vidaXL Anmeldelser

390
TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Objednala som rolety, ktoré prišli v otrasnej kvalite, žiaľbohu som nestihla vrátiť do 14 dní kôli chorobe, ale nedalo sa objednávku ani vrátiť, ani vyreklamovať aj keď som poslala mailom, podpore fo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dodanie bolo v poriadku az po rozbaleni sme zistili ze postel sa sklada z velmi malych casti a dost tenkych latociek az pochybujem o stabilite a pevnosti postele. Chybali tam spojovacie sroby. Postel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Landhandel

Skrevet av virksomheten

vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(390)

64 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vyhrala som aukciu

Vyhrala som aukciu, ktorú sa mi nepodarilo cez ich stránku zaplatiť, tak mi produkt z košíka stornovali do 10 hodín od vyhratia, aj napriek tomu, že na platbu sú tri dni. Kupovala som často na tejto stránke, ale nejednajú férovo. Viac tu nekúpim nič.
M.M.

1. mars 2025

Vážená pani Martina,

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Táto situácia nás mrzí.

Keďže ste napísali recenziu bez kontaktných údajov, nedokážeme Vás identifikovať.

Akonáhle obdržíme od Vás viac informácií vám pomôžeme.

Alebo kontaktujte nás prosím na feedback@vidaxl.sk a my Vám určite pomôžeme.

Miroslav
vidaXL

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tento obchod hodnotím na 0.

Tento obchod hodnotím na 0.
A to preto že som si objednal pár reproduktorov z výkonom 2•1000watou a 5ohm a došlo mi 2•150watou a4ohm
Takže tento obchod neodporúčam
Omil to nebol ale o klamstvo!!!!!

14. februar 2025

Vážený pán Marek Turtak,

Ďakujeme Vám za čas, ktorý ste venovali odpovedaniu na náš telefonát, a sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bola som veľmi spokojná s tovarom

Bola som veľmi spokojná s tovarom , objednala som si komodu na platne a na gramofon. Tovar mi prišiel do 6dni. Tovar bol v poriadku, nepoškodený.

12. februar 2025

Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu objednávku.
Váš kompliment je vizitkou našej doručovacej služby.
Tešíme sa, že Vás čoskoro opäť privítame na stránkach vidaXL.
Mina - vidaXL

Problem solved

The company promptly solved my problem then I can say I ´m satisfied.

15. februar 2025

Dear Mária Staríčková,

Thank you for the time you took to answer our phone call, and we are glad that we found a solution to your satisfaction.

Sincerely,
Miroslav
vidaXL team

Všetko super ďakujem

Všetko super ďakujem

5. februar 2025

Vážený zákazník, monika pinke,
Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov.
Tešíme sa, že Vás čoskoro opäť privítame na stránkach vidaXL.
S priateľským pozdravom,
Joan - vidaXL

Krásny stôl som veľmi spokojná

Krásny stôl som veľmi spokojná

16. januar 2025

Vážený zákazník
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu!
Tešíme sa, keď sa nám ozve spokojný zákazník, ako ste Vy. Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoje názory.
Mina- vidaXL

S reklamáciou tovaru

S reklamáciou tovaru, mi pan Miroslav veľmi pomohol

17. februar 2025

Vážený zákazník, Lenka Šelingová,

Sme veľmi vďační, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoju spätnú väzbu.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Všetko prebehlo v poriadku.

28. januar 2025

Vážený zákazník
Ďakujeme za pozitívny komentár.
Tešíme sa na ďalšie stretnutie.
Mina- vidaXL

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skvelý zákaznícky servis a riešenie…

Skvelý zákaznícky servis a riešenie reklamácie.

8. januar 2025

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Sme nadšení, že ste s nami mali skvelú skúsenosť!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kreslo je veľmi pohodlné,farba…

Kreslo je veľmi pohodlné,farba zodpovedá fotografii.Cena dobrá, doručenie zadarmo.
Super👍

31. januar 2025

Vážený zákazník,

Ďakujeme, že ste si vybrali vidaXL.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Problém s objednaním tovaru na firmu

Problém s objednaním tovaru na firmu, bez dph. Neskutočne dlho trvajúci proces vrátenia dph, kde mi ani nechcete vrátiť dph.
Very very Poor quality of material.

2. februar 2025

Vážený zákazník,

Sme radi, že váš problém bol vyriešený.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tovar je za prijateľné ceny.Presne…

Tovar je za prijateľné ceny.Presne podľa popisu.Rýchle doručenie.Nemam zatiaľ žiadne výhrady.

9. januar 2025

Vážený zákazník, anna majercinova,

Som veľmi spokojná

Som veľmi spokojná, veľa vecí som si objednala, odporúčam

18. januar 2025

Vážený zákazník, Mária Hanzlová Múčková,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Vždy nás poteší, keď naším zákazníkom spríjemníme deň.

1/5 ; 4/5 jedna časť nábytku nepoužiteľna

Úprava:Spoločnosť mi ponúkla vhodné riešenie môjho problému. Mrzí ma ale, ze sa to u nich stáva častejšie ako je zvykom u iných. Pôvodná:
Jeden kus z objednávky bol v perfektnom stave okrem odrenin OK 4/5.
Druhy stôl ale prišiel odrety, mal na sebe nejaké ťahy, nebol zasprejovaný všade a co bolo najhoršie ze jedna strana nebola vôbec predvrtana. Mam aj fotky bolo just na mieste kde idú šuplík, výstupy, dvierka a pod. Tento produkt bol ako darček ale boli veľmi sklamaný z "masívu" ktorý bol v podstate ako kvalitne drevo ale lepene k sebe z odrezkov. Nejedná sa však o žiadnu drevotriesku. Fotografie tu pred "ms" vymazat medzeru

20. januar 2025

Vážený pán Lukáš,

Ďakujeme Vám za čas,ktorý ste venovali odpovedaniu na náš telefonát, a sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Product is horrible

Product is horrible , bad quality. It's made from scrap wood ,with out surface cover , long time delivery, thickness of material is very thin.
Address for returning is Netherland = expensive cost for delivery back. After this review , Im was contacted from Mr. Miroslav and offer me a solution . They refunded me 30€ to my account. I am satisfied with this solution.

13. januar 2025

Dear Martin,

We are glad that we have found a solution for your satisfaction.

Best regards,
Miroslav the vidaXL team

Poor quality, horrible assembly

I bought a low bed 2x2m. Basically just few beams and a grill. But boy, the assembly was pain. Pre-drilled holes were curved, pieces didn't fit together. I've spent more than hour to fix that. And I'm talking about connecting 4x 2 beams together, not any kind of large furniture. My advice is that avoid the shop if possible

30. januar 2025

Dear Peter,

We are glad that we found a solution to your satisfaction.

Best regards,
Miroslav the vidaXL team

Tovar prisiel

Tovar prisiel, vsetko bolo v poriadku. Odporucam nakup

14. januar 2025

Vážená pani Monika Slastanová,

Sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v…

Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v riešení prípadných problémov!Sú veľmi super!

28. januar 2025

Vážený zákazník, Mária Rius Kara,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Vaša pochvala nám spravila veľkú radosť. Vďaka nej vidíme, že sme na správnej ceste.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar vy ste okamžite reagovali na moju reklamáciu a poslali ste mi náhradný tovar určite si niečo objednám aj nabudúce odporúčam všetkým

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spokojná rýchlou reakciou za čo Vám ďakujem určite Vás budem odporúčať aj svojím známym za Vás prístup k zákazníkovi vidno že Vám veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov

24. januar 2025

Vážený zákazník, Vierka Hantkeova,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Teší nás, že máte s našou spoločnosťou tak pozitívne skúsenosti a že naše služby predstihli Vaše očakávania.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv