Banner for Eva Trio

Eva TrioAnmeldelser

1 631

4,1

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Vis mer

Dere leverte varene på en fortreffelig måte, men jeg har returnert begge karafldne. Det viste seg at min kone hadde så små og nette hdnder at hun ikke kunne gripe om karaffelen, desverre. Håper ret... Vis mer

Enkel bestilling og fin nettside, men veldig lang leveringstid så derfor 4/5 stjerner. Jeg bestilte en lørdag og varen kom tretten dager etter. Pakken ble dog levert på døren en dag utenom vanlig p... Vis mer

Jeg kjøpe Eva trio multi mosaic stekepanne, som visstnok skulle ha samme fordeler som en nonstick-panne. Dengang ei. Prøvde å steke pannekaker i den, jeg prøvde med ulike temperaturer og ulik mengde s... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr
  2. Porselensbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Møbelprodusent
  5. Jernvarehandel

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Bra

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Skriv en anmeldelse

Feil på varen

11. juni 2026

Hei

Takk for at du deler din opplevelse.

Vi beklager å høre at det var feil på varen. Det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Hvis du ikke allerede har vært i kontakt med vår kundeservice for å få hjelp, er du hjertelig velkommen til å kontakte dem på order@evatrio.com. De kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Eva Trio

Jeg gir den fem stjerner for levering

Jeg gir den fem stjerner for levering, behandling og bestillingshastighet, og tre stjerner for produktkvalitet. Jeg synes prisen for en plastbrødboks er høy.

12. mai 2026

Hej Tat

Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både levering, behandling og bestillingsprosessen.

Vi setter også pris på din ærlige feedback om produktet og prisen på brødboksen.

Eva Trio

Varen var akkurat som forventet.

Varen var akkurat som forventet og lik den jeg har fra før. Innpakning var i overkant godt emballert, og skapte mye unødvendig plastavfall.

26. april 2026

Hei Lene

Takk for din tilbakemelding! Det gleder oss å høre at varen levde opp til forventningene. Vi setter også pris på tilbakemeldingen din om emballasjen og tar den med oss videre.

Du er alltid velkommen igjen.

Hej Magnar

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkterne og servicen.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Eva Trio

Nå har jeg fått prøve den bare en gang

Nå har jeg fått prøve den bare en gang, men førsteinntrykket var over all forventning så dette tror jeg skal bli bra.

23. april 2026

Hei Bjørn

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Det gleder oss å høre at førsteinntrykket var over all forventning – vi håper du får mye glede av produktet videre.

Du er alltid velkommen igjen.

Grei bestilling

Grei bestilling, rask levering og bra produkt.

22. april 2026

Hei Rune

Takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både bestillingen, den raske leveringen og produktet.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen.

Veldig god service

Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her ble vi skuffet.
Servicen var det ingenting å si på.
Veldig bra.
jos.h.

28. april 2026

Hej Jos

Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med servicen.

Samtidig er vi lei oss for å høre at kaffekannen ikke holder på varmen som forventet – det forstår vi godt er skuffende.

Du er alltid velkommen til å kontakte kundeservice på order@evatrio.com, så de kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Topp

Topp kvalitet og rask forsendelse

8. april 2026

Hei Henning

Takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kvaliteten og den raske forsendelsen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen.

Fant det jeg ville ha😀

3. april 2026

Hej Line

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fandt det, du ledte efter.
Vi håber, du bliver glad for dit køb, og at vi kan byde dig velkommen igen.

Eva Trio

Bilde av produktet var ikke i samsvar…

Bilde av produktet var ikke i samsvar med virkeligheten

16. mars 2026

Hej Aage

Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at produktet ikke helt samsvarte med forventningene basert på bildet.

Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette, og tar det med oss videre i arbeidet med å sikre så tydelig og korrekt produktinformasjon som mulig.

Vi håper likevel å kunne ønske deg velkommen igjen.

Vennlig hilsen

Veldig dårlig

Veldig dårlig.
Fikk å gå gjennom hele bestilling proses på netta og pga tilubuden var avsluttet fikk aldri produkten.
Prøvde å ta kontakt med kunde servis med dette var uten positiv resultat.
Liker produkter Eva Solo men har ikke lyst å prøve meg på nytt

16. februar 2026

Hej Anna

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at du fikk gjennomført hele bestillingsprosessen, men likevel ikke mottok produktet fordi det var utsolgt. Vi forstår godt at dette oppleves både frustrerende og skuffende.

Vi setter pris på at du liker produktene våre, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Takk for flott kundeservice

Takk for flott kundeservice! Jeg fikk straks en ny forsendelse da den opprinnelige viste flere knuste varer.

14. februar 2026

Hei Anja

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du fikk rask hjelp og en ny forsendelse da den opprinnelige inneholdt knuste varer.

Rask levering.
Dyr reservedel - men god kvalitet.

13. februar 2026

Hej

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Eva Solo

Dette var en helt fantastisk opplevelse…

Dette var en helt fantastisk opplevelse Kundeservice stilte opp og ordnet alt slik at jeg fikk mitt produkt levert på døra. Takk til Eva solo.

9. februar 2026

Hei Bjarne

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss virkelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at kundeservice kunne hjelpe slik at du fikk produktet levert på døra.

Hei

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at kaffekannen har blitt knust innvendig. Det forstår vi er frustrerende.

Samtidig setter vi pris på at du liker fasongen, størrelsen og at den holder godt på varmen.

Dersom du har spørsmål eller opplever utfordringer med den nye kannen, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. De hjelper deg gjerne videre.

Eva Solo

Korken/lokket passet desverre ikke til min kanne

Korken passet ikke til min termokanne.

29. januar 2026

Hei Torill

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at korken ikke passet til termokannen din.

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med veiledning for å finne riktig lokk til din modell.

Eva Solo

En rask og flott måte for bestillingen…

En rask og flott måte for bestillingen jeg gjorde. Kjempefornøyd.

27. januar 2026

Hei Magne

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er kjempefornøyd og at bestillingen gikk raskt og smidig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

Rask levering

Enkelt og greit å bestille. Fin liten panne til egg og små retter

15. januar 2026

Hej Karen

Takk for din anmeldelse!
Hyggelig å høre at bestillingen var enkel, og at pannen passer fint til egg og små retter.

Håper du får mye glede av den – og du er alltid velkommen igjen.

Vennlig hilsen