Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Vis mer
Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Vis mer
Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Vis mer
Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Vis mer
Travbaneveien 1, 7044, Trondheim, Norge
- 73 20 24 00
- kundesenter@eplehuset.no
- www.eplehuset.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Jeg har handlet hos Eplehuset gjennom…
Jeg har handlet hos Eplehuset gjennom årene, men etter denne opplevelsen kommer jeg aldri til å handle hos dere igjen.
I går kjøpte og betalte jeg for en ny MacBook Air 15". Uten noen form for informasjon eller samtykke forsøkte dere å gi meg en brukt/secondhand maskin til full nypris. Det er fullstendig uakseptabelt, og jeg stiller store spørsmål ved om dette i det hele tatt er lovlig etter norsk forbrukerlovgivning.
Da jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg beskjed om at ordren kunne kanselleres fordi dette var “den siste maskinen”. Kort tid etter ser jeg at dere fortsatt har flere tilgjengelig på nettlager. Dette fremstår som direkte villedende og useriøst.
Dette er ikke bare dårlig kundebehandling — det oppleves som ren svindel og bedrag. Hadde det vært mulig å gi null stjerner, hadde dere fått det. Én stjerne er allerede én for mye. Har dere begynt som Elkjøp å selge brukte varer uten å opplyse forbrukeren om det.
Styr unna. Richard Johansen

Svar fra Eplehuset
Har kjøpt flere apple-produkter hos…
Har kjøpt flere apple-produkter hos Eplehuset, blant annet min iphone. Da jeg trengte hjelp til å nullstille min iphone for å levere den til gjenvinning fordi skjermen var knust (og forsikringsselskapet ikke dekket reparasjon pga alder), gikk jeg til eplehuset for hjelp til dette. Hadde da prøvd å slette innholdet vis min icloud.com, men i og med at telefonen ikke kunne koble seg til wi-fi fikk jeg ikke gjennomført sletting vis icloud. Eplehuset i Tromsø sa at de kunne gjøre det mot betaling på 500kr. Dette på tross av at jeg har handlet apple-produkter hos dem for tilsammen mange tusen kroner. Dette er smålig og dårlig kundeservice. De kunne jo vært litt ålreite og hjulpet meg uten å ta betalt og valgt å ha fokus på fornøyde kunder og god kundeservice. Jeg kommer jo ikke til å kjøpe ny iphone hos dem, åpenbart. Eller andre apple-produkter for øvrig, når de tilbyr så dårlig kundeservice.
Rask og profesjonell service med rimelig pris
Servicen var effektiv og rask, og betjeningen hadde en fornuftig og menneskelig holdning – verken overdrevent hyggelig eller uhøflig. Prisen for å skifte skjermen på iPhone 14 var svært rimelig og verdt det.
Kjøpte Apple telefon deksel som ble ødelagt etter 2 uker
Kjøpte Apple telefon deksel som ble ødelagt på et par uker.
De tok ikke ansvar og mente at de måtte sende inn silikon dekselet til tekniker og det ville koste oss som kunde 500 kr…
Jeg er helt forferdet.
De nektet og erstatte dekselet og mente at det ikke var under garantien

Styr unna Eplehuset
Heldigvis så handler jeg ikke fra dem enn kun Apple og dem har beklaget på dems vegne, alt. Men at service sjefen sin tilbakemelding skriftlig da får jeg sjokk av Eplehuset.
AirPod pro 1 generasjonen har da vert mye feil med og det står på Apple sine sider. Alt er skifta ut tross alt teknikeren har sakt hvor mye problemmer dem har hatt og ved andre service slo han av masse funksjoner på iPhonen. Nå vil dem ha inn iPhone også pga lite sannsynlig at dem feiler da jeg har sendt alt bevis. Apple får sjokk men Eplehuset står fast ved det.
Er der de må leveres og dem vil vist ikke ta inn AirPods uten mobil tross Apple har sakt dette tydelig og vet ringe dem hvis jeg får problemmer.
Dem bryter all loven samt skapt ekstra ulempe for kunden og enda står dem ved sitt tross alt har alt skriftlig fra service sjefen også. Styr unna dem! Apple er profesjonelle men dessverre man kommer ikke unna Eplehuset pga er der man må levere inn.

Bestillingen min har vært forsinket i over 40 dager
Veldig skuffet over denne butikken. Bestillingen min har vært forsinket i over 40 dager, og jeg får stadig oppdateringer som skyver forsendelsen lenger og lenger frem i tid.
De forklarte at problemet var med noen av varene, men andre er tydelig på lager her. Likevel har ingenting blitt sendt, og det er ingen reell løsning som tilbys.
Dårlig kommunikasjon og ingen respekt for kundens tid. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.

Svar fra Eplehuset
De hadde det jeg trengte (iPhone air)…
De hadde det jeg trengte (iPhone air) og prisen var den samme som på internett. Hyggelige folk på Jessheim
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, en telefon som skulle inn til glassbytte (1 times jobb) ble sendt til Trondheim, men det tok ansatte på butikken to dager å finne ut av det, og jeg som kunde ble møtt av gjentatt feilinformasjon vedr status på telefonen, og servert reglerette løgner.
Under lavmål, anbefales IKKE!

Svar fra Eplehuset
Nesten ikke noe vits å ha garanti
Kjøpte en Nomad ladekabel for underkant av fem måneder siden, denne skulle visst være veldig god kvalitet, kevlar og sååå robust… men tekstilen rundt ledningen løsner rundt kabelen, selve USB-C’en sitter løst i alle enheter man plugger den i, og dette mener de er normalt. Javel?
De sier at skaden på selve ledningen ser selvforskyldt ut, noe som ikke er mulig da den har hatt en fast plassering i hjemmet og ikke vært flyttet på annet enn å plugges i enheter som har blitt ladet på samme sted.
Jeg ber de ta reklamasjonen videre med Nomad uansett, men basert på svartiden tviler jeg at det var noe de gjorde da jeg ikke mottok noe annet enn Eplehusets avslag på reklamasjonen på garanti.
Det hjelper svært lite med generell garanti på fem år og at Nomad selv har en to års garanti når de bare kan skylde på at det er brukerfeil uansett.
Har handlet mye på Eplehuset, samt andre i husstanden, og da spesielt hos Eplehuset Oslo City, dessverre mistet de flere kunder basert på denne håndteringen av reklamasjon.
Jeg stiller meg også kritisk til at de ikke har noen funksjon på nettsidene sine per dags dato for å legge inn anmeldelser på produkter de selger. Redde for tilbakemeldinger?
Har hatt en liknende ladekabel fra Clas Ohlsons eget merke som har holdt mye bedre på kvaliteten over en langt lengre periode. Så dette var mildt sagt skuffende.

Svar fra Eplehuset
Dattera mi måtte innom Eplehuset for å…
Dattera mi måtte innom Eplehuset for å reklamere på sin andre skjermbeskyttelse fra Belkin i løpet av 6 uker. Begge har sprukket uten at telefonen hverken har vært i bakken eller har vært utsatt for press eller støt. Beskyttelsen sprekker av uforklarlige grunner og Eplehusetets ansatte er godt opplært i bortforklaringer rundt hva som kan ha skjedd. Du blir ikke hørt når du selv forklarer at så ikke er tilfelle opp mot deres spekulasjoner. Altså en helt elendig kundeservice. Det hjalp ingenting at skjermbeskytelsen ikke bar preg av å være skadet hverken der sprekken dukket opp eller andre steder. Anbefaler derfor å handle hos noen av deres konkurrenter i håp om en langt bedre kundeservice

For en ubrukelig butikk
For en ubrukelig butikk. Sier de kan levere varer etter lansering, betaler og deal done. Så klarer de å selge det jeg har kjøpt og unnskylder seg på for stor pågang.
Ubegripelig dårlig butikk, kundeservice kan du henge sammen med tørrfisken nordpå !!

Svar fra Eplehuset
Apple bør finne en annen servicepartner
Om du passer inn i firkanten de har definert, så kan det være greit. Alle mine besøk igjennom årene har klusset seg til på grunn av elendig service, dårlig informasjon og null dynamikk. Flere ganger har de prøvd å selge opp service som ikke det er behov for. Useriøst på
alle fronter.

Svar fra Eplehuset
Syns de er grådige da de selger én…
Syns de er grådige da de selger én airpod til 1500 å ikke lar deg bytte om du har bestilt feil…

Svar fra Eplehuset
Tusen takk til Eivind på Eplehuset…
Tusen takk til Eivind på Eplehuset (Strømmen) som brukte nesten hele arbeidsdagen sin på å hjelpe meg med en ny Iphone.
Han viste meg «rundt» omkring i mobilen, han overførte fra den forrige mobilen, han lastet ned apper og ga meg super service.
I motsetning til Elkjøp Phonehouse Triaden som får minuspoeng for servicen sin. Eller rettere sagt NULL service
Lang leveringstid, får ingen sporing
Bestilte en apple watch se, å fikk bestilling bekreftelse på mail, så eg trodde alt var fint. Nå har det gått over ei uke siden eg bestilte, men eg har ikke fått noe ordre status, eller sporing. Bestilte en annen pakke samme dag, å den kom etter 4-5 dager. Hvor lang tid kan det ta å få sendt en pakke?
Altfor lang leveringstid, burde stått hvor lang tid det tar på nettsiden. Kunne heller bestilt en annen plass når det tar såpass lang tid!

FANTASTISK SERVICE
Kjøpte en Apple klokke som viste seg å ikke oppfylle mine forventninger. Tok kontakt med Eplehuset på Lagunen. Uten noe diskusjon fikk jeg levere den tilbake og refundert hele beløpet!
De var bare HYGGELIG mog servicen jeg fikk var FANTASTISK! Takk til Thomas og gjengen i butikken!!
FENOMENALT!!
Rask og enkel levering.
Reserverte telefon i Åsane fra annen…
Reserverte telefon i Åsane fra annen avdeling i Bergen. Når jeg kommer fram sier de. Åja, det var deg ja. Den telefonen har vi ikke. Det er en feil i systemet.
Så de vet at telefonen ikke er der, de vet jeg er på vei for å kjøpe den fra annen bydel, de har telefon nummeret mitt som er det jeg oppgav for å reservere telefonen.
Hva skjedde med å ringe og gi beskjed ?

Rask og god service
Enkelt å bruke klikk og hent for å finne frem til produktene jeg skulle ha. Det gikk raskt fra jeg hadde gjennomført kjøp til det var klart for å hente i butikk og utleveringen gikk også raskt. 10 av 10, do recommend!