Tinordic Anmeldelser 436

3,0

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Panderne er skide gode til at stege kød og mere. Men de er elendige til frikadeller og pandekager mm Jeg vælger personligt andre pander næste gang jeg skal købe nye. Derudover var de forsinket 3... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi bestiller 2 stegepander d. 2. januar 2026. Vi modtager 2 stegepander d. 17. januar 2026. Vi tester den ene stegepande og erfarer at den er skæv og alting brænder på, fordi kvaliteten er for... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Vi har i en periode oplevet en ekstraordinær stor efterspørgsel på vores produkter, hvilket desværre førte til midlertidige lagerforsinkelser. Det resulterede i, at nogle kunder oplevede længere leveringstid end normalt — og det er vi naturligvis kede af. Alle berørte kunder har fået deres penge retur eller modtaget deres varer, og situationen er nu fuldt løst. Vi har siden styrket vores lager og samarbejde med nye leverandører, så alt fremadrettet kører stabilt igen 💪 Tak for jeres forståelse og støtte — vi sætter kæmpe pris på hver eneste kunde.

Kontaktopplysninger

3,0

Middels

TrustScore 3 av 5

Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fup firma

Jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur kr. 2.054 ordre nummer #6979 og pengene blev trukket den 11. Februar. Har skrevet herinde flere gange og der kommer en dårlig undskyldning fra “firmaet” hver gang.

HOLD JER LANGT VÆK fra det “firma”

14. april 2026

Svindel og humbug

Hvis muligt havde Tinordic fået 0 stjerner, for de fortjener absolut ingen.

Jeg bestilte 3 pander den 25/3-26

Tinordic trækker kr. 1.719,90 den 31/3-26

Jeg modtager panderne i 2 pakker den 8/4-26 (fra en adresse i Kina???) og laver med det samme en omgang scrambled æg i den mindste pande. Det hænger i og panden bliver rund i bunden af det.
Derfor mailer jeg en reklamation til dem med billeder og video i, og samtidig beder jeg om en returlabel, så jeg kan returnere panderne til dem.

8/4-26 svar fra “Sara” med beklagelse og “Prøv igen” med vejledende video i korrekt brug. Ingen returlabel

9/4-26 svarer jeg, at den runde pande ikke bliver flad af at prøve igen og at jeg stadig bare vil af med panderne og have mine penge igen

10/4-26 svar fra Sara med tilbud om et erstatningssag, ekstra kvalitetskontrolleret
10/4-26 Beder dem for 3. gang om en returlabel og penge retur

11/4-26 tilbud fra Sara om et nyt sæt og 10% retur

11/4-26 jeg gentager for 4. gang mit NEJ TAK og ønske om returlabel og penge retur snarest

12/4-26 tilbud om nyt særligt kvalitetskontrolleret sæt og 20% retur

12/4-26 har nu hélt mistet tålmodigheden med TINORDIC og giver dem frist til onsdag, den 15/4-26 og fortæller dem, at jeg i modsat fald vil indgive anmeldelse af dem.

Så min opfordring til alle er; “Lad være med at købe noget hos det firma, for det ligner meget bondefangeri, svindel og humbug.”

G. B. Poulsen

PS: Jeg har lige undersøgt lidt om firmaet, og det viser sig (ikke uventet) at Tinordic adresse, Rådhusstræde 15 i København er adresse for 338 firmaer, så det er helt afgjort en adresse for såkaldte skuffeselskaber. 👎

Mon ikke det kunne være interessant for KONTANT at kigge nærmere på? 😱

12. april 2026

Hej Grethe,

Tak fordi du tog telefonen tidligere. Du har ret i at forløbet ikke var godt nok, og det tager jeg fuldt ansvar for.

Din refusion på 1.719,90 kr er gennemført, og du beholder panderne.

Vi har ændret vores kundeservice, så ingen fremover skal opleve det samme. Beklager igen.

Ordre #3898

Ordre #3898
Jeg har bestilt flere titaniumspander i nov 2025 og ikke fået varen eller penge retur på trods af at tinordic har lovet det ad flere omgange.

Jeg får dog en masse email om anmeldelse af produktet og hvordan jeg oplevet disse pander.

Jeg har klaget og bedt om at få penge retur men det eneste svar jeg får er at Tinordic for 6 gang er kede af det og vil sende erstatningsvarer.

Min erfaring med at handle her er 1 stjerne og ikke anbefalingsværdigt.

31. mars 2026

Hej Nguyen,

Tak fordi vi fik snakket sammen. Du har ret i at det tog alt for lang tid, og det beklager jeg.

Din refusion er gennemført, og sagen er løst. Det burde aldrig have taget så mange henvendelser at nå dertil.

Vi har ændret vores processer så det ikke sker igen.

Fup firma

Tinordics pander lever bestemt ikke op til mine forventninger, tværimod! ALT brænder på... Jeg har skrevet med en kundeservice medarbejder i over 3 uger som har lovet nogle erstatnings pander da de ikke vil tage dem retur, problemet er bare at INTET ankommer og jeg er ret overbevidst om at det er en robot jeg "snakker" med. Køb ikke fra dette firma - det er et fup firma og deres vare er elendige!

8. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leveringstiden..gab....!

Leveringstiden..gab....!! Købte titaniumpande, 26". Men ved 1ste test viste den stor kvalitet, ægge-test var super og næste stegning af en rodet kartoffelstuvning plus væskeholdige deller ligeså. Kun lev afholder mig fra 5 stjerner 😀

6. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ADVARSEL -ADVARSEL -ADVARSEL !

ADVARSEL -ADVARSEL -ADVARSEL !
Jeg bestilte 3 skærebrædder i titanium den 23 feb 2026.
3 dage senere bliver det fulde beløb trukket fra min konto.
Efter utallige korrespondancer pr mail med en “Sara fra Tinordic” har jeg indtil nu (26 Marts 2026) ikke modtaget min ordre.
De lyver ang forsendelse, og jeg har bedt om at få tilbagebetalt det fulde beløb , det er heller ikke sket.
Sagen bliver nu videregivet til politiet.
Lad være med at handle med det useriøse firma !!!

26. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Manglendende refusion Dette er min anden anmeldelse

Dette er min anden anmeldelse af firmaet
Jeg ville returnere panderne. Jeg har skrevet mange gange med Jonas og er blevet meget frustreret- endelig fik jeg adgang til deres retur service. Det er nu 3 uger siden jeg returnerede de 2 pander jeg havde købt. Jeg har endnu ikke fået mine penge tilbage. Det burde være muligt at returnere uden en lang mail tovtrækning og jeg burde forlængst havde fået mine penge
Jeg skrev til dem igår- og fik idag et svar- om jeg kunne fortælle hvad jeg har returneret…. Seriøst ordrenummer og det hele har de
Så grundet alt dette tovtrækkeri først for at få retur label og nu for at få mine penge tilbage får de kun en stjerne

3. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside

Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside.
Jeg har købt varer for over en måned siden som stadig ikke er ankommet - de har trukket pengene for længe siden. Når jeg kontakter dem skriver de, at ordren netop er afsendt men når jeg følger min ordre på GLS kan jeg se at GLS intet har modtaget. De skriver de samme beklagende mails med løgne igen og igen men intet sker.

23. mars 2026

Hej Anja,

Du har ret — leveringen tog for lang tid, og kommunikationen undervejs var ikke god nok. Det beklager jeg.

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med selve produkterne. Vi arbejder på at få hurtigere levering på plads, så ingen fremover skal opleve det samme.

Tak fordi du gav os en chance trods forløbet.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Panderne er skide gode til at stege kød…

Jeg vælger personligt andre pander næste gang jeg skal købe nye.

Derudover var de forsinket 3uger ift forventet leveringsdato og da jeg skriver til kundesupport aftaler vi at de sender en en kompensation. Her 6mdr senere er den ikke ankommet endnu

21. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klar anbefaling

Jeg bestilte to pander, det kom hurtigt hjem
Og vi har brugt den 5 gange nu og vi helt vildt glade for den
Den er god kvalitet og virker fantastisk
Helt klart en anbefaling herfra

15. mars 2026

Ikke en reel virksomhed

Ikke en reel virksomhed. De har trukket pengene (ca. 1600 kr.) fra min konto, samme dag som jeg købte min vare. Har aldrig modtaget mine varer, og nu er der gået over 2 måneder!
Jeg skriver til dem, men de bliver ved med at bortforklare! Ved ikke om jeg skriver med AI eller om der sidder virkelig mennesker bag. I mine øjne er der tale om svindel.

20. mars 2026

Vi bestiller 2 stegepander

Vi bestiller 2 stegepander d. 2. januar 2026.
Vi modtager 2 stegepander d. 17. januar 2026.
Vi tester den ene stegepande og erfarer at den er skæv og alting brænder på, fordi kvaliteten er for dårlig.
Vi klager og henholder os til tilfredshedsgaratien d. 23. januar 2026.
D. 25. januar bliver vi tilbudt 30% rabat, hvis vi beholder panderne. Men vi takker nej og returnerer begge pander via returneringsprocessen med gls.
Herefter har vi intet hørt og mailadressen er forsvundet.
Vi afventer stadig at få refunderet 1319,40 dkk.
I dag d. 24. marts 2026 har Jonas fra Tinordic ringet og han undskyldte meget den ringe kvalitet samt den dårlige service. Han fortalte at der nu var rettet op på kvaliteten og tilbød os en ny pande. Han refunderede samtidigt beløbet 1319,40 dkk

25. januar 2026

Ren og skær svindel

Ren og skær svindel, og umuligt mennesker man skriver med. Har forsøgt at annullere min ordre i over 2 uger. De markerede den hurtigt som “falskt afsendt” når de forstod jeg mente alvor, og det ikke hjalp med lokketilbud. Oplysningerne på hjemmesiden om f.eks. trustpilot passer heller ikke, og de prøver at tjene penge på folks frygt. Der er højst sandsynlig tale om en drop-shipping virksomhed med produkter fra Kina. Når jeg meddelte mine bekymringer fik jeg svar på noget helt andet om pander(?), som jeg ikke havde bestilt, så derfor oplever jeg ingen menneskelig kundeservice. De trækker ting ud så længe de kan og kræver nu jeg skal betale for returneringen selv om jeg annulerede længe før den blev afsendt (og den er stadig ikke i DK) De starter med at give procenter som bliver forhøjet per gang, og ender på 80% med “Green Choice”. Det viser det er en normal procedure at bøvle med dem.

19. mars 2026

Svar fra Tinordic

Hej Mrs Susanne E, tak for din feedback. Vi beklager oplevelsen og vil gerne finde en løsning. Vi har sendt dig en direkte besked.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg har bestilt to stegepandenr

Jeg har bestilt to stegepandenr. Det undrer mig, at firmaet for længst har hævet pengene på min konto. Men panderne har jeg ikke fået endnu. Begynder at tvivle på firmaets seriøsitet.

Jeg vil gerne revidere min anmeldelse af Tinordic.--Jeg var lidt nervøs for, om jeg fik mine stegepander. Leveringstiden var længere, end jeg havde ventet.Men nu har jeg fået, hvad jeg havde bestit. Superlækre stegepander.Desværre var en af panderne lidt skæv i bunden.Jeg mailede til firmaet vedr. denne pande og blev kort tid efter kontaktet (telefonisk) af Jonas. Han beklagede meget og ville sende en ny samme dag.Sikke en kundeservice!Jeg kan kun anbefale både produkter og kundeservice.

19. mars 2026

Hej Steen!

Jeg er Jonas, grundlæggeren bag Tinordic. Dine pander er afsendt og på vej – du modtager dem inden for 2-3 dage. Vi har sendt dig en besked med tracking og yderligere info. Beklager ventetiden! 🙏

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hmm aldrig nogen sinde har jeg selv…

Redigeret - jeg blev kontaktet af Jonas og havde en god snak med ham, der er bestilt nye pander til mig som forhåbentlig er plane i bunden så jeg har hævet med en stjerne og ser hvordan de nye pander er og vender tilbage.

Hmm aldrig nogen sinde har jeg selv skullet samle pander jeg har købt, så der starter min skuffelse.
Så vasker jeg de ene af panderne efter opskriften og klargører den men til trods for det så brændte min mad på, så lysten til at prøve igen ligger lige nu på et meget lille sted må jeg indrømme.
Panderne føles lidt tynde i det og er ikke helt plane i bunden men ved ikke om det er meningen, men lige nu er jeg meget skuffet for det er jo ikke billige pander.

12. mars 2026

Hej Betina,

tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det her er slet ikke den oplevelse, vi ønsker for dig — og vi forstår godt skuffelsen, særligt når man har investeret i noget man havde høje forventninger til.

Vi kontakter dig privat inden for kort tid for at finde den bedste løsning for dig. Det skal vi nok få rettet op på. 🙏

— Jonas, Tinordic

For lang leveringstid

Bestilte en pande 16. januar - beløb trukket 21. januar - har 1. kontakt med firmaet den 9. februar, hvor jeg efterspørger varen. Mails frem og tilbage, at nu vil de personligt prioritere min ordre, så der ikke går noget galt. Beder den 16. februar om at få købet annulleret - lidt mere mails omkring at de virkelig godt forstår min frustration. Hver gang svarer jeg tilbage, at jeg ikke vil have kompensation, jeg vil bare have mine penge tilbage. Den 4. marts får jeg så en mail omkring at de - igen - forstår fuldt ud din frustration og bekymring over forsinkelsen, og at nu kan jeg afhente den i pakkeshop. Jeg henter den ikke, og har stadig ikke fået mine penge!
Opdatering 7. april 2026: 17. marts 2026 skriver 18-årige Jonas, hvad jeg ønsker? Om jeg vil have fuld refusion eller at der arrangeres hjemmelevering? Jeg skriver samme dag, at jeg bare vil have mine penge tilbage. Pengene er dags dato IKKE tilbagebetalt!

16. februar 2026

Hej Laila,

Tak for snakken i telefonen. Du har ret — det tog alt for lang tid, og det er jeg oprigtigt ked af.

Din refusion er gennemført, og sagen er afsluttet. Vi har ændret vores processer så det her ikke sker igen.

Latterlig butik / ringe vare / lang leveringstid

Latterlig butik. Ligner en dansk webside, men varerne kommer åbenbart fra langbortistan og er megalænge undervejs. De hæver pengene når ordren indgår.
Jeg skulle bruge panderne til en bestemt lejlighed, men de kom aldrig i tide. Derfor annullerede jeg ordren via div. mailkorrespondance hvor jeg chattede med en hjernedød robot.
Fik så en pande forærende (hvor giver også havde ventet i ugevis på den), som er virkelig ringe kvalitet, den er vind og skæv efter første gangs brug.
Bestilte i januar og har p.t. ikke fået penge retur.

12. mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse — og jeg beklager oprigtigt din oplevelse. Det du beskriver er ikke godt nok, hverken leveringstiden, kvaliteten eller vores kommunikation.

Vi kontakter dig direkte for at finde en løsning med det samme.

Jonas, ejer af Tinordic

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svindel virksomhed oprettet af en 18…

Svindel virksomhed oprettet af en 18 årig knægt. Venter stadig på at få mine penge retur på 5-6 uge

2. februar 2026

Hej Christoffer,

Din fulde refusion er behandlet og pengene er på vej til dig.
Jeg beklager det lange forløb — det har ikke været godt nok.

Jonas, ejer af Tinordic

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv