steke pannekaker i den, jeg prøvde med ulike temperaturer og ulik mengde s... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr
  2. Porselensbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Møbelprodusent
  5. Jernvarehandel

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Bra

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

(1 631)

553 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig fin kjele og wok

Veldig fin kjele og wok. Lett å rense ett bruk. Fikk godt rabatt av produkte.
Veldig fornøyd. Lagd allerede mye mat👍😀

22. mars 2025

Hei Ellaine

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kjelen og woken – og at de allerede er godt i bruk på kjøkkenet.

Vi håper du får glede av dem i lang tid fremover og ser frem til å betjene deg igjen.

Eva Solo termokanne med glasskolben

Jeg kjøpte en Eva Solo-termokanne hos Kitch’n, og glasskolben har knust to ganger ved helt vanlig bruk med varmt vann. Det er uforståelig hvordan en termokanne ikke tåler nettopp det den er laget for. Jeg kontaktet kundeservice, men ble møtt med en lite hyggelig tone og beskjed om at jeg kanskje har dunket kannen uten å vite det. Dette handler ikke om erstatning, men om kvalitet, og hvordan et produkt som hevder å være “best i test”, for meg var den “dårligst i test”.. Veldig skuffet over produktet.

15. april 2025

Hei

Tusen takk for at du deler opplevelsen din – vi forstår godt at det har vært både skuffende og frustrerende.

Siden kannen er kjøpt hos en forhandler, er det de som vurderer slike henvendelser, og vi har tillit til deres vurdering. Innsatsen i termokannen er laget av glass og kan dessverre gå i stykker ved uhell, selv om det ikke alltid er synlig. Den gode nyheten er at innsatsen kan byttes, slik at kannens levetid kan forlenges.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Kjapt og enkelt!

Kjapt og enkelt!🥲

27. mars 2025

Hej,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre, at du har modtaget en hurtig og problemfri levering.
Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.

Eva Solo

Grei pris og leveranse på døren

Grei pris og leveranse på døren. God handleprosess fra A - Å.

16. mars 2025

Hei

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at både pris, levering og hele kjøpsopplevelsen har levd opp til forventningene.

Vi håper å kunne betjene deg igjen i fremtiden!

Eva Solo

Rask kundebehandling og rask levering!

Rask kundebehandling og rask levering!
Terningkast 10 🙂

15. mars 2025

Hei Mats

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Det gleder oss at både kundebehandling og levering levde opp til forventningene.

Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Eva Solo

Det var veldig bra tilbud

Det var veldig bra tilbud, og wok var god kvalitet.

14. mars 2025

Hei Siony

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du er fornøyd med både tilbudet og kvaliteten på woken.

Vi håper å få lov til å betjene deg igjen i fremtiden!

Eva Solo

Eva Solo tebrygger anbefales!

Eva Solo tebrygger er en klassiker. Alltid på bordet!

1. mars 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores tebrygger har en fast plads på dit bord.

Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Kvalitet

Kjøpte Triokjeler med flatt glasslokk. Rask levering og god kvalitet i forhold til prisen

20. februar 2025

Hej Ronny

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten på kjelene.

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang.

Tipp topp

Tipp topp, tommel opp. :-)

21. februar 2025

Hej Stig

Tusind tak for din positive anmeldelse. det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Eva Solo

Eva Solo TVkanne i rustfritt stål…

Eva Solo TVkanne i rustfritt stål holder ikke mål. Var veldig varm rundt toppen utvendig og hanken ramlet av.

28. februar 2025

Hei Gunvor

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at din Eva Solo TV-kanne i rustfritt stål ikke har levd opp til forventningene.

Alle våre produkter har 2 års reklamasjonsrett. Vi anbefaler at du kontakter forhandleren der produktet er kjøpt, slik at de kan vurdere saken og hjelpe deg videre. Hvis den er kjøpt via vår nettbutikk, kan du kontakte vår kundeservice og medbringe ordre- eller fakturanummer, så ser de på saken.

Flott brødform

Så langt har jeg bare bestilt en brødform, men det riktige produktet kom raskt. De høye sidene hjelper mitt glutenfrie brød med å heve, og brødet glir rett ut.

1. februar 2025

Hej Steve

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Det er flott å høre at brødformen lever opp til forventningene, og at den fungerer godt til ditt glutenfrie brød.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Eva Solo

Dere leverte varene på en fortreffelig…

Håper returen går fint.
Det var ikke returdokument med i forsendelsen. Jeg skrev ut selv på min printer, men måtte betale frKt på forsendelsen.
Vil dere være vennlige å berale returfrakt?

21. januar 2025

Hei Torbjorn

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glade for at leveringen gikk fint, selv om karaffelen dessverre ikke passet til din kones behov.

Når det gjelder returfrakten, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice, så kan de se på saken og hjelpe deg videre.

Vi håper returen går smertefritt, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Kaffekanne med glasskolbe lekker

Har brukt Eva solo kaffekanner en god stund, og vært fornøyd, men den nye typen med utskiftbar kolbe i glass er totalt ubrukelig. Hvorfor ble dette innført???? Jeg har 4 kanner, hvorav alle lekker. Noen lakk fra første dag, andre tok det litt tid før de begynte å lekke. Dette er vanvittig irriterende. Gir to stjerner ettersom jeg er fornøyd med den gamle typen.

19. januar 2025

Hej Christoffer

Tusen takk for at du deler din erfaring med oss. Vi beklager at du ikke er fornøyd med den nye typen kaffekanne med utskiftbar glasskolbe.

Glassinnsatsen er designet for å kunne skiftes ut dersom den går i stykker, nettopp for å forlenge produktets levetid. Skulle lekkasje oppstå etter kort tids bruk, anbefaler vi at du kontakter forhandleren der produktet ble kjøpt – de kan hjelpe deg videre.

Vi setter pris på din tilbakemelding.

Supert med reservedeler

Supert at det går an å bestille reservedeler! Enkel bestilling, kjapp levering.

2. januar 2025

Hei Ella

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er godt å høre, at du setter pris på muligheten for å bestille reservedeler, og at både bestillingen og leveringen gikk enkelt og raskt.

Slipper å kjøpe ny

Glad for at jeg finnes reservedeler til tebryggeren min

26. desember 2024

Hei Bodil

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du er glad for at det finnes reservedeler til tebryggeren din – vi ønsker nettopp å gjøre det enkelt å forlenge levetiden på våre produkter.

Rask og effektiv sevice

1. desember 2024

Hei Jorunn

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde rask og effektiv service.

Utsolgt for bestilte vare

Hadde bestilt Eva Solo stekepannne i god tid før jul. Ventet og ventet men ingen pakke kom. Til slutt måtte æ ringe og etterlyse, og da kunne de fortelle at de var utsolgt og kunne ikke leveres før i mars-25. kunne gitt meg beskjed med en gang slik at jeg kunne finne på noe annen til julegave. Ikke bare meg de ikke har varslet, min datter også, som hadde bestilt samme derfra.

15. november 2024

Hei Ingunn

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager på det sterkeste at du ikke fikk beskjed om at stekepannen var utsolgt, og at dette skapte problemer for deg og din datter. Det er virkelig ikke slik det skal være.

Vi er kede af, at det var muligt at bestille produktet på hjemmesiden, selv om det var utsolgt, og vi forstår frustrasjonen over manglende informasjon. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil bruke den til å forbedre oss fremover.

Fine tallerkner

Fine tallerkner. Veldig fornøyd!

2. desember 2024

Hei Venke

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er veldig fornøyd med tallerknene.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Mottok knust vare

Etter to ukers venting på varen fikk vi en termokanne med knust innmat. Så må det fylles ut et skjema som det tar tid å få svar på. Ingen god handelsopplevelse.

4. desember 2024

Hei Eva

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi beklager virkelig at termokannen ankom med knust innmat, og at det tok tid før du fikk svar etter å ha fylt ut skjemaet. Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder.

Vi forstår godt frustrasjonen over ventetiden og beklager de ulempene dette har medført. Din tilbakemelding er viktig for oss.

Vi håper at vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Eva Solo

Defekt vare, ingen svar på kontakt hos kundeservice

Veldig lang tid fra bestilling til varen ble levert. Kaffekannen som jeg bestilte var knust da vi fikk den. Sendte mail til kundeservice, men har ikke fått svar..

18. november 2024

Hei terje

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi beklager virkelig at leveringstiden har vært lang, og at kaffekannen var knust da du mottok den. Det er selvsagt ikke slik det skal være.

Vi beklager også at du ennå ikke har fått svar fra kundeservice. Vi opplever stor pågang for øyeblikket, men kundeservice vil vende tilbake til deg så raskt som mulig. Takk for din tålmodighet.