Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Vis mer
Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Vis mer
Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.
Daviottenweg 30, 5222 BH, Hertogenbosch, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Topbedrijf! Helaas niet kunnen slagen voor een matras, maar wat een service!
Er ging wat verkeerd door de schuld van DHL (meerdere dingen trouwens: niet leveren, daarna niet ad leverafspraak houden, zodat je de hele middag voor niks zit te wachten, daar kan ik niet genoeg negatieve reviews over schrijven!) en matrasaanhuis nam dit meteen zeer serieus en wilde meteen via postnl een nieuw matras laten sturen.
Aangegeven dat ik nog wel even kon wachten. Uiteindelijk matras keurig verpakt ontvangen. Het was uiteindelijk voor mij niet geschikt en ik mocht m ruilen, maar door de feestdagen ertussen duurde dit voor mij te lang. Daar kunnen zij uiteraard niets aan doen, dus vandaar deze zeer positieve review!
Retour gestuurd en geld meteen retour ontvangen!
In deze tijd is het helaas een bijzonderheid deze service, zou eigenlijk heel normaal moeten zijn! Laten bijna alle (grote) bedrijven die respectloos met hun klanten omgaan hier een voorbeeld aan nemen!
Wat een geweldig bedrijf is dit. Bijzonder goed advies, heerlijke matrassen en super vertrouwen, we mochten ook achteraf betalen. We hadden twee matrassen gekocht en we wilden er ééntje omruilen. Dit was geen enkel probleem en we hoefden alleen het verschil in nieuwprijs te betalen. Ook het vervoer van levering en ruilen was prima geregeld. (geen extra kosten) We zijn echt super blij met deze mooie en fijne matrassen. Matras aan huis: dank jullie wel. Zo fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan.
Na een matras uitgezocht te hebben wilde ik afrekenen. Maar omdat ik op vakantie ben en geen bank identifier bij me had kon ik niet afrekenen. Na een telefoontje met de helpdesk werd het matras toch opgestuurd naar mijn vakantieadres en mocht ik later betalen. Wat een service en wat een vertrouwen. Alleen maar lof voor dit bedrijf. En het matras ligt ook nog heerlijk. Bedankt matrasaanhuis.nl

Svar fra Matrasaanhuis.nl
2 matrassen met pocketvering gekocht...
levering was goed en de matrassen bevallen prima...
Had zelf wel een verkeerde vrije dag genomen, om te helpen,omtrend de bezorging....kwam een dag eerder...(mijn fout)..gelukkig kon mijn vrouw helpen, die was thuis....vandaag ook nog een nieuw matras voor mijn zoon besteld...slapen weer HEERLIJK...bedankt!
Wat een top service hebben jullie!
Ik had 2 toppers besteld en toen ik er 1tje uitgepakt had was deze te groot...telefonisch contact gehad met jullie en hoewel er meerdere malen staat dat je een matras mag uitproberen en kosteloos omruilen, maar niet als je de verkeerde maat besteld, werd er helemaal niet moeilijk gedaan, sterker nog ik mocht de topper een aantal weken uitproberen. Heel blij met dit voorstel want deze was te hard. Dus nieuwe mogen bestellen en alles werd kosteloos omgeruild.
Ik slaap nu alweer een tijdje heerlijk op mijn nieuwe topper.
Toppers zijn jullie!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd via Postnl. Dit was de volgende dag geleverd. Dezelfde dag bracht DHL het eerder bestelde matras. Weer contact opgenomen met Matrasaanhuis. Konden het tweede matras met een mooie korting behouden.
Goede service, kwaliteit en communicatie.
De American Special besteld in de zachte variant. De matras zag er degelijk en luxe uit en voelde ook zo aan. We misten wel de handvatten, want de matras is behoorlijk log en zwaar. Levertijd duurde erg lang, maar dat was bij aankoop op de website duidelijk aangegeven. Helaas bleek de matras veel te hard, wat mij zeer verbaasde. Na via e-mail contact te hebben gezocht, werd ik gebeld om aan te geven dat ik op grond van mijn beschrijving waarschijnlijk de verkeerde hardheid had ontvangen en de matras werd retour gehaald. Dat ging snel en over het afhaalmoment kon ik met de vervoerder overleggen. Een dag na de retour werd ik opnieuw gebeld met de mededeling dat ik inderdaad de verkeerde matras had ontvangen. Omdat ik echt een matras nodig heb en niet weer drie weken kan wachten, besloot ik om niet opnieuw te bestellen. Mijn verzoek om z.s.m. het geld terug te storten, werd per direct ingewilligd: nog geen uur na het gesprek ontving ik een mailtje dat de terugbetaling was geregeld. Jammer dus dat het zo gelopen is, maar ik ben niettemin zeer te spreken over de service en klantgerichtheid van dit bedrijf, bij wie ik al eerder bestellingen plaatste. Een volgende keer kies ik dus gewoon weer voor Matras aan Huis en de kwaliteit van haar service en producten.
Jammer dat je geen zes sterren kunt geven...
Had er ooit jaren geleden een pocketmatras voor mijn zoon gekocht, toen was de levering en kwaliteit en service al erg goed, verbaasde me toen al dat we keurig netjes van hun een mailtje kregen dat het weer tijd was de matras om te draaien, een erg klantgerichte service dus.
Na onlangs zéér goed telefonisch advies en uitleg te hebben gehad wederom besloten voor de 2e keer nu een matras voor mij zelf bij MatrasAanHuis te bestellen.
- Betaalbare prijzen.
- Snelle levering.
- Goed telefonisch bereikbaar.
- De service is bijzonder.
- Op de persoon gericht advies voor de soort van matras.
- Persoonlijke vragen aangaande gewicht, lengte, zij/rug/buik slaper, warm/koud, wat was je vorige matras, etc.
- Goede leveringsvoorwaarden.
- Matrassen met een herleidbare herkomst.
- Matrassen met keurmerk.
- Keurig nette levering in grote doos, plus een uitpak handleiding.
- Zelf op de matras zitten keurmerken en er zit ook een beschrijving van de matras bij.
- Je weet wat je krijgt en koopt...
- Kortom blij met m'n aankoop.
En ze hebben trouwens ook erg mooie gunstig geprijsde Bamboo hoeslakens passend voor m'n nieuwe matras.
Heb ze eigenlijk niet goedkoper 100% Bamboo kunnen vinden en deze blijken dus na levering super te zijn derhalve een zeer goede aankoop.
Fijn leeskussen en keurig op tijd geleverd!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Eenvoudig bestellen en vlotte communicatie.
Nog maar 3 nachten op geslapen, maar nu al een erg fijn matras.
Bij de levering werd hulp verwacht om de 2-persoonsmatras tot over de drempel te dragen, dat hadden we liever vooraf geweten. Die grootste maat matras in een plastic hoes zonder grepen bleek ook nog een flinke klus om naar boven te slepen.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Goede website, telefonisch ook nog contact en heel netjes geholpen. Afspraak gemaakt om het matras op een bepaalde dag te leveren, alleen is die afspraak niet nagekomen en kwam het matras al de volgende dag. Desalniettemin, het matras ligt heerlijk. Ik heb sinds lange tijd geen rugklachten meer door dit matras. TOP!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Serieus een goede topper. Dacht eerst we halen 1 bij de ikea, maar toch gelukkig voor deze gegaan.!
Na alle goede recensies van anderen hebben gelezen en daarna gebeld om te kijken welke topper precies bij ons past.
Hij is zacht & stevig en we slapen er heerlijk in.
Volgende x gaan we zeker weer hier ons matras of topper halen.
Super kwaliteit en goed geprijsd!

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Correcte aflevering en matras voldoet aan de wensen

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Ik belde omdat ik na het kopen van verschillende matrassen elders nog steeds rugklachten heb. Ik kreeg een eerlijk advies waarbij mijnheer aangaf dat een matras aanschaffen bij matrasaanhuis.nl niet de oplossing zou bieden èn ik kreeg advies over wat wèl te doen.
Ik vond het een bijzonder prettig gesprek met iemand die duidelijk zeer deskundig is en die er bovendien niet op uit is om een van de matrassen te verkopen uit eigen collectie indien dat niet verstandig lijkt.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Heel fijn matras. Een paar handvatten aan matras zou handig zijn om matras beter te kunnen omdraaien.

Svar fra Matrasaanhuis.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.