Banner for Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA

Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA Anmeldelser

4,4

Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie aan m'n oude Ibiza, maar werd door de receptioniste en bij het ophalen later door de monteur heel leuk en vakkundig geholpen. Was aangenaam verrast eerlijk ge... Vis mer

Snel een afspraak kunnen maken, bij omruil naar huurauto snel geregeld en zeer tijdig weer gebeld dat de auto al weer klaar stond na onderhoud

Ik heb een fantastische auto gekocht bij van Mossel te Waalwijk via Rick Barmentlo. Ik woon zelf in Amsterdam en had een klein technische probleem en kon dat in Amsterdam via A-point laten oplossen.... Vis mer

1. Bilforhandler
  6. Bruktbilforhandler

Om Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Seat & Škoda & Cupra:
Van Mossel is officieel dealer van de merken Seat en Škoda en heeft vestigingen in Tilburg en Waalwijk. Daarnaast heeft Van Mossel een aparte showroom voor Seat, Škoda en Cupra occasions in Tilburg.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

62 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie

Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie aan m'n oude Ibiza, maar werd door de receptioniste en bij het ophalen later door de monteur heel leuk en vakkundig geholpen. Was aangenaam verrast eerlijk gezegd.

26. juli 2026

Geweldige ervaring!

Wij zijn afgelopen vrijdag vanuit Alkmaar jullie kant op gereisd voor een Skoda kodiaq. Matthew heeft ons ‘s morgens vroeg bevestigd dat de betreffende auto er nog is en zo zijn wij einde middag bij jullie aangekomen. We werden direct vriendelijk in ontvangst genomen door de dames die bij het servicepunt zaten, en kregen lekker wat te drinken. Matthew heeft de auto laten zien, wij hebben een proefrit gemaakt en ondertussen is hij onze huidige auto gaan taxeren. Hierna vervolgde het verkoop gesprek, en heeft Matthew ontzettend zijn best gedaan en ons een fijn vertrouwd gevoel gegeven waardoor wij akkoord zijn gegaan. Als service wordt de auto ook nog thuis afgeleverd en nemen ze onze huidige auto weer mee. Hopelijk verloopt dit ook soepel, maar wij uit het noordhollandse zijn super vriendelijk geholpen (daar kunnen ze bij ons nog wat van leren!)

19. juni 2026

Zeer correct en uiterst vriendelijk…

Zeer correct en uiterst vriendelijk geholpen.
Het gehele team is daar een eenheid dat merk je aan alles.
Ik ben erg blij dat ik mijn auto daar gekocht heb en vertel iedereen dat ik er een goede ervaring mee heb.
Ben super tevreden over mijn nieuwe auto!!!!

29. mai 2026

Lang wachten terwijl ik een verkoop…

Lang wachten terwijl ik een verkoop afspraak had.
Konden zelf de juiste auto niet vinden en ik als klant wel op internet.
Nooit teruggebeld of de auto bevalt.
Er zou nog iets gemaild worden over een app, nooit gehad.
Ik voelde mij niet serieus genomen

10. april 2026