Super godt produkt med fantastisk service og levering. Tak Gastrotools teamet
Knivene jeg købte er ganske udemærket ,men den knivholder var så elendig at den måtte returneres fordi den ikke kunne holde knivene oppe. Alt for svage magneter.
Lækkert design - enkelt at bestille på website - god orientering omkring levering - levering som aftalt
Visionen bag Gastrotools har siden begyndelsen været at løfte dine gastronomiske oplevelser og bidrage til glæden ved at udforske og eksperimentere i køkkenet. Men tanken er også, at dit køkkenværktøj skal være til at betale. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenværktøj i samme klasse. Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design. køkkenværktøj du kan have glæde af resten af livet.
Baggesensgade 4C, 2. sal, 2200, København N, Danmark
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fin reklamationsservice, men jeg er godt nok ikke imponeret over produktet

Svar fra Gastrotools
Jeg fikk aldri mitt produkt. SÅ NEI, ingen stjerner til jer.

Svar fra Gastrotools
God info om levering og varene lever helt til forventningen.
Hele processen fungerede som den skulle/som forventet. Og knivene er optur...
Super gode knive. De ligger godt i hånden og de er virkelig skarpe. Prisen er rimelig og i den billige ende sammenlignet med andre lignende knive og fragten er hurtig. Alt i alt er rigtig god oplevelse at handle hos gastro tools!