Banner for Van Mossel Volkswagen

1 498
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb hier recent een auto gekocht nadat ik plots zonder auto kwam te zitten. Ik kon snel terecht om eens te komen kijken en en proefrit te doen. Ik ben geholpen door verkoper Max en het contact met hem... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Om Van Mossel Volkswagen

Skrevet av virksomheten

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktopplysninger

Promotion box for Van Mossel Volkswagen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

1k anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 498)

366 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede ervaring

Fijn ontvangst, vakkundig te woord gestaan. Er is moeite gedaan om de occasion die wij kwamen bekijken op locatie te krijgen. Ondanks dat wij uiteindelijk besloten de auto niet te kopen hebben wij ons bezoek aan dit bedrijf als zeer positief ervaren.

29. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanschaf van onze nieuwe auto

Wij rijden al heel veel jaren Volkswagen en wilden graag een nieuwe auto met hoge instap. Na het zien van de nieuwe T Roc, wilden we daar voor gaan. Daarbij zijn we heel vriendelijk geholpen door P. Kwantes die uitgebreid de tijd nam om ons van deskundige adviezen te voorzien. Ook bij de aflevering werden we voorzien van vriendelijke en deskundige uitleg over onze nieuwe aanwinst. We zijn er heel blij mee!

22. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…

Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.

23. januar 2026

Svar fra Van Mossel Volkswagen

Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de aankoop. We vinden het spijtig te horen dat de afspraken en bereikbaarheid niet aan de verwachtingen voldeden. We nemen uw feedback ter harte om onze service te verbeteren.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Veel ging er mis

Veel ging er mis. Jammer.
Verkoper was ineens overgeplaatst. Auto veel te vroeg door de garage op kenteken gezet. Informatie over de auto klopte niet. De kennis over het opladen van de auto is er ook niet.

18. januar 2026

Svar fra Van Mossel Volkswagen

Wat vervelend dat er zoveel misging. Bedankt voor uw feedback. We nemen uw opmerkingen over de overplaatsing, registratie, onjuiste informatie en gebrekkige kennis ter harte om onze service te verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een hele goede service van Luuk

Een hele goede service van Luuk. Klantvriendelijk. Denkt mee en lost problemen op. Doet graag zijn best om klanten te helpen. Gelukkig kon ik mijn auto bij hem kopen.🤗

9. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt een topservice van Jeroen en het…

Echt een topservice van Jeroen Kuijpers en het werkplaatsteam! Er was wat onduidelijkheid over mijn banden, maar ze hebben alles op alles gezet om dit tijdig te herstellen. Dankzij hun snelle handelen konden we met een gerust hart op kerstvakantie vertrekken. Bedankt voor de fijne oplossing!

19. desember 2025

top service

Auto netjes en volledig rijklaar opgeleverd zelfs met rijdsdruk, Vriendlijk geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

18. desember 2025

Goedemiddag Victoria,

Bedankt voor de positieve feedback en graag tot ziens!

Sven Woudstra
Operationeel Directeur

Van Mossel Bedrijfswagencentrum Tilburg

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het panoramadak van de auto lekt

Het panoramadak van de auto lekt. Het bedrijf beloofde het te repareren, maar heeft dat niet gedaan. De auto werd geleverd zonder bestuurdersmat en met een lekkend dak, zonder onderhoudsboekje en met banden die ongeschikt waren om mee te rijden.

20. november 2025

Svar fra Van Mossel Volkswagen

Beste heer Kovtun, het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Wij willen dit graag zo snel mogelijk met u oplossen.
Zoals eerder gevraagd, ontvangen wij graag een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken, zodat wij een afspraak kunnen maken om de genoemde punten te controleren en waar mogelijk direct te herstellen. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Eerste kennismaking

Niet alleen meegedacht, ook afspraken qua tijd en werkzaamheden goed nagekomen.
Daarnaast was de rekening qua werkzaamheden oke/goed.

20. desember 2025

Svar fra Van Mossel Volkswagen

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze inzet en het nakomen van afspraken. We waarderen uw positieve feedback over de prijs-kwaliteitverhouding erg! Dank voor uw review.

Groot onderhoud

Mijn auto ingeleverd voor onderhoud. Super goed geholpen door het vriendelijke personeel! Ik zou hier zeker teruggaan in het vervolg.

22. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Soms kan het even duren.

Bij het inleveren van de auto heb ik 45 min. moeten wachten alvorens ik aan de beurt was. Er stonden op een bepaald moment 12 mensen te wachten. Er was maar 1 balie open. Dit, terwijl er aan de balie in de showroom 2 dames stonden te kletsen en bij de werkvoorbereiding stonden de collega's zich te vergapen dat die ene collega het zo druk had.
Verder kon ik een week eerder niet al mijn auto inleveren (ID4 kon niet meer opladen, dus ik kon niet meer rijden). En kreeg ik van de leasemaatschappij daarom geen leenauto. Tenslotte was de auto pas na 3 dagen klaar. Op de dag van inleveren was men niet aan mijn auto toegekomen (waarom de andere ingeleverde auto's wel??).

21. desember 2025

Svar fra Van Mossel Volkswagen

Het spijt ons te horen over de lange wachttijd en de problemen met uw auto. We vinden het vervelend dat u geen leenauto kreeg en dat de reparatie langer duurde dan verwacht. Uw feedback is belangrijk en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw tijd.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Sfeer en klantvriendelijkheid super…

Sfeer en klantvriendelijkheid super fijn. Goede uitleg ontvangen over vervangen van remblokken. Ze hadden een computer storing gehad, waardoor het wat meer inspanning vergde om de vestiging telefonisch te kunnenspreken,
maar alles is naar wens gegaan . Fijne medewerkers.

4. desember 2025

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv