Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Vis mer
Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Vis mer
Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Vis mer
Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.
Daviottenweg 30, 5222 BH, Hertogenbosch, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima service en het matras van goede kwaliteit; onze zoon is heel tevreden :-).

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en daarna snelle levering van het matras voor m'n zoon.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Super matras en supersnel geleverd. Zullen hier zeker nog vaker bestellen

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Snelle service, goede prijs/kwaliteit. Mijn adres wat ik opgaf was niet duidelijk, werd er meteen over gebeld. Bezorgen duurde wel een dag langer dan beloofd op hun site. Maar verder top.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Bestelling en levering prima verlopen, dik tevreden.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Wij zijn goed tevreden over de service en levering van Matrasaanhuis.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Even wennen maar ligt steeds beter, hoop dat hij iets zachter gaat worden.. Het lange kussen dat ik hiervoor had was 1.40 cm en breed. Erg lastig met draaien in de nacht. Deze draait soepeltjes mee.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Ik ben zo blij met mijn nieuwe matras.
Ik kom gewoon mijn bed uit.
Geen pijn in mijn rug en dat is echt niet overdreven.
Goede service! Ben blij!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Fijn bedrijf, nadat ik gebeld had met n klacht is er alles aan gedaan om dit recht te zetten. Fantastisch!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Goede informatie over de verschillende matrassen, heel snelle reactie van de klantendienst. Na uiteindelijke aankoop nog enthousiaster: echt de beste matras die ik tot nu toe al heb gehad: super bedankt!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
snelle levering en zorgvuldig verpakt en een fijn matras

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Onze zoon (6) en dochter (8) hebben beide een matras type favourite.
Het is een fantastisch matras. Ze zijn er erg tevreden mee.
Absolute aanrader.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Onze ervaring met matrasaanhuis.nl is zeer goed, ze doen echt wat ze beloven. Wij waren niet tevreden met onze aankoop en dit is naar alle tevredenheid opgelost zonder moeilijk gedoe. Ik beveel matrasaanhuis.nl zeker aan!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Matras besteld is snel geleverd. We slapen er prima op. Jammer dat hij 3 cm korter is in de lengte, nu hou ik ruimte over aan het eind van het bed. De tekst "bamboo exclusief" is gedrukt in het zwart, dat zou ik persoonlijk liever in witte tekst zien, zoals bij mijn vorige tijk van bamboo (als je het bed openslaat zie je honderd keer deze tekst door de matrashoes schijnen).

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.