Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Vis mer

Dere leverte varene på en fortreffelig måte, men jeg har returnert begge karafldne. Det viste seg at min kone hadde så små og nette hdnder at hun ikke kunne gripe om karaffelen, desverre. Håper ret... Vis mer
Enkel bestilling og fin nettside, men veldig lang leveringstid så derfor 4/5 stjerner. Jeg bestilte en lørdag og varen kom tretten dager etter. Pakken ble dog levert på døren en dag utenom vanlig p... Vis mer
Jeg kjøpe Eva trio multi mosaic stekepanne, som visstnok skulle ha samme fordeler som en nonstick-panne. Dengang ei. Prøvde å steke pannekaker i den, jeg prøvde med ulike temperaturer og ulik mengde s... Vis mer
Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.
Måløv Teknikerby 18-20, 2760, Måløv, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Veldig fin kjele og wok. Lett å rense ett bruk. Fikk godt rabatt av produkte.
Veldig fornøyd. Lagd allerede mye mat👍😀

Svar fra Eva Trio
Jeg kjøpte en Eva Solo-termokanne hos Kitch’n, og glasskolben har knust to ganger ved helt vanlig bruk med varmt vann. Det er uforståelig hvordan en termokanne ikke tåler nettopp det den er laget for. Jeg kontaktet kundeservice, men ble møtt med en lite hyggelig tone og beskjed om at jeg kanskje har dunket kannen uten å vite det. Dette handler ikke om erstatning, men om kvalitet, og hvordan et produkt som hevder å være “best i test”, for meg var den “dårligst i test”.. Veldig skuffet over produktet.

Svar fra Eva Trio
Grei pris og leveranse på døren. God handleprosess fra A - Å.

Svar fra Eva Trio
Rask kundebehandling og rask levering!
Terningkast 10 🙂

Svar fra Eva Trio
Kjøpte Triokjeler med flatt glasslokk. Rask levering og god kvalitet i forhold til prisen

Svar fra Eva Trio
Eva Solo TVkanne i rustfritt stål holder ikke mål. Var veldig varm rundt toppen utvendig og hanken ramlet av.

Svar fra Eva Trio
Så langt har jeg bare bestilt en brødform, men det riktige produktet kom raskt. De høye sidene hjelper mitt glutenfrie brød med å heve, og brødet glir rett ut.

Håper returen går fint.
Det var ikke returdokument med i forsendelsen. Jeg skrev ut selv på min printer, men måtte betale frKt på forsendelsen.
Vil dere være vennlige å berale returfrakt?

Svar fra Eva Trio
Har brukt Eva solo kaffekanner en god stund, og vært fornøyd, men den nye typen med utskiftbar kolbe i glass er totalt ubrukelig. Hvorfor ble dette innført???? Jeg har 4 kanner, hvorav alle lekker. Noen lakk fra første dag, andre tok det litt tid før de begynte å lekke. Dette er vanvittig irriterende. Gir to stjerner ettersom jeg er fornøyd med den gamle typen.

Svar fra Eva Trio
Supert at det går an å bestille reservedeler! Enkel bestilling, kjapp levering.

Svar fra Eva Trio
Hadde bestilt Eva Solo stekepannne i god tid før jul. Ventet og ventet men ingen pakke kom. Til slutt måtte æ ringe og etterlyse, og da kunne de fortelle at de var utsolgt og kunne ikke leveres før i mars-25. kunne gitt meg beskjed med en gang slik at jeg kunne finne på noe annen til julegave. Ikke bare meg de ikke har varslet, min datter også, som hadde bestilt samme derfra.

Svar fra Eva Trio
Etter to ukers venting på varen fikk vi en termokanne med knust innmat. Så må det fylles ut et skjema som det tar tid å få svar på. Ingen god handelsopplevelse.

Svar fra Eva Trio
Veldig lang tid fra bestilling til varen ble levert. Kaffekannen som jeg bestilte var knust da vi fikk den. Sendte mail til kundeservice, men har ikke fått svar..