Onze auto was om bepaalde redenen niet op tijd klaar om op vakantie te gaan. Maar we kregen een nette auto om naar het vliegveld te gaan. Na onze vakantie onze eigen auto weer opgehaald. Deze was... Vis mer

Selskapet har svart
Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Vis mer
Selskapet har svart
Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Vis mer
Selskapet har svart

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
reparatie en spuitwerk is van goede kwaliteit en tijdig opgeleverd

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Op 25 aug. 26 afspraak gemaakt voor 1 sept. om mijn lease auto te laten schouwen bij een aangewezen schade bedrijf vanuit Arval Lease. Dit was van Mossel schade bedrijf Zwolle.
Dezelfde dag afspraak verplaatst naar 8 sept. aangezien de schouw maximaal vijf dagen voordat de lease auto op transport moet, moet plaatsvinden. Lease auto gaat op 10 sept.op transport.
Telefonisch contact gehad hierover en afspraak ingepland.
Bevestiging via de mail ontvangen.
Vandaag, 07 sept (2 weken later)werd ik gebeld door van Mossel dat de afspraak niet door kon gaan en verplaatst moest worden.
Op doorvragen bleek dat er helemaal geen plek was en men druk was. Dit gold ook voor andere filialen. Men kon niets voor mij betekenen…
Lekker dan, twee weken geleden afspraak ingepland, 2x keer contact hierover gehad om vervolgens een dag van te voren te horen krijgen dat men te druk is en onze afspraak niet door kan gaan.
Lease auto gaat zonder schouw over 2 dagen op transport.
Neem dan deze afspraak niet aan als het te druk is en zorg dat het convenant/contract met leasebedrijf Arval ontbonden wordt als je het toch te druk hebt en hierin niet genoeg betrouwbaar hierin bent en andere prioriteiten kennelijk hebt …..Toon minder

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Onze auto voor de tweede maal door van Mossel Autoschade in Middelburg naar volle tevredenheid laten herstellen. Fijn bedrijf met oog voor de klant.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Kwam ongeverwacht voor lampje kreeg deze voor nik beat gelopen

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Super schadebedrijf wij zijn dik tevreden . Bij aflevering keurig gewassen .

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel ook geen schone auto maar verder prima. Schade uiteindelijk netjes afgehandeld maar we moeten nog terug voor kleurverschil

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Vooraf gekeken wat schade was en gezorgd dat we veilig konden rijden tot herstel. Duidelijk over werkzaamheden en tijdsbestek.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Goed en snel geholpen en goed en vriendelijk personeel

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Wij zijn goed geholpen goede service en klant
vriendelijk, meedenkend naar de klant toe.
Hennie de Vos

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Ten eerste was het contact heel fijn met de betreffende mensen daar en ten tweede is mijn auto super netjes hersteld. Ik ben heel tevreden!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijk geholpen, nette leenauto en goede service. Ik kon sneller terecht dan oorspronkelijk was gepland.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Slechte afwerking auto lang weg nie als binnen dus kan nog een keer terug en reserven wiel niet treug geplaats dop kwijt waar sleutel in moet van wiel er onder uit draait

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Erg fijn en meedenkend bedrijf! Onlangs mijn schade laten herstellen en blij dat ik weer kan rijden. Met name complimenten voor Bas en Martine: ontzettend professioneel en erg prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Heel vriendelijke dame bij de receptie, fijne ontvangst bij afgeven auto en ophalen.
Communicatie kon beter, zie ook eerdere reviews. Planning was 2 dagen voor reparatie. 2de dag zelf gebeld of ik de auto kon ophalen en toen werd verteld dat hij nog niet klaar was. Dat had ik graag eerder gehoord vanuit het bedrijf.
Reparatie is top uitgevoerd!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Super klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel. Prima leenauto gekregen. Heel fijne ervaring

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
We werden deskundig en vriendelijk geholpen en de schade werd dmv foto's vastgelegd. Er werd direct op korte termijn een afspraak voor herstel gemaakt. Na de aanmelding bij onze verzekering werd alles zonder onze tussenkomst door van Mossel Autoschade Groep en de verzekering geregeld.
Het resultaat was perfect. Daarbij werd de auto ook nog eens gewassen en schoon opgeleverd.
De 5 sterren zijn dan ook dik verdiend!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.