Se hva andre synes
26 November twee Barbell Set Bundels besteld. Heb er één onvolledig binnen gekregen, mis de barbell stang met schijven. Kan alleen de webshop middels een contactformulier benaderen, krijg telkens een... Vis mer
Ik heb de smartbike besteld, inmiddels 3 weken verder en niks meer dan de bestelbevestiging ontvangen. Meerdere malen contact gezocht via contact formulier en geen reactie zover. Ook via de chat is... Vis mer
Selskapet har svart
Smart bike besteld. Netjes na 4 weken geleverd. Tijdens het bestellen werd er al gecommuniceerd dat de levertijd 4 tot 5 weken zou zijn. De smartbike valt ook niet tegen, alleen jammer dat de batter... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De officiële webshop van Basic-Fit voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl!
Kontaktopplysninger
Nederland
- webshop.basic-fit.com
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Très déçu par l'offre Smart Bike
Très déçu par l'offre Smart Bike. J'ai rempli toutes les conditions de parrainage (2 amis inscrits et validés), mais le code promo reçu ne fonctionne pas sur la boutique. Le service client est injoignable par téléphone et ne répond pas à mes mails. Je me demande si ce n'est pas une offre mensongère.
Commande d'un velo smart bike mi…
Commande d'un velo smart bike mi janvier , nous sommes aujourd'hui mi Mars et aucunes nouvelles malgres 2 relances par mail !! Très mecontante
toujours pas reçu le smart bike que…
toujours pas reçu le smart bike que j'ai commandé le 1 février 2026 et pas de nouvelles
FUYEZ!
FUYEZ!
Vélo d'appartement commandé le 13.02.26, aujourd'hui au 27.02.26:
pas de nouvelle, commande ni expédiée ni suivie, 3 mails sans réponse, il ne semble même pas être possible de l'annuler. J'attends, j'attends, j'attends...
Pas de logistique, pas de service client. Il y a de nombreux commentaires comme le mien ces deux dernières années. Je me demande vraiment comment ça s'est fini pour les autres?
Bestelling niet geleverd en geen enkele reactie vanuit de klantenservice
Bestelling geplaats van een fitbike, na 5 weken nog niks ontvangen. Meermaals contact geprobeerd op te nemen. Totaal geen enkele reactie mogen ontvangen. Geen telefoonnummer bekend! Wie kan ik hiervoor benaderen?
Augmentation outrageuse prix starter kit
Le prix du starter kit était fixe depuis pas mal de temps, quelle ne fut pas ma surprise de constater il y a quelques jours sur Basic fit qu'il est passé de 34,95 EUROS à 39,95 EUROS !! C'est tout simplement scandaleux , c'est exactement le même produit et vous faites de l'inflation dessus, rien ne justifie une telle augmentation !!
Merci beaucoup votre service est très…
Merci beaucoup votre service est très efficace rapide et précise je suis très contente merci beaucoup
Ik heb op 4 oktober een bestelling…
Ik heb op 4 oktober een bestelling geplaatst bij Basic-Fit, maar tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen op mijn verzoek om informatie. Ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar helaas krijg ik geen antwoord. De klantenservice laat dus sterk te wensen over. Ik hoop snel een oplossing te krijgen. Bestelling: BF00303913
Basic fit is n mooie sport hal voor iedereen .
Basic fit is n mooie sport hal voor jong en oud.
Gewoon geweldig en top .
Lekker gezond bezig zijn op je eigen niveau .
Zo doorgaan .
Smartbike drama van begin tot eind
Smartbike besteld op 7 juni, maar de levering vond pas plaats op 14 augustus door fouten. De bestelling bleef ergens hangen door een koppeling tussen Basic-Fit en leverancier / magazijn zonder dat er verdere terugkoppeling werd gegeven; hier moest ik zelf achteraan zitten. Uiteindelijk werd de fiets op 14 augustus geleverd en heb ik deze dezelfde dag nog in elkaar gezet. De fiets blijkt echter veel geluid te maken omdat er iets mechanisch in de buurt van het wiel aanloopt. Ik heb hier beeld- en geluidsopnames van gemaakt en dit direct gemeld met de vraag om een oplossing. Hierop komt echter geen antwoord. Na wederom lang wachten, heb ik uiteindelijk via het contactformulier op de site, onder vermelding van mijn bestellingsnummer, het verzoek gedaan om de fiets te retourneren. Op 6 september kreeg ik hier eindelijk reactie op, met het verzoek geduld te hebben en de mededeling dat mijn klacht is doorgezet naar de juiste afdeling. Tot op de dag van vandaag heb ik echter ook daar weer niets vernomen. Mijn geduld is ongelooflijk op de proef gesteld en het enige wat ik wil, is gewoon een normaal werkende fiets of de mogelijkheid om het ding te retourneren. Maar het lijkt wel onmogelijk. Wat een drama.
Slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf dit zeg!
Spinning fiets besteld die binnen 2 weken leverbaar zou zijn stond er bij.
Bleek 3 maanden te zijn. Fiets ontvangen maar het vliegwiel loopt aan en maakt ontzettend herrie. Nu willen ze de fiets omruilen maar dan kan ik weer 2,5 maand wachten. Als ik dan zeg dan wil ik de fiets retourneren zeggen ze gewoon we kunnen deze COULANCE niet geven. Dit terwijl ik de fiets pas 9dagen in bezit heb en direct dezelfde dag van levering de klacht gemaild heb. Mensen besteed je geld slimmer en niet bij dit bedrijf!
Unacceptable service – no support in returning bike
I loaned an All Fit bike from Basic-Fit and have been trying to return it for over a month. The logistics team that delivered and assembled the bike on my 4th floor refuses to disassemble it for pick-up.
I live on the 4th floor with no stairs and it is absolutely impossible for me to bring the bike down to the 1st floor by myself not even with the help of another person. There are also no instructions on how to disassemble the bike, and I should not be held responsible or liable for damages if I attempt this on my own.
I have filed multiple complaints, but after more than a month, no one at Basic-Fit, their logistics partner, or the complaints department has offered a solution. The complete lack of accountability is shocking.
This is unacceptable customer service. If you’re considering this service, be warned: returning the bike can turn into a nightmare.
La commande du pass était fluide
La commande du pass était fluide. Mais la salle de Noisy ou j’ai utilisé ce pass n’était pas terrible 😞
Spinningbike (nog) niet geleverd
Spinningbike besteld op 8 juni. Vandaag 15 juli eindelijk mail ontvangen om de fiets te laten bezorgen. Er is alleen geen enkele datum beschikbaar in het online systeem. Dus dat schiet niet op. Ik heb al eerder gemaild en contact formulier ingevuld, maar krijg geen reactie. Geen idee wat ik nu kan doen om mijn spinningbike te ontvangen. Wel al betaald.
Slechtste service ooit
Op 5 juni een smartbike besteld. Bevestigingsmail pas op 20 juni gekregen. Leveringspartner kan geen leverdatum geven. Communicatie van Basic-fit is tragisch slecht. Contactformulier werkt niet. Mails worden niet beantwoord. Dit is niet incidenteel meer. Dit is structurele mismanagement van voorraad en communicatie. Nu ruim een maand later nog steeds geen fiets maar wel betaald. Helaas geen vertrouwen dat ze het netjes oplossen. Leveringspartner heeft al aangegeven de bestelling te annuleren maar Basic-fit antwoordt niet op de mails over annuleren en terugbetaling.
Ballenclub zonder service
Op 7 juni een smart bike besteld en hier ook een automatische bevestiging van gekregen.
Tot op heden nog steeds geen mail gekregen voor een bezorgafspraak. Een telefoonnummer hebben ze niet dus contact gaat via de mail, na 2 mailtjes en het invullen van het contact formulier nog steeds geen reactie ontvangen. Daarom zelf maar contact opgenomen met gezamenlijk voordeel (de vervoerder van de smart bike). Hun geven aan de bestelling pas 20 juni te hebben ontvangen vanuit basic fit. Een grote ballenclub is het, ik zal dan ook afraden om hier te bestellen!
Geen levering en contact mogelijk
Op 7 juni een smartbike besteld. Binnen 2 weken zou ik een mail ontvangen voor de leverafspraak. Deze heb ik nooit ontvangen. Bijna een week geleden gemaild en inmiddels ook al 2x het contactformulier ingevuld, maar krijg geen gehoor.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.