Super godt produkt med fantastisk service og levering. Tak Gastrotools teamet

Knivene jeg købte er ganske udemærket ,men den knivholder var så elendig at den måtte returneres fordi den ikke kunne holde knivene oppe. Alt for svage magneter.

Lækkert design - enkelt at bestille på website - god orientering omkring levering - levering som aftalt

1. Kjøkkenutstyr

Visionen bag Gastrotools har siden begyndelsen været at løfte dine gastronomiske oplevelser og bidrage til glæden ved at udforske og eksperimentere i køkkenet. Men tanken er også, at dit køkkenværktøj skal være til at betale. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenværktøj i samme klasse. Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design. køkkenværktøj du kan have glæde af resten af livet.

4,7

Enestående

5k anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Fin reklamationsservice - ikke imponerende produkt

Fin reklamationsservice, men jeg er godt nok ikke imponeret over produktet

23. januar 2026

Hej Michael

Mange tak for at dele din oplevelse! Det sætter vi stor pris på.

Jeg er samtidig virkelig ærgerlig over, at produktet ikke levede helt op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, så vi tager feedbacken med videre.

Sagen ser ud til at være løst med vores kundeservice, men skulle der opstå det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nanna // Gastrotools

Godt

Super produkt

31. januar 2025

Hej Per,

Tak for din anmeldelse ⭐️ Det er godt at høre, at vores grej lever op til dine forventninger 🙌🏼

Marie fra Gastrotools

Knivene jeg købte er ganske udemærket…

31. desember 2024

Hej Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback, men er selvfølgelig kede af, at du har haft udfordringer med din nye knivblok. Jeg kan se, at vi har været i dialog med dig, så vi kan finde en løsning.

Marie fra Gastrotools.

Super godt produkt med fantastisk…

Super godt produkt med fantastisk service og levering. Tak Gastrotools teamet

1. juli 2024

Hej Allen,

Tusind tak for de pæne ord. Det sætter vi meget pris på.

Rigtig god dag og god fornøjelse i køkkenet!🙌🏻

Mvh,
Gustav fra Gastrotools

Jeg fikk aldri mitt produkt

Jeg fikk aldri mitt produkt. SÅ NEI, ingen stjerner til jer.

15. februar 2024

Hej Adrian,

Tak for din anmeldelse! Jeg er ked af, din ordre aldrig nåede frem. Jeg har kigget på det, og den blev afsendt fra vores lager, men i GLS' varetægt er der sket noget i systemet, der har gjort, at de har sendt den retur til os igen. Det er en fejl hos GLS, og derfor desværre ude af vores hænder.

Men jeg synes selvfølgelig, vi skal have det løst, så du kan få dit produkt. Derfor har jeg sendt en mail til dig, så vi kan få styr på det.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Rigtig god dag 🙌

Emilie fra Gastrotools

Det hele fungerede

1. januar 2023

Hej Mogens,

Tusind tak for din feedback - den er værdsat!
Det betyder enormt meget for os, så vi kan holde os kniv-skarpe.

Rigtig god fornøjelse med dit produkt i mange år fremover.

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget - du kan fange os på info@gastrotools.dk

Meget fin handel

12. desember 2022

Hej Ulla,

Hej Henrik,
mange tak for den flott anmeldelse. Det er værdsat.
Det er godt at høre at du har fået gavn af vores hurtige levering.

Dbh Jonathan / Gastrotools

28. desember 2021

Hej Lene,

Dbh
Carl-Johan / Gastrotools

Perfekt service og levering på 24…

Perfekt service og levering på 24 timer.
Bravo

4. oktober 2021

Hej Anders,

Dbh Carl-Johan / Gastrotools

Alt fungerede fint

9. mars 2021

Hej Winnie,

Tusinde tak for din feedback - den er værdsat!
Det betyder enormt meget for os!

Dbh Carl-Johan

Super gode knive

Super gode knive. De ligger godt i hånden og de er virkelig skarpe. Prisen er rimelig og i den billige ende sammenlignet med andre lignende knive og fragten er hurtig. Alt i alt er rigtig god oplevelse at handle hos gastro tools!

28. juli 2020