Selskapet har svart
Gerustgesteld tijdens de intake en het doorlopen van de te herstellen schade . ‘s Morgens mijn auto gebracht en hij was eind van de dag reeds gereed. Deze de volgende dag pas ophalen was geen prob... Vis mer
Selskapet har svart
Kon er snel terecht. Reparatie duurde wat langer dan aanvankelijk verwacht, want toch blijkbaar iets gecompliceerder en een expert moest de schade bekijken. Maar het resultaat mag er zijn! Telefonisc... Vis mer
Selskapet har svart
Stop service!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een gedeelte van het achterspatbord laten spuiten. Echter na deze tijd kwam een gedeeltelijk van de verf van het spatbord los. Toch maar teruggegaan naar... Vis mer

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bedrijf gaf goede informatie over hoe de procedure van de reparatie zou verlopen. Hield mij op de hoogte tussentijds. Kreeg een goede leenauto. Was transparant over de reparatie zelf. En toen op de dag van de oplevering nog een zichtbaar probleem was op de motorklap, werd dit direct en naar tevredenheid opgelost. En mocht er toch nog iets zijn, kon ik contact opnemen om het naar tevredenheid te laten oplossen. Goede service dus.

Goed geholpen.
Vriendelijk personeel.
Fijne leen auto mee gekregen.
Korte reparatie tijd.
Eigen auto weer mooi en schoon mee terug gekregen.
Bedankt ;)

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Goede ervaring, auto keurig gemaakt en afgeleverd.
Alleen jammer dat je pas een uur van tevoren gebeld wordt om de auto op te halen.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Makkelijk contact, deskundig personeel met duidelijke informatie over wat er gedaan moet worden. En mogelijkheden over vervangend vervoer.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Telefonische bereikbaarheid soms moeilijk.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Goede service en communicatie en alles prima geregeld.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Prima service and correct geïnformeerd over status van de reparatie.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Keurig gerepareerd en afgehandeld met de verzekeraar.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Het contact was goed en professioneel. Toen ik de auto kwam halen lieten ze een before and after foto zien, leuk!
De auto werd mooi opgepoetst geleverd en nadat ik een geluidje hoorde in de auto werd er meegeluisterd. Al met al top service!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Alles goed geregeld van de auto brengen t/m de auto ophalen. Goed geholpen door Ryan

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Mijn auto was snel en vakkundig hersteld na een schade. Tijdens de reparatie gebruik mogen maken van een leen auto, dit was ook super geregeld.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Jullie hebben mij goed ontvangen en de communicatie tussen ons was goed. Tot te dag van de levering van de sleutels ging alles goed❤️

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Snelle service en alles is netjes opgelost.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Vakwerk van de monteur(s).
Lang geleden dat ik zulk vakwerk gezien. Ook de foto's die heb gezien van de schade en de wijze waarop men werkt in 1 woord TOPKLASSE
Hartelijk dank

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.