Banner for Van Mossel Autoschade Groep

1 540
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze auto was om bepaalde redenen niet op tijd klaar om op vakantie te gaan. Maar we kregen een nette auto om naar het vliegveld te gaan. Na onze vakantie onze eigen auto weer opgehaald. Deze was... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Karosseriverksted

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 540)

879 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alles

Alles: vriendelijk, helder, goed werk.

Beste Joep,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de 5 sterren! Het is fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, helder en goed heeft ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle afspraken klopte en de auto was…

Alle afspraken klopte en de auto was netjes schoon, ook binnenkant, toen ik hem haalde

Beste Michel,

Wat fijn om te horen dat alle afspraken zijn nagekomen en dat u de auto netjes en schoon heeft ontvangen! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs.

Kwaliteit Autoschade

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Auto niet klaar, goed opgelost

Onze auto was om bepaalde redenen niet op tijd klaar om op vakantie te gaan.
Maar we kregen een nette auto om naar het vliegveld te gaan.
Na onze vakantie onze eigen auto weer opgehaald. Deze was netjes gerepareerd.

Best Sjaak,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen, ondanks de onverwachte situatie met uw auto. We zijn blij dat u met een gerust hart op vakantie kon gaan en dat uw auto bij terugkomst netjes gerepareerd was. We waarderen uw begrip en het delen van uw ervaring.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Reparatie super goed gedaan

Reparatie super goed gedaan, communicatie super slecht

Beste Wilem,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de reparatie en dat deze super goed is uitgevoerd. Jammer dat onze communicatie tijdens het traject niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw feedback zeker mee, want ook daarin willen we onze service blijven verbeteren.

Vriendelijke en vakmensen

Vriendelijke en vakmensen. Goed advies en afwerking. Prijs-kwaliteit.

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de mooie 5 sterren! We zijn erg blij te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over het advies, de afwerking en de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen uw feedback enorm!

Beste Aart,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview! Fijn om te lezen dat u onze duidelijke afspraken en het nakomen daarvan positief heeft ervaren.

Met 4 sterren zijn we natuurlijk tevreden, maar we willen graag blijven verbeteren. We horen daarom graag wat we nog beter hadden kunnen doen om ook de 5 sterren te verdienen. Uw feedback is van harte welkom via Schade.KTV@vanmossel.nl.

Schade reparatie

Snelle afhandeling van de schade.

Beste Bernard,

Fijn om te horen dat de afhandeling van de schade snel is verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback en de mooie beoordeling!

Snelle schade reparatie

Snelle schade reparatie, kregen netjes een bijna nieuwe leenauto mee.

Beste Annelies,

Wat fijn om te horen dat de schade snel gerepareerd is en dat u tevreden was met de leenauto! Bedankt voor uw positieve feedback.

Schade perfect en snel gerepareerd

Schade perfect en snel gerepareerd
Auto ook nog gewassen en van binnen uitgezogen
Prima vervangende auto.
Uiterst tevreden!!!

Beste Michael,

Wat fijn om te horen dat de schade perfect en snel is gerepareerd. Het is goed om te lezen dat u ook tevreden bent over de gewassen auto, het uitzuigen van het interieur en de vervangende auto. We waarderen uw uiterst positieve feedback enorm!

snelle inplanning

goede vriendelijke receptie, snelle inplanning en op tijd gereed

Beste Jan,

Bedankt voor uw mooie 4-sterrenreview! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze vriendelijke ontvangst, de snelle inplanning en dat uw auto op tijd gereed was.

Met 4 sterren zijn we blij, maar natuurlijk kijken we ook graag naar wat we nog beter kunnen doen. Uw feedback is daarom van harte welkom via Schade.KTV@vanmossel.nl. Hiermee kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Beste Tonny,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview en voor het delen van uw ervaring met Van Mossel Autoschade. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Tegelijkertijd zien we 4 sterren als een mooie beoordeling, maar ook als een kans om te kijken wat we nog beter kunnen doen. Uw feedback is daarom van harte welkom. U kunt deze met ons delen via Schade.KTV@vanmossel.nl. Zo kunnen we uw ervaring verder bespreken en onze dienstverlening blijven verbeteren.

Uitstekende service

Uitstekende service!
Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga zo door met de uitstekende service aan jullie klanten

Beste Patricia,

Wat fijn om te horen dat de herstelling van de schade naar wens was. We zijn blij dat u de gewassen en schone auto waardeert. Bedankt voor de mooie woorden en uw positieve feedback!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en snel gerepareerd!

10. september 2026

Beste Nick,

Wat fijn om te horen dat de reparatie goed en snel is uitgevoerd! Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dat waarderen wij enorm.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blij met de “nieuwe auto”

Allereerst complimenten voor het repareren van de schade aan mijn auto. Tevens goed geholpen toen mijn leenauto het niet meer deed (voor nieuw vervangend vervoer gezorgd).

Beste Paulina,

Wat fijn om te horen dat de schade aan uw auto naar tevredenheid is gerepareerd! We zijn ook blij dat we u snel van nieuw vervangend vervoer konden voorzien toen de leenauto problemen gaf. Dank u wel voor uw complimenten!

Beste Wilco,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u snel en vakkundig geholpen bent. We waarderen uw complimenten enorm.

Super fijne service

Super fijne service, goede communicatie en schade was vlot afgehandeld

Beste familie Saricicek-Poelsma,

Wat fijn om te horen dat u onze service als super fijn heeft ervaren en dat de communicatie goed was. We zijn blij dat de schade vlot is afgehandeld. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede en duidelijke informatie gegevens…

Goede en duidelijke informatie gegevens over de schade en schadeafhandeling

9. september 2026

Beste Annelies,

Fijn om te horen dat de informatie over de schade en afhandeling duidelijk was. We waarderen uw positieve feedback!

Top service

6. september 2026

Beste heer/mevrouw Ossevoort,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het melden van de schade is alles…

Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster voor de medewerkster Felicia. !!

9. september 2026

Beste heer/mevrouw van Grevengoed,

Wat fijn om te horen dat het hele proces, vanaf de melding tot het herstel, zo goed en snel is verlopen. We zijn blij dat het vervangend vervoer en de vriendelijkheid van onze medewerker zo gewaardeerd werden, en dat het schadeherstel u heeft overtuigd om ons vijf sterren te geven. We zullen de extra waardering aan onze collega Felicia doorgeven ;).

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv