Kidscoolshop butik Anmeldelser

2,2

Jeg reserverede en Paw Patrol Dino lastbil i kids Coolshop Silkeborg. Da jeg 2 timer senere ikke har modtaget en bekræftelse så tager jeg hen og spørger da vi kommer langvejs fra om jeg ikke bare kan... Vis mer

Vi fik en ret træls oplevelse med kids coolshop i Viby. Min søn havde købt en fjernstyret bil der var på tilbud. Vi kører hjem og sætter batterier i, og den virker ikke. Vi prøver med andre batterier... Vis mer

Havde en meget positiv oplevelse med en medarbejder i kids coolshop i Odense. Min søn havde et stykke legetøj der var gået i stykker og det er udgået. Medarbejderen gjorde alt hvad hun kunne for at... Vis mer

Elendig kundeservice. Køb aldrig Playstation udstyr her. Hvis oplever en defekt på udstyret, så sender de det til Sony. Du kan hverken få penge tilbage eller at vide hvornår dit produkt bliver lavet... Vis mer

1. Leketøysbutikk

Dækker over alle Kids Coolshop butikker

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

En helt igennem fantastisk oplevelse.

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Havde tabt et påskeæg til min datter og efter en forhandling, skulle dette konverteres til en dukke. Denne bestilte vi igår aftes og får en time siden, lå den til afhentning i den lokale Brugs..... tør godt sige at datteren blev vildt glad, både for dukken og den ekstreme hurtige levering. Dukken er nu navngivet og ser tv med hendes mor. Tak.

17. april 2020

Uhyggelig dårlig service i Køge

Uhyggelig dårlig service i Køge. Ubehøvlet personale. Købte en fjernstyret bil til 1399.00 og den kunne ikke lades. Den var under 1 døgn, og de ville ikke bytte den, den skulle sendes til fabrikken. Så en dreng på 8 år skulle aflevere sin fødselsdagsgave.

25. januar 2020

Fantastisk kundeservice.

Jeg købte til black friday en Woody figur i julegave til min nevø. Det viste sig at det var den forkerte Woody.

Den rigtige Woody var desværre udsolgt på coolshop.dk, men jeg kunne se at den kunne reserveres hos nogle bestemte kids coolshop, dog ikke i Aalborg hvor jeg bor. Jeg prøvede dog alligevel at ringe til Kids Coolshop i Aalborg som først kunne fortælle at den Woody som min nevø ønskede sig har været udsolgt længe. De kunne desværre ikke sige noget om hvornår den kom på lager igen, men at det desværre kunne tage op til et par måneder. Da jeg nævnt at jeg så måtte køre til Frederikshavn for at hente den, kunne den søde medarbejder oplyse at de kunne få den hjem fra Frederikshavn. 10 minutter senere fik jeg et opkald hvor hun fortalte at den er på vej til mig.

Stor tak til det søde personale som var ekstremt høflige i telefonen og som skaffer en legetøjsfigur hjem til mig, som jeg har måttet lede i flere forskellige forretninger efter!

3. januar 2020

Snedigt - men snyd

Snedigt - men snyd.
Jeg skulle købe fødselsdagsgave - check.
Coolshop har udsolgt online - men kan reservere i Coolshop Kids Silkeborg - check.
Kan købes en del billigere online som Coolshop har PrisGaranti med - check.
Da jeg så kører til Silkeborg for at afhente - så har de ikke Prisgaranti i Coolshop Kids fysisk butik kun med Coolshop.dk og ikke andre - som Coolshop.dk faktisk gør. Det er ikke beskrevet på hjemmesiden - meget forvirrende. Har skrevet med Coolshop chat - de beklager - de anerkender ikke forvirringen.

Fordi, siger de : Coolshop Kids er selvstændigt ejede butikker.
Jeg siger : De nyder godt af Coolshops navn, de nyder godt af når der er udsolgt online på coolshop.dk - fordi så henvises der til reservation v. CoolShop Kids fysisk butik - bare uden prisgaranti. Og Coolshop.dk er netop ikke billigst - langtfra.
Det kan jo udnyttes - på magisk vis er der udsolgt på en hel del - men du kan lige køre herhen og hente det og købe den til vores normalpris som vi ikke matcher med andre. Deraf - snedigt - men snyd.
Så fik bilen lige 70km mere på tælleren uden grund. Tak til Coolshop Kids - host host. Coolshop.dk.

Hvis Coolshop er selvstændigt ejede? Hvorfor sender Coolshop.dk så deres egne kunder direkte i favnen på en konkurrent? Skørt, nok fordi det er gemen snyd.

22. oktober 2019

Reserverede

Reserverede et spil via hjemmesiden, ringede for at høre om det stadig lå der og det fik jeg at vide, at de gjorde. Da min svigerinde så skal hente det i butikken i Vordingborg, har de solgt det til nogle andre. Ikke god stil.

9. januar 2019

Svendborg afdelingen

Bestilte en Fifa julekalender via Coolshop.dk med afhentning i Kids Coolshop i Svendborg. Ringede efterfølgende til butikken for at høre om muligheden for at få den tilsendt - selvfølgelig med mig som betaler af porto.
Fik fat i butikschefen, der var direkte ubehøvlet.. Han kunne da godt sende den, men det kunne han ikke se, hvorfor han skulle bruge tid på. Jeg forklarede ham, at deres butik lå i et center, hvor det var muligt at sende pakker i nabobutikken (Kvickly) og gentog, at jeg selvfølgelig nok skulle betale for portoen. Butikschefen oplyste, at han så ville have betaling for løn til den tid en af hans ansatte skulle bruge på at sende pakken! Det meste af telefonsamtalen var han direkte flabet og ubehøvlet. Behøver jeg sige, at jeg endte med at købe kalenderen et andet sted..
Super dårlig kundeservice. Kan ikke anbefale at handle i eller støtte Svendborg afdelingen.

20. desember 2018

Jeg havde reserveret en vare vira hjemmeside, og mødte op i Horsens og fik min vare udleveret, selvom jeg ikke havde modtaget den sidste bekræftelse på min reservation.

18. desember 2018

Silkeborg afdelingen

Vi har dummet os ved ikke at tjekke prisen på scruff-a-luvs i BR legetøj før vi købte i kids coolshop i Silkeborg. Denne vare 50kr billigere i BR. Og de giver ikke penge tilbage / prismatcher. Min datter på 8 handler der ikke mere.

20. august 2018

Denne anmeldelse gælder butikken i Viby

Denne anmeldelse gælder butikken i Viby. Vi har handlet meget i butikken da vi bor tæt på. Det er slut nu.
Min kone køber 2 såkaldte Squishy’er i butikken til den nette som af 70kr stykket. For dem der lurer lidt på de kinesiske webshops er det ingen hemmelighed at indkøbsprisen formentlig ligger omkring 5-10kr max.
Nå men vi har tit handlet der og så støtter vi butikken og får legetøjet med det samme.
2 dage efter begynder begge at gå fra hinanden flere steder. Vi kører ud for at bytte dem og manden der står i butikken begynder så at fortælle en historie fra de varme lande om at de er blevet hevet og flået i.... det er de ikke, de er blevet “squishet” eller klemt som det ca betyder på dansk.
Det er ekstremt ringe service og forstår ikke ideen i at afvise en reklamation der vil koste butikken 5kr fremfor at miste en trofast kunder der har lagt flere tusind kroner i butikken? Ja man undres jo over den service når man selv arbejde med salg og service i detail til hverdag.

24. april 2018

Kids Coolshop Ftederikshavn

Jeg var idag oppe ved jeg for at købe noget af jeres Lego som i havde på tilbud.
Jeg fandt et par sæt, og går til kassen.
Da jeg skal betale er der åbenbart et problem med den pris der står højt og tydeligt på kassen.
Hende jeg bliver ekspederet af henvender sig til dig Christian.
Prisen der står er åbenbart billigere end det sættet går ind til i kasseapparatet.
Hun spørger dig, hvad gør vi ?
Du siger højt og tydeligt " der står højt og tydeligt deroppe at der er 50 %"
Hun vil derefter slå det ind til den pris hun mener det skal koste og jeg vælger så at sige at så skal jeg ikke have sættet.
Det giver ikke mig søvnløse nætter.
Men hvad med det barn/teen som stod klar med sine sparepenge, havde du behandlet ham/hende på samme måde ?
Og tror du så de ville have lyst til at handle hos dig igen ?
Det jeg mener er : Sætter man en pris på så fanger den, med mindre det er en fuldstændig latterlig lav pris. Og det mener jeg faktisk ikke det var.
I enhver anden butik i Frederikshavn var det blevet solgt til den pris der stod på kassen.
Det må være jeres ansvar at prise jeres varer korrekt og ikke kundernes.

20. januar 2018