Heb veel lakschade opgelopen aan mijn voertuig. De uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect gedaan en de auto ziet er weer als nieuw uit. De ontvangst + intake zijn op een prima manier ontvangen door m... Vis mer

Selskapet har svart
Had schade aan mijn Caddy alles is zeer netjes af gehandeld door de dames aan de balie, en geregeld met verzekering, werd ook gebeld toen mijn Caddy klaar was bus zelfs een beetje gewassen Het eni... Vis mer
Selskapet har svart
Van A tot Z een super geweldige service in al z’n eenvoud. 1 telefoontje, 1 afspraak, ruitvervangen. Autoschadebedrijf van Mossel in Waalwijk heeft een goede uitstraling, sfeer, kwaliteit en service.... Vis mer
Selskapet har svart
Medewerker houd goed contact over de status van de auto. Medewerkers denken goed mee, zijn eerlijk en betrouwbaar!
Zinkerweg 7, 5145 NL, Waalwijk, Noord-Brabant, Nederland

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima service and correct geïnformeerd over status van de reparatie.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Uitstekende schadeherstellers en goede service

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Netjes te woord gestaan, goede service en ook vragen werden netjes afgehandeld. Zowel telefonisch als ter plekke.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ben echt top geholpen door Armando!! Aanrader!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
De monteur die de ruit 10-6-25 om 14:00 uur heeft vervangen van mijn Nissan Ariya, reuze bedankt voor je attente en kwalitatieve goede service.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Wordt altijd gelijk geholpen en zijn erg mee denkend

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ik kwam met mijn auto ivm dat iemand tegen mn auto heeft aangezeten.
Ik werd vriendelijk ontvangen en ben zeer goed geholpen, zeer klantvriendelijk.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Het enige wat ik jammer vind maar daar kunnen de mensen in Waalwijk niets aan doen
Een medewerkster van ons bedrijf had een nieuwe auto gekocht bij een ander onderdeel van mossel
deze werd afgeleverd met schade wat niet goed netjes is opgelost door van Mossel

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ik kan niet anders zeggen dat dat de medewerker genaamd Nighel mij ontzettend goed geholpen heeft. Een vriendelijke meid die voor je klaar staat op het moment dat je haar nodig hebt.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.