Très déçu par l'offre Smart Bike. J'ai rempli toutes les conditions de parrainage (2 amis inscrits et validés), mais le code promo reçu ne fonctionne pas sur la boutique. Le service client est injoign... Vis mer
Se hva andre synes
26 November twee Barbell Set Bundels besteld. Heb er één onvolledig binnen gekregen, mis de barbell stang met schijven. Kan alleen de webshop middels een contactformulier benaderen, krijg telkens een... Vis mer
Ik heb de smartbike besteld, inmiddels 3 weken verder en niks meer dan de bestelbevestiging ontvangen. Meerdere malen contact gezocht via contact formulier en geen reactie zover. Ook via de chat is... Vis mer
Selskapet har svart
Smart bike besteld. Netjes na 4 weken geleverd. Tijdens het bestellen werd er al gecommuniceerd dat de levertijd 4 tot 5 weken zou zijn. De smartbike valt ook niet tegen, alleen jammer dat de batter... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De officiële webshop van Basic-Fit voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl!
Kontaktopplysninger
Nederland
- webshop.basic-fit.com
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Basic-Fit Webshop
Het was overzichtelijke en alles was…
Het was overzichtelijke en alles was makkelijk te vinden.
Helaas ben ik enorm teleurgesteld in…
Helaas ben ik enorm teleurgesteld in mijn recente aankoopervaring bij de webwinkel van Basic-Fit. Wat begon met hoge verwachtingen, eindigde in frustratie en teleurstelling. Ik wacht inmiddels al meer dan een week op de beloofde e-mails met verdere informatie over mijn bestelling. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen en de situatie op te lossen, blijft de communicatie uit.
Ik hoop dat Basic-Fit snel actie onderneemt en hun klantenservice verbetert. Tot nu toe is deze ervaring allesbehalve positief en raad ik anderen aan om twee keer na te denken voordat ze iets bestellen via hun webwinkel.
02-12-2024 Aanvulling op mijn eerdere review:
Het is ongelofelijk. Ik krijg nu een standaard e-mail van Basic-Fit, alsof ze werkelijk denken dat ik niet in staat ben mijn eigen spammap te beheren. Serieus? Hoe durven ze? Het is overduidelijk dat ze bij Basic-Fit nog steeds niets hebben geleerd. Als ik de reacties op Trustpilot lees, krijg ik het gevoel dat ze totaal niet wakker liggen van hun klanten. Ze behandelen mensen alsof ze dom zijn, alleen maar om hun eigen fouten te verdoezelen. Het is beschamend en diep teleurstellend.
Voor mij is de maat echt vol. Ik annuleer mijn bestelling per direct. Ik weiger om op deze manier behandeld te worden. Ik ben een betalende klant en verdien het om serieus genomen te worden, Basic-Fit.

Een smart bike besteld
Bij de bestelling van de smart bike werd aangegeven dat ik binnen één werkdag een e-mail van de leverancier zou ontvangen om een leverafspraak in te plannen (levertijd 2–3 weken).
Na 5 werkdagen heb ik deze e-mail nog niet ontvangen, ook niet in mijn spamfolder. Daarnaast heb ik contact opgenomen met de klantenservice, maar tot op heden geen reactie ontvangen.
De communicatie en opvolging laten hiermee te wensen over. Ik hoop op korte termijn alsnog duidelijkheid te krijgen over de levering.

Svar fra Basic-Fit Webshop
Ik heb nog niets ontvangen
Ik heb nog niets ontvangen, ook is er nog geen bezorgafspraak

Ideaal
Fijn dat er ook een starterskit bestaat! Want als beginnende is de drempel anders wel heel hoog. Mooie actie, duidelijke info en vlotte afhandeling.

J’adore BASIC FIT
J’adore BASIC FIT , personnels toujours souriants , toujours propre même les gens très respectueux !
toujours de très bon conseils !!!!!!
👍👍👍🤩🫶🏻

prima producten
ik heb hier een goede ervaring aan over gehouden producten waren prima alleen duurde de levering wat langer dan aangegeven.

Update tevreden
Update: Inmiddels de fiets een paar maanden in mijn bezit. De bezorging heeft lang op zich laten wachten, maar verder tevreden over de fiets.
Tot op heden nog niks ontvangen.
Na 1,5 week eindelijk een link gekregen om hem te platen bezorgen. Eerste mogelijkheid is pas met Kerstmis, 1,5 maand nadag de fiets besteld is. Er misleidend op de website vermeld.

Svar fra Basic-Fit Webshop
Ik heb en starters kit besteld
Ik heb en starters kit besteld, hetzelfde dag versturen, ik ben 3 dagen aan het wachten.
Ik was black friday vergeten,

“Levertijd
“Levertijd: 1 werkdag.” Heb na 2 dagen nog niet eens een track en trace dus het is nog niet eens verzonden

Svar fra Basic-Fit Webshop
Le web-shop n'est pas mis en…
Le web-shop n'est pas mis en évidence... Il faut le chercher...

Svar fra Basic-Fit Webshop
De bestelling was gauw gedaan.
De bestelling was gauw gedaan maar helaas nog geen reactie (mail) ontvangen.

Geen antwoord na 3 mails over problemen verzending
3 maal via mail gestoord dat ik geen
Verzendbericht ontving. Geen respons

Klantenservice onpersoonlijk.
Contact met de klantenservice verloopt stroef en onpersoonlijk. Gedoe met een chatrobot en daarna met een chatgesprek met een medewerker. Veel gedoe om contact te krijgen. En uiteindelijk is mijn probleem niet opgelost. Ik hoop dat mijn bestelling snel geleverd wordt. En ik hoop dat ik verder geen problemen krijg met het geleverde product. Wekt allemaal geen vertrouwen zoals dit verloopt.

Svar fra Basic-Fit Webshop
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.