Ringbaan Noord 65, Kanaalzone I, 5046 AA Tilburg, Noord-Brabant, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Auto weer tip top in orde. Bij het ophalen van de auto kreeg ik de foto's te zien van het proces waarbij de werkzaamheden in verschillende stappen waren vastgelegd. Ook een nette vervangende auto meeg... Vis mer
Er zit nog steeds een storing in ,kan alleen de dealer er uithalen !! En dat is van Mossel .!! Storing is wel degelijk schade gerelateerd, is nl pas ontstaan na schade en was vantevoren Nvt
Ringbaan Noord 65, Kanaalzone I, 5046 AA, Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Dacht een schade te hebben, de “ poetsdokter” heeft het gratis opgelost!
Topservice!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Ik kwam even kort langs om de schade te laten schouwen via de ANWB. Helaas konden ze vanwege een computerstoring de afspraak niet zien. Dat was geen probleem en ik werd direct geholpen. Er werd snel gekeken, de auto naar binnengereden en toen de verwachting was dat het met polijsten al zo goed als weg zou zijn werd dat direct (gratis) gedaan! Een ander schadebedrijf rekende 200 euro voor dezelfde werkzaamheden. Top service!!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
We zijn daar goed ontvangen en heel vriendelijk,ze hebben fotos door gestuurd,wat heel fijn was.Auto perfect gerepareerd.De auto lijkt als nieuw.Bedankt monteurs

Heel vriendelijk geholpen

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Mijn auto had flinke schade aan de hele linkerzijde door een aanrijding. Binnen een week heeft Van Mossel Autoschade Tilburg de schade professioneel hersteld, de auto is weer als nieuw. Daarnaast ook erg vriendelijk geholpen door alle medewerkers.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
De reparatie is prima uitgevoerd. Ik zou alleen de foto’s van de reparatie nog in de mail krijgen maar dat zijn ze denk ik vergeten.

Klantvriendelijkheid / goede afspraken / en een prima eindresultaat

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Goed geholpen, zeer deskundig en erg tevreden!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Vriendelijk personeel, auto netjes gewassen. Zeer tevreden!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Tilburg
Schade netjes gerepareerd. Namen ook de tijd om e.e.a. uit te leggen middels foto's.