Eplehuset Anmeldelser

1 815

3,0

Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Vis mer

Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Vis mer

Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Vis mer

Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. IT- og bedriftsrådgivning
  3. Utdanningskonsulent
  4. Engrosforhandler av elektronisk tilbehør
  5. Elektronikkverksted

Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.

Middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 815)

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Rask og god service

Enkelt å bruke klikk og hent for å finne frem til produktene jeg skulle ha. Det gikk raskt fra jeg hadde gjennomført kjøp til det var klart for å hente i butikk og utleveringen gikk også raskt. 10 av 10, do recommend!

26. februar 2025

Kunnskap

Kunnskap, service, tid.

22. februar 2025

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi har forsøkt å finne ut hva du mener, men ikke blitt noe klokere. Ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Norges dårligste kundeservice?

Norges dårligste kundeservice?

Ringer og ber om kjøpshjelp til kjøpe en macbook pro til 35 000kr, og vedkommende på telefonen presterer å si at de ikke har tid til å sitte "lenge" med kunder på telefon, og at jeg da må gå i en av butikkene deres.

Jeg tror faktisk det er en dårligste kundeservicen jeg noen gang har fått på telefon.

27. februar 2025

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du hadde denne opplevelsen, vi har gått igjennom saken og kontaktet deg på e-post. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Ikke bestill på nettbutikken!

Bestilte en iPad og fikk en mail om at jeg skal få den om 1-3 virkedager. Dette er ganske misvisende. Får senere vite at de ikke har det i lageret. Bestilte den på en mandag, mår jeg ringer dem sier de at de skal få det inn på torsdag. Torsdagen kommer og får ingen svar eller mail. Ringer dem på fredag og de sier at de ikke fikk den og at de skal få den uka etter. Uka etter sier de at de skal få den om 1 uke og nå sier de om 2 uker. Syns hele denne opplevelsen har vært rotete og irriterende. Har enda ikke fått den.

20. januar 2025

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Først og fremst er vi veldig lei oss for at du sitter igjen med dette inntrykket, og beklager at du har hatt denne opplevelsen. Tilbakemeldingen din var såpass alvorlig for oss, at vi har gått igjennom alle detaljer i saken. Vi har tatt utgangspunkt i estimater som har kommet fra leverandør, men vi er enig med deg at det virker ufornuftig. Du vil straks motta sporingsinformasjon på produktet som sendes i dag. Har du flere spørsmål til ordren kan du kontakte oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Kjøpte et AirPods pro deksel i grønn på…

Kjøpte et AirPods pro deksel i grønn på klikk og hent på Eplehuset i Jessheim. Ankommer butikken og han ene ansatte sier at de ikke hadde varen inne på lager... Så sier jeg at om du har en i annen farge så går det helt fint. Han ansatte sier deretter at jeg måtte legge ut enda engang for de svarte, selvom jeg hadde betalt på forhånd for de andre. Skjønner ikke problemet med at jeg kunne ta med de svarte?? Endte med at jeg ville få refundert beløpet, ellers måtte jeg ha ventet helt til de hadde fått varen inn på lager igjen for at jeg så kunne bytte til de svarte. Veldig unge ansatte og de virket veldig lite løsningsorienterte og kompetente.

8. februar 2025

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen. Det var leit å lese at du har fått dette inntrykket av oss, vi tar med oss tilbakemeldingen din videre. Du er alltid velkommen innom oss en annen gang. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Super serviceopplevelse!

Jeg leverte inn min MacBook pro en onsdag - skjermen var hadde forskjøvet seg i forhold til chassiset, uten noen forutgående årsak. Fikk beskjed om at det kunne ta inntil åtte dager - men allerede samme dag fikk jeg melding fra teknikeren som hadde sett på den og juster hengselfestene. Dagen etter får jeg beskjed om at maskinen er klar for henting - og at det går på garanti. Altså ingenting å betale.

Det var denne gangen - men ellers kjenner jeg Eplehuset som en stødig og solid bedrift med hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere. Jeg er alltid fornøyd når jeg går ut derfra, uansett om jeg har kjøpt for hundrelapper eller tusenlapper. Anbefales for alt som har med Apple å gjøre!

29. januar 2025

STYR UNNA EPLEHUSET!

Airpods hvor den ene airpoden kun ga fra seg pipelyder ble levert til reparasjon innenfor garanti, 5mnd gammel.

Eplehuset hevder at det ikke er noe galt med airpodsene og vil ha betalt kr. 300,- for feilsøking.

Man leverer ikke produkter som fungerer til reparasjon, men nå må det brukes masse tid på å bevise at produktet faktisk hadde feil når man leverte det inn til reklamasjon.

Denne saken må nå tas videre til forbrukerrådet, det tar masse tid og frustrasjon.

STYR UNNA - Eplehuset prøver å tjene urettmessige penger på garantisaker.

Lag video som dokumenterer feil før produkter leveres til reparasjon innenfor garanti.

27. januar 2025

Styr unna nettbutikken

De solgte og tok betaling for en vare de ikke hadde på lager. Så var de utilgjengelige for spørsmål og retur av pengene. Helt useriøst. Det likner bedrageri.

9. januar 2025

Fikk ikke tilbake pengene

Fikk ikke tilbake pengene . Ønsket benytte 30 dager åpent kjøp men de mente at da måtte butikken trekke 15% fra prisen.

Dårlig kundebehandling

23. desember 2024