Matrasaanhuis.nl Anmeldelser

4 916
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sengetøysbutikk
  2. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4 916)

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prima kussensloop

Prima kussensloop, snel geleverd en geen aanmerkingen. Alles is prima verlopen.

Dag Elly,

Jij hebt bij ons de kussensloop gekocht, die hoort bij de Bodyroll. Het zijn zachte katoenen hoesjes die perfect om de Bodyroll passen.

Groeten van Matrasaanhuis

Snel afgeleverd

Snel afgeleverd! prima

Beste Simonetta,

Wat een mooie naam trouwens.

De Oslo topper hebben wij jou geleverd, enige weken geleden. Het is onze dikke topper van 8 cm hoog. De vulling is van koudschuim, dus blijft goed ventileren. Het schuim is zacht, zonder slap te worden. Je behoudt dus de ondersteuning ondanks dat deze ieder matras ook zachter maakt.

Beste mevrouw Valkhoff,

Bijna alle matrassen liggen hier op voorraad in alle maten. Zo ook uw keuze: de Favourite.
De Favourite is onze medium matras van pocketvering met koudschuim. Bijna voor iedereen een fijn matras.

En u heeft het nog fijner gemaakt met de keuze voor onze Bamboe molton en Bamboe hoeslakens. Gewoon heerlijk!

Graag tot ziens.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, duidelijk en geduldig.
Mijn complimenten voor Edward

Gr,
Rachid

Beste Rachid,

Bedankt voor deze mooie beoordeling! De stevigheid van het eerste matras was niet helemaal naar wens. We hopen dat de nieuwe Monaco Special beter bij jullie wensen zal aansluiten. Nogmaals bedankt voor deze leuke reactie!

Edward

Fijn contact

Fijn contact, snelle service, goede prijs / kwaliteitsverhouding!!

Beste Margreet,

Jij had eerst bij ons geinformeerd welk type matras het beste paste voor jouw zoon. Daarop hebben wij geadviseerd om de Favourite PLUS te nemen. Nu 5 weken verder, lijkt dit inderdaad de juiste keuze, gezien jouw review. Dat is mooi.

De Favourite PLUS is de stevigere uitvoering van de Favourite. Door de micro-pockets is deze wat steviger maar nog steeds comfortabel.

Beste Yuva,

Bedankt voor de 5 sterren!

De American Special matras is een extra dik matras van 25 cm met veel comfort, een goede ondersteuning en een zéér goede ventilatie vanwege het koudschuim. De afritsbare tijk van bamboe voelt erg prettig en zacht aan.

We willen je nog veel plezier wensen met het nieuwe matras!.

Goede Service

Iets niet helemaal juist ingevuld en werd hierover netjes gebeld. En geïnformeerd/geadviseerd over het juiste matras. Goede en fijne service en ook een snelle levering.

15. desember 2020

Beste Sandra,

Nogmaals bedankt dat je hebt gekozen voor de Favourite Orthopedic matras. Dit type model is een betere keuze die aansluit aan je wensen. Ook de Favourite matras houden we op voorraad en kan binnen een dag worden geleverd. We hopen dat je de volgende keer weer aan ons denkt!

Fijne topper

Niks gelogen. Fijne topper

15. desember 2020

Beste Rp,

Een kort maar krachtige beoordeling! De topdekmatras Nasa 3D is een topper die veel comfort met zich meebrengt. Onze Nasa topper bestaat uit een kern met twee schuimsoorten. Één zijde is voorzien van een koudschuim laag en de andere zijde een traagschuim laag. Al met al een zéér prettige topper die niet warm aanvoelt.

Tot de volgende keer bij Matrasaanhuis.nl!

Prima matrassen

Prima matrassen. Mijn vraag over de matras Favourite Plus werd duidelijk beantwoord. Ik kon ook nog even een foto opsturen waar ook meteen op werd gereageerd. Prima service.

Beste Margriet,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Niet alleen voor, maar ook ná de aankoop helpen we je graag met alle vragen. De Favourite Plus is een bijzonder matras, waarvan één zijde van de tijk is gevoerd met traagschuim vlokken. We willen u nog veel genoegen wensen met het nieuwe matras.

Groetjes,

Team Matras aan huis

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling de volgende dag…

Ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen, dat is geweldig ، Maar een medewerker van DHL zei dat hij de matras niet kon dragen en hij wil dat wij hem helpen , we wonen op de begane grond . mijn man ging naar buiten en bracht het naar huis, de matras is compact en niet zwaar , In feite vonden we het niet goed , vooral omdat mijn man ziek is.

Fadia,

Dit is inderdaad niet de manier waarop het matras moet worden aangeleverd. De chauffeur moet het pakket immers aanbieden bij de eerste drempel (voordeur). Omdat onze matrassen grotendeels worden vervoerd door koeriersbedrijven, hebben we hier géén grip op. Dat het pakket niet op de juiste manier is aangeboden is duidelijk. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft meegebracht.

We hopen wel dat het matras Favourite Orthopedic naar wens is.

Prima service

Prima service, het matras was goed verpakt en werd zelfs boven gebracht.

Beste Marga,

Ook jij hebt gekozen voor de pocketveer matras de Favourite Plus uitvoering. Dit type matras is ietsje steviger dan de standaard Favourite, maar zeker niet hard! Vanwege de compacte (rol)verpakking is vervoeren naar de 1e of 2e verdieping geen probleem meer.

Onze matrassen worden geleverd door koeriersbedrijven zoals DHL of PostNL. In een enkele geval helpt de chauffeur graag mee om het matras op de juiste plek te krijgen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Verkeerd geplaatste bestelling keurig…

Verkeerd geplaatste bestelling keurig hersteld, terugbetaald en nieuwe bestelling keurig thuisbezorgd. Prima service.

Beste Wil,

Een foutje kan gebeuren. We doen altijd ons best om dit op te lossen! Wat fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost en dat u nu kunt genieten van uw nieuwe matras de Favourite Plus. Deze pocketveer matras heeft een stevige (micro)pocket kern en een afwerking van koudschuim aan beiden kanten.

We wensen u nog veel slaapplezier op het nieuwe matras.

Groetjes,

Team Matrasaanhuis

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb een matras online besteld

Heb een matras online besteld , op de vraag of ik het matras dezelfde dag op kon komen halen kreeg ik als antwoord "geen probleem". Jullie bedrijf zit vlak bij waar ik woon , werd geholpen door een aardige jongen uit het magazijn.

Beste Peter,

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Matrassen die op voorraad liggen, liggen ook echt op voorraad. Dus het is voor ons een kleine moeite om deze te versturen of klaar te zetten voor afhaal. We willen je nogmaals bedanken voor het bestellen van de Favourite Plus matras. Vanwege de compacte vacuüm verpakking, passen deze matrassen in (bijna) iedere personenauto!

Team Matras aan Huis

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service en alles op tijd…

Geweldige service en alles op tijd geleverd.

Beste heer Verhoeven,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

De Favourite Orthopedic is uw keuze geworden uit ons assortiment. Dit pocketveer matras is een medium/zachte pocketvering matras met een koudschuim afwerking aan beiden kanten. Ook in de niet gangbare maken hebben wij dit model op voorraad liggen. Dus op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = de volgende dag in huis!

Matras aan huis

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en optijd geleverd...kwaliteit…

Goed en optijd geleverd...kwaliteit echt een pluspunt.ligt heerlijk...

Beste Jessica,

Nogmaals bedankt voor je bestelling van de koudschuim topdekmatras Oslo. Deze topper heeft een dikke kern van koudschuim en is zéér veerkrachtig. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een tikkeltje meer comfort. Een ander pluspunt is de afritsbare tijk die standaard om deze Oslo topdekmatras heen zit.

We wensen je nog veel plezier met de nieuwe topdekmatras.

Team Matrasaanhuis.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed advies en goede service

Wij hebben een matras besteld via matrasaanhuis.nl en zijn zeer tevreden over het matras en de service. Eerst een goed advies over de telefoon. En bij vertraging in de levering werden we keurig even gebeld. En tenslotte, toen per ongeluk een verkeerde maat matras was bezorgd, werd dat uitstekend en snel opgelost. Het is jammer dat we voorlopig niet meer producten van ze nodig hebben. Ik zou ze van harte aanbevelen.

1. desember 2020

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide beschrijving. Vinden wij altijd leuk. Je hebt van ons de Favourite pocketvering matras ontvangen. Ons meest verkochte model en jij weet nu ook wáárom. Het is een fijn medium matras met een zachte toplaag van koudschuim.

Als we fouten maken, lossen we het ook zo snel mogelijk op. Het belangrijkste is dat u tevreden bent en dat heeft u heel duidelijk gemaakt.

Met vriendelijke groet

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ontvangst van het product zoals…

Ontvangst van het product zoals afgesproken. Werkt alleen matig, want het is te zacht en zakt er tussenin. Werking is dus nihil.

23. november 2020

Beste heer/mevrouw Endt,

Bedankt voor uw reactie.

U heeft gekozen voor een matraswig / lovebridge ter overbrugging van de naad tussen twee matrassen. De matraswig komt het beste tot haar recht, wanneer beiden matrassen strak tegen elkaar worden geplaatst.

Wanneer twee matrassen op een (boxspring) bodem worden geplaatst zonder opstaande rand, hebben de matrassen altijd de neiging om uit elkaar te verschuiven, ongeacht of er wel of géén matraswig tussen in zit. Dit kan verklaren waarom de matraswig te ver doorzakt. U kunt hiervoor het beste dan een anti-slip mat plaatsen onder de twee matrassen om het schuiven te voorkomen.

Zoals iedere klant heeft u recht op de 2 maanden niet goed geld terug garantie. Dus valt u nog binnen de 2 maanden garantie, mag u het product retour sturen en ontvangt u het volledige bedrag terug op uw rekening.

Team Matrasaanhuis.nl

Vurdert til 4 av 5 stjerner

prima artikel

prima artikel, eerder aan moeten schaffen

17. november 2020

Beste heer Wolterman,

Bedankt voor deze review! De Oslo topdekmatras van koudschuim is uw keuze geworden bij Matrasaanhuis.nl.

De topdekmatras heeft een dikte van 7 cm en is vanwege de koudschuim kern erg comfortabel. De topper heeft zéér goede ventilerende eigenschappen en behoudt de stevigheid van het onderliggende matras.

Tot de volgende keer bij Matrasaanhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en snelle levering

Goed geholpen (telefonisch advies), snelle levering en tevreden met de matras. Prijs/kwaliteit meer dan goed. Wat ons betreft Prima, met een hoofdletter P!

16. november 2020

Beste heer van Lierop,

Nogmaals onze dank voor uw bestelling en dat u heeft gekozen voor Matrasaanhuis.nl!

De IDOL Orthopedic is uw keuze geworden uit ons asortiment. Deze binnenveer matras is zacht en daarom geschikt als logeermatras of als kindermatras. Door de compacte verpakking is het voor ons mogelijk om deze matrassen per postkoerier te versturen. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis.

Matrasaanhuis.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv