Se hva andre synes
auto omschrijving klopte precies, alle kleine mankementen waren vooraf op foto te zien. Ondertussen rijden we in de auto al meer dan 6 weken, zijn op een lange reis geweest, alles werkt perfect bij de... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij verkopen alleen tweedehands auto's uit eigen voorraad. Elke auto is grondig gecontroleerd, getest en volledig rijklaar gemaakt door onze experts. Met 12 maanden garantie inbegrepen. Bij ons krijg je 21 dagen geld-terug-garantie: dus geen korte proefrit, maar echt ervaren in het dagelijks leven. 21 dagen lang, om zeker te weten dat de auto perfect bij je past. Wij bieden tweedehands auto's van alle merken en modellen – passend bij jouw budget. Je bepaalt zelf wanneer je jouw droomauto wilt kopen, want onze shop is 24/7 geopend. https://www.autohero.com/nl/
Autohero - Auto kopen: Eindelijk makkelijk
Skrevet av virksomheten

- Ben je op zoek naar je volgende auto? Bezoek dan ons Autohero Center of ga naar autohero.com.
- Ongeacht het merk, ongeacht het model: meer dan 400 tweedehands auto's tegen topprijzen wachten op je. Elke auto heeft een transparante onderhoudsgeschiedenis, is gecontroleerd door Autohero, professioneel rijklaar gemaakt en wordt overgedragen met gratis basisgarantie van 12 maanden. Heb je vragen? Ons team staat klaar om je telefonisch, via e-mail of persoonlijk in ons Autohero Center te adviseren. Vind nu jouw auto bij Autohero.
Jouw voordelen bij Autohero:
Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie

Kontaktopplysninger
Mijlweg 61, 3316 BE, Dordrecht, Nederland
- +31 (0) 85 000 33 55
- contact_nl@autohero.com
- autohero.com/nl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne ervaring met Autohero
Werd zowel telefonisch en via de mail goed op de hoogte gebracht van de status van mijn auto. Bij het ophalen vriendelijke geholpen heeft nog het een en ander uit gelegd over de auto hoe die werkt. Zeer tevreden over autohero!!
Na mijn eerdere review gaf Autohero aan…
Na mijn eerdere review gaf Autohero aan dat ze contact met mij zouden opnemen om de situatie op te lossen. Tot op heden is er helemaal niets gebeurd.
Dit bevestigt helaas precies het probleem: er worden continu beloftes gedaan, maar die worden simpelweg niet nagekomen.
Wij hebben wekenlang zonder auto gezeten, zijn meerdere keren van het kastje naar de muur gestuurd en zouden worden teruggebeld voor een oplossing/compensatie. Dat is nooit gebeurd. Zelfs na een publieke reactie op onze review blijft het stil.
Dit voelt als klanten geruststellen naar buiten toe, maar intern niets doen.
Zeer teleurstellend en absoluut geen service die je verwacht bij een aankoop van dit bedrag.
klanten service van autohero is…geweldig en klant vriendelijk
klanten service van autohero is geweldig, ze hebben mij steeds geinformeerd totdat ik mijn auto kon ophalen
Koop hier NOOIT je auto
Koop hier NOOIT je auto. Als er wat is, wordt er geen gehoor gegeven. We zijn nu al 3 weken bezig om wat te laten repareren en het enige wat we hebben gehoord is de pianomuziek als wachttoon. Ze beloven van alles, maar er wordt niets geregeld of opgepakt. Zeer slechte service. De auto staat al een week bij de garage en die zit te wachten op toestemming van AutoHero om het te repareren. We hebben al een mondeling akkoord van AutoHero, maar die nemen niet de moeite om te reageren naar de garage. Hang nu voor de 3e keer vandaag aan de lijn. En je raadt het al: die pianomuziek klettert alweer een half uur in mijn oren. Helemaal klaar mee!!!
Aankoopervaring
Het proces vanaf keuze van de auto tot levering (afhalen) voldeed volledig aan de verwachting. De auto komt overeen met de specificaties op de website, administratieve afhandeling was snel en duidelijk en ophalen verliep op een prettige manier. Overall zeer tevreden over de aankoop.
NOOIT EEN AUTO HIER KOPEN
NOOIT EEN AUTO HIER KOPEN. Ik ben al 5 weken bezig om in contact te komen met de klantenservice en minstens 30 keer gebeld geen reactie of leugens dat ze aan de gang gaan met de claim. Ze herkennen mijn nummer en laten mij 40 + minuten wachten. Vervolgens bel ik 1x met mijn moeder haar telefoon en ze nemen direct op. ONGELOFELIJK!! Momenteel staat hij bij de garage en zelf na de diagnose zijn ze te lui om de reparatie goed te keuren!! Weer wachten!! ALSOF IK NIET AL 5 WEKEN BEZIG BEN!!!!!!!! Heb spijt van de aankoop maar daar is het telaat voor.
Goede service!
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Zorgeloos en professioneel geholpen
Beste ervaring bij Autohero, het personeel was super vriendelijk, behulpzaam en alles verliep snel en professioneel.

Positieve ervaring Autohero
Toen wij naar 2mnd. onze aangekochte auto bij Autohero bij een garage brachten om een nieuwe sensor te laten installeren ( welke vergoed werd door Autohero) werd er daar ontdekt dat er behoorlijke onzichtbare schade was.
Direct contact gezocht met de claim afd. van Autohero en gesproken met Lucas .Het bewijs van de garage aan hem gemaild te hebben is er gelijk actie ondernomen door hem en heeft hij ons gelijk geholpen en verteld dat de auto terug kon naar Autohero en dat wij binnen 2 weken al het geld van de aankoop plus de afleverkosten en de extra verzekering kosten terug zouden krijgen op onze rekening.Het hele bedrag stond echter al binnen 3 dagen op onze rekening wat ons zo’n vertrouwen in Autohero gaf dat wij gelijk na weer een vriendelijk gesprek met Lucas hebben besloten een andere bij hun te kopen . Joey van de verkoop was door hem op de hoogte gebracht van alles en hij belde ons diezelfde dag terug om ons te helpen bij een nieuwe auto .Ook Joey was begripvol en behulpzaam en vriendelijk. Onze nieuwe keus moest echter nog een NL kenteken krijgen dus dat kon wel even duren werd ons gelijk gezegd door Dani die het allemaal had overgenomen om alles af te wikkelen. Ik had Dani verteld dat mijn vrouw rolstoel afhankelijk is en wij dus niet zonder auto konden toen heeft hij ook bij Autohero geregeld dat wij onze eerste gekochte auto mochten houden totdat wij een ander kregen.( dit ondanks dat wij al het geld voor die auto al lang terug hadden gekregen.)Aangezien wij onze vakantie al wat hadden uitgesteld en het proces van het kenteken langer duurde dan verwacht heeft Dani ons geadviseerd om deze ook te stoppen omdat niemand kon voorspellen hoelang dat weer zou duren . Naar rijp beraad hebben wij toen weer een andere auto uitgezocht bij Autohero waar al een NL kenteken opzat en hun ons deze met een week konden leveren zodat wij eindelijk konden vertrekken op vakantie.Wij vonden het in het begin best wel spannend om zo een auto te kopen maar zijn door deze ervaring met Autohero blij verrast .Wat een goede service .
Bedankt Lucas/ Joey / Dani van Autohero voor al jullie inzet en hulp aan ons .
Ian & Elly

Svar fra Autohero Nederland
Dat ze goed moeten vragen of echt alle schade vermeld staat en of de auto een aflever beurt gehad heeft en ook daadwerkelijk schoongemaakt is dat is met mijn auto niet gebeurd
Het bedrijf is goed in verkopen, maar slecht in de service na dat je betaald hebt
Drie sterren
Drie sterren, omdat ik aan de ene kant heel tevreden ben over de service van Marco en Lorenzo in de vestiging in Den Hout, maar aan de andere kant heel ontevreden omdat de inruilprijs 500 euro lager werd vastgesteld dan eerder toegezegd: "Voor deze prijs kan je jouw Mercedes-Benz inruilen voor een auto uit ons grote aanbod, waarbij je alleen het verschil hoeft te betalen, of je kan besluiten om je auto alleen te verkopen." En op de website staat: "- Volledige prijscontrole dankzij nauwkeurige prijsbepaling: op basis van de autogegevens die je invoert kunnen wij online de exacte prijs voor jouw inruilauto bepalen." Niet dus. Als reden werd gegeven dat er minder BPM in zat, omdat de auto uit Duitsland kwam. Dat had de afdeling die nu een andere inruilprijs vaststelde ook kunnen zien aan het kenteken en de informatie die ik op het digitale formulier had vermeld. Bovendien, nog belangrijker, is dit niet in overeenstemming met wat wordt beloofd en waar klanten op vertrouwen.
Stap uit je comfortzone, dit is een aanrader!
Wij hebben een prachtige, jonge auto gevonden bij Autohero met weinig kilometers op de teller. Gedurende de aankoopprocedure altijd goed contact gehad als we een vraag of een opmerking hadden, direct te woord gestaan of doorverwezen. De duidelijke foto's en eventuele afwijkingen/beschadigingen klopten ook met hetgeen was aangegeven in de advertentie, wij hebben niets meer kunnen ontdekken aan niet aangegeven beschadigingen.De afhaaldatum hebben we zelf kunnen bepalen, het afhalen zelf ging ook zoals het hoort, geen poespas. We kregen mooi de tijd om de auto helemaal na te lopen en te controleren, er wordt geen druk op gezet. Erg aardige en kundige mannen daar in den Hout.
Dusja, voor ons is deze koop een topper!
Geweldig
Voor ons de eerste keer bij Autohero, en ik moet zeggen, dat het prima bevallen is. Het proces is vrij duidelijk en wordt goed begeleid. Contact tijdens het proces wordt door dezelfde persoon begeleid. Bij het ophalen van de auto, moet wel rekening worden gehouden met het proefrijden met de eventuele inruiler en foto's hiervan. Het zal ongetwijfeld ergens hebben gestaan, maar daar heb ik overheen gelezen blijkbaar. Geen probleem voor de inruilprijs overigens. Alles verder fantastisch geregeld door de in ons geval Auto Hero medewerker. Erg kundig en geduldig. Voorlopig niet, maar voor de volgende keer zeker weer hier.
Mijn ervaring met autohero.
Ik heb een auto gekocht. Later kwam ik achter dat de auto veel olie verbruikt.
Je staat serieus om de maand olie bij te vullen in jouw leuke redelijke nieuwe auto.
Je diend een claim in en er word niet gereageerd.
Na maanden wachten op antwoord. Krijg je ineens te horen dat dit normal is.
Terwijl andere gespecialiseerde dealers zeggen dat dit toont op motorschade.
Als je zorgloos een auto wil kopen moet je egt niet hier zijn.

Svar fra Autohero Nederland
Goede en betrouwbare service.
Goede en betrouwbare service.

Svar fra Autohero Nederland
Don’t waste ur time and ur healthy
I had a very disappointing experience with AutoHero.
I purchased a car and got financing approved quickly. However, once the collection process started, everything went wrong.
I was charged €200 for handling ownership transfer myself due to having a European driving license.
After completing the transfer and sending all documents, I was repeatedly told I would receive a collection date — I never did.
When I followed up, I was told they could not deliver the car because they did not know where it was.
I was promised multiple callbacks that never happened.
Communication stopped entirely (no replies to calls or emails).
I formally cancelled the purchase. They confirmed the cancellation, but then reactivated the order without my consent.
When I called for clarification, the situation was not taken seriously.
At this point:
The vehicle has not been delivered
My cancellation has not been respected
The linked financing is still unresolved
I have now escalated this case and will proceed with formal complaints if it is not resolved immediately.
I strongly advise others to be cautious.

Soepel bestel en koopproces

Svar fra Autohero Nederland
Mijn advies, niets kopen tenzij je veel geduld hebt bij claims.
Bestelnummer: NLMI954179
Update 15-04-2026:
08-04-2026 Reactie gekregen van autohero en meteen de gegevens gestuurd voor identificatie. De reactie doet lijken alsof ze het willen oplossen, maar inmiddels 7 dagen verder en geen reactie.
Het negatieve eerst:
Auto gekocht op 13-02-2026. Diverse “kleine” imperfecties gevonden, maar was allemaal geen probleem, alles zou bekeken worden en opgelost althans tot de 21 dagen terug brengen, daarna wordt het muisstil…. Alle kleine imperfecties zijn oplosbaar, er zijn er echter drie die er uitspringen.
De auto lekt olie onderlangs de carterpan, dit kwam bij een onafhankelijke aankoopkeuring naar voren. En blijkt een slechte vervanging (hergebruik van oude materialen) na het vervangen van de distributieriem.
Dit gebrek had bij Autohero zelf al naar voren moeten komen. Aangezien de beweren dat, "Bij Autohero verkopen we alleen auto's uit onze eigen voorraad die een grondige controle hebben ondergaan." & “100 dagen onderhoudsvrij vanaf dag van bezorging”
Inmiddels heb ik 4 flessen premium motor olie (natte distributieriem) welke cruciaal is er in moeten gieten na meldingen van de auto. De hele onderkant van de auto is vervuilt door de lekkende olie. Inmiddels mijn eigen garage gevraagd wat het zou kosten.
Het wegbladeren van de blanke lak, welke niet gemeld was bij de imperfecties. De voorbumper blijkt slecht overspoten te zijn en op twee punten laat de blanke lak los van de bumper. Het advies van een onafhankelijk adviseur is om de hele bumper te laten doen want uiteindelijk krijg je meer plekken. Er werd door Autohero €150,- geboden. Overspuiten is ongeveer €1000,-
De koplampen worden nat van binnen en bij langere vochtigheid blijven ze ook nat, zo nat dat ik in sommige lampen vissen kan houden. “Dit is normaal, aldus Autohero claim afgewezen”.
We hebben overigens ook nog extra garantie gekocht, waar ik me afvraag of dit überhaupt nodig was. Want ze reageren toch niet, ben 100 keer terug gebeld, heb 1000 e-mails gekregen maar nooit ontvangen -_-
27-03-2026 hebben we de laatste email gestuurd met een officiële ingebrekestelling en ook hier is geen antwoordt op gekomen. A.s dinsdag wordt de auto gerepareerd door onze eigen garage.
Het veelvuldig lekken van olie i.c.m. met een natte distributieriem is een te groot risico om maar te wachten en hopen op een goede en juiste oplossing.
Het positieve:
De auto is snel aangekocht.
De mensen zijn tot 21 dagen heel vriendelijk. (Na 21 dagen loop je tegen een muur)
Op drie gebreken na is de auto verder technisch in orde (dus een goede auto)
Maar mijn advies is als je verder weg woont ga hem niet halen, je zit zo aan de 500 km (1000 km met bij betalen). Als je op dag 20 of onder die 1000 km geen oplossing hebt voor de problemen stuur de auto retour.
Wij gaan ons beraden op juridische stappen, carterpan á €677,- Bumper spuiten á €1000,- en lampen vervangen kan oplopen tot €2000,-.
Momenten waarop wij contact gezocht hebben:
Telefonisch:
• 06-03-2026
• 18-03-2026
• 27-03-2026

Svar fra Autohero Nederland
Really nice and friendly experience

Svar fra Autohero Nederland
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.