Ik ben per ongeluk over een stoeprand gereden en ben langsgegaan bij Van Mossel Autoschade Den Haag. Nik heeft mij aangehoord, het voertuig op de brug gezet en gecontroleerd. Eén voorband is gebalan... Vis mer

Selskapet har svart
Orlando heb ik een paar keer aan de telefoon gehad vanwege mijn verontrustende schade aan mijn auto. Hij klonk aan de telefoon al erg vriendelijk en behulpzaam. Toen er vorige week rook uit mijn motor... Vis mer
Selskapet har svart
De klant ervaring is van een hoogniveau met vriendelijke mensen die verwelkomen. Naast een goede bak koffie wordt je snel geholpen en een uiterst nette omgeving. De garage ziet er keurig netjes uit w... Vis mer
Selskapet har svart
Heel fijn geholpen! Duidelijke communicatie, heldere afspraken en hele goed service en kwaliteit. Ik wil niet zeggen dat ik een vaste klant word, want dat zou betekenen dat ik veel schade rijd, ma... Vis mer
Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ, Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederland

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Snelle service en alles is netjes opgelost.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Weer top geholpen door Nik en Shifarro kan het iedereen aanbevelen bij Van Mossel den hoorn Jongens hartelijk bedankt voor de snelle service groetjes Martin de Roode

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Aangeven dat de sensoren niet werken en zijn gelijk naar binnen geroepen. En alles is netjes en snel hersteld

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Goede service door Sarah! Auto opgehaald zonder problemen en eigen auto weer helemaal picobello terug!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Service was prima, heel erg klant vriendelijke medewerkster.

Service klantvriendelijk top
Schade naar wens herstel en snel.
Top service van Shifarro en de rest van de team. Hoop alleen niet al te vaak langs te komen met schade 🤣🤣🤣🤣

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Heel behulpzaam. Zelfs extra auto schoongemaakt en geholpen met autozitje. Goede service!
We zijn prima ge

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.