Snel geleverd, donderdag eind van de middag besteld en zaterdag geleverd! Planten zien er goed uit op een enkel blaadjes na wat een beetje gekneusd is door het vervoer, maar wel goed verpakt allemaal... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb 15 april 6 vuurwerkplanten besteld en betaald. Ik hoor vervolgens niets, geen bevestigingsmail ontvangen. Vervolgens heb ik 6 mails gestuurd, die binnen 1 werkdag zouden worden beantw... Vis mer
Eerste plant was heel erg lelijk, bruine vlekken op de bladeren uiteinde palm bruin en weggeknipt. Na retour sturen en contact is er goed op gereageert door eerst foto vd plant te sturen akkoord te... Vis mer
Ik ben super tevreden over deze online plantenwinkel! 🌱 Ik heb twee wijnstokken (vite) besteld en ze kwamen in perfecte staat aan: heel goed verpakt, gezond en sterk. Je ziet meteen dat ze met zor... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Fleur.nl onderscheidt zich als een unieke webshop voor bloemen, planten en interieurdecoratie door een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en inspiratie. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder beperkte en trendy planten, waardoor klanten altijd iets bijzonders kunnen vinden. Planten worden direct vanaf de kweker geleverd, wat zorgt voor optimale versheid en een lange levensduur. Duurzaamheid staat centraal bij Fleur.nl. Het bedrijf werkt samen met milieubewuste kwekers en leveranciers, zodat klanten met een gerust hart hun aankopen kunnen doen. Naast particuliere klanten biedt Fleur.nl ook maatwerkoplossingen voor zakelijke projecten, zoals het inrichten van kantoren of evenementen Wat Fleur.nl echt bijzonder maakt, is de persoonlijke benadering. De website biedt niet alleen producten, maar ook inspiratie en advies over plantenverzorging en interieurstyling. Klanten krijgen ondersteuning bij het kiezen van de juiste planten en tips om deze gezond en mooi te houden. Snelle en zorgvuldige levering maakt de ervaring compleet. Dankzij praktische logistiek worden bestellingen goed verpakt en snel geleverd, vaak binnen één tot twee werkdagen. Fleur.nl grotere kwaliteit, service en creativiteit en is daarmee een inspiratiebron én een betrouwbare partner
Kontaktopplysninger
Wellensiekstraat 2, 6718XZ, Ede, Nederland
- info@fleur.nl
- fleur.nl
Har svart på 24 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Order van 513 euro
Twee grote potten met planten en een kleine pannenkoekenplant besteld. 513 euro. De twee grote hadden we inclusief opmaak want het leek ons wel handig dat het dan professioneel gedaan zou worden. Nou, dat hadden we beter zelf kunnen doen. De planten stonden heel scheef en heel los in de aarde. De ene pot zat propvol aarde en we denken dat bij de tweede de zak leeg was. Die zat maar halfvol. De Ficus op stam was maar een klein hoopje plant (echt heel anders dan op de foto) we weten dat het planten zijn en dat er verschil in kan zitten maar voor de prijs die wij er voor betaald hebben hadden wij echt wat moois verwacht. Tot slot de kleine pannenkoekenplant die is twee x kleiner dan de maat die ik besteld heb. Wij hebben een verhuizing achter de rug en geen zin en tijd om hier werk van te maken maar het is wel een ontzettende teleurstelling en een les voor de toekomst. Voor je een bestelling doet verdiep je in de reviews!
Heel vlugge levering Jammer dat het…
Heel vlugge levering Jammer dat het niet beter verpakt is
Nog nooit zo'n slechte service…
Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Ze geven niet eens een datum van levering asn, waarschijnlijk omdat ze er schijt aan hebben.
Na lang wachten vandaag gelezen dat pakket teruggestuurd werd omdat het niet kon worden geleverd. Ja, ik zit niet een week thuis zonder te weten wannerr jullie langskomen! Daroom had ik aangegeven waar het kon neergezet worden, duh. Nooit mmer deze shop, echt geen aanraader. Nu nog op mijn geld wachten...
Te duur en puinhoop, deel planten kapot en geen reactie van klantendienst
Een boeket en 3 kamerplanten besteld, netjes op tijd ontvangen maar in de doos lag alles overhoop. Deel van de planten zat geplet, was ontworteld, aarde overal, ook het boeket trok op niets en was gênant om als cadeau af te geven.
Bovendien waren alle drie de planten een kleinere maat dan waarvoor ik betaald had! Website zeer misleidend.
Ondertussen al een maand over en weer aan het mailen met hun klantendienst, veel foto's bezorgd, veel kuiswerk gehad. Maar nu krijg ik geen reactie meer, ze beloofden een tegemoetkoming maar niets van gezien.
Schande, ze zijn dan nog eens een pak duurder dan een gewone planten- of bloemenwinkel ook.
Op 3 maart heb ik een bestelling…
Op 3 maart heb ik een bestelling geplaatst. Omdat het product niet op voorraad was, heeft u mij laten weten dat het pas twee weken later geleverd kon worden. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ga en dat ik een terugbetaling wil ontvangen. Ondanks dat er inmiddels geruime tijd is verstreken, heb ik mijn betaling nog steeds niet teruggekregen.
In de tussentijd heb ik u meerdere keren per e-mail benaderd en geprobeerd telefonisch contact op te nemen binnen de door u aangegeven openingstijden. Helaas heb ik op geen enkele manier een reactie ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mails en de telefoon wordt niet opgenomen. Dit is onacceptabel en in strijd met de basisprincipes van klantenservice en consumentenrechten.
Ik verzoek u hierbij dringend om het door mij betaalde bedrag per direct terug te storten en ervoor te zorgen dat een bevoegde medewerker zo spoedig mogelijk contact met mij opneemt. Indien hier geen gehoor aan wordt gegeven, zie ik mij genoodzaakt verdere juridische stappen te ondernemen en de zaak voor te leggen aan de bevoegde instanties.
Ik vertrouw erop dat u deze kwestie met de nodige urgentie zult behandelen.
Er is veel mis gegaan
Er is veel mis gegaan, een veel te kleine plant ontvangen dan voor is betaald (honderden euro's en minimaal een 1,5 meter te klein). Er zou vervolgens een nieuwe plant worden bezorgd, geen reactie. Je moet er zelf meerdere malen achteraan, tevens zijn ze zeer slecht te bereiken. Ze geven aan dat er je wordt terug gebeld echter geen reactie. Met een passende oplossing komen zij niet. De planten zijn van zeer slechte kwaliteit, dit zijn helaas oplichters, hier niet bestellen mensen.
BESTEL HIER NOOIT.
BESTEL HIER NOOIT.
Bestelling zelf leek goed te gaan. Dpd zou ineens vertraging op de lijn hebben. Onduidelijk wat de aan de hand was. Chatbot van Fleur.nl geeft aan dat de bestelling retour afzender is gegaan en geeft aan dat er contact wordt opgenomen door een medewerker.
Dit is niet gebeurd.
Ineens komen de planten vanavond aan. De doos is flink beschadigd. In de bijlage die ik bij Google reviews kon uploaden zie je hoe ik de plantjes aantref. Alles is gebroken, niet van over.
Nog altijd geen contact kunnen krijgen met een medewerker.
Wat een schaamteloos bedrijf. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.
Niet bereikbaar, geen bestelbevestiging ontvangen
Geen bestelbevestiging ontvangen, klantenservice niet bereikbaar na 15 minuten in de wacht.
KOOP HIER NOOIT !!
KOOP HIER NOOIT !!! Superslecht in alles! Wie stopt nou voor verzending tere plantjes nu in een grote losse doos? En plakt de adreslabel aan de zijkant??? Niets, maar dan ook niet zat meer in de pot: onder in de doos de aarde, daarop de volkomen vernielde plantjes en bovenop de lege plastic potten.
Maar dan het antwoord na onze klacht: valt reuze mee want de wortels zou je wel kunnen terugvinden! En dan groeit het wel weer aan! Ongelooflijk wat bot! Waardeloos, de hele handel kon zó de kliko in! Koop hier NOOIT!!!!
Dramatische partij - ik betwijfel of de transactie zoals deze met mij is uitgevoerd legaal is
Dramatische partij.
Ik bestel bomen. Krijg verkeerde bomen geleverd. Bedrijf wilt de bomen op een willekeurig moment oppikken, ik krijg 2 uren voor dit moment een mailtje hierover. Het bedrijf stelt voor de bomen uit mijn tuin te halen...
Ik verzoek terugbetaling voordat de bomen uberhaupt worden opgepikt, gezien mijn originele bestelling nooit is geleverd.
Conclusie vanuit Fleur.nl: Ow u wilt de bomen houden, u krijgt uw geld niet terug.
de plant kwam in goede conditie aan.
de plant kwam in goede conditie aan.
Goed ingepakt, maar de slimmerikken van de bezorgdienst hebben niet gekeken naar de pijlen op de doos en dus kregen we de plant op de kop bezorgt.
Voor de rest mooie plant, precies wat ik verwacht had
Great after-sales service
Easy site to approach, fast shipping but could do better with the packaging of the plants (in particular putting paper around the pot and the soil of the plant, there was soil everywhere in the box ';-) but the plants were in good condition, on the other hand my package was left outside in the rain even though I left several times on the delivery platform instructions to leave the packages in a dry and sheltered place...) The after-sales service is top notch! They provided solutions to our problem very quickly. Bravo for the responsiveness. Traduction machinelle
Buitenplanten voor border
Ik heb planten besteld om mijn border mee te vullen.
De planten zijn over het algemeen wat duurder dan bij de concurrent, maar wel alles gevonden wat ik zocht op 1 plek. Daarnaast ook geen verzendkosten, daarom toch voor fleur gekozen.
De planten werd snel geleverd. Echter trof ik in alle dozen een ravage aan planten aan. Alles was door elkaar gegaan en uit de bakjes. Per plantensoort ook maar 1 etiket. Als ik eerlijk ben zou dit eigenlijk linea recta retour mogen gaan naar de verkoper.
Heb ze gemaild met de foto’s van de dozen met de boodschap dat ik een poging zou doen om de planten uit te zoeken en de schade te inventariseren. Ik verwachtte hierbij wel een vergoeding / tegemoetkoming.
Fleur.nl was snel met reageren. Ze gaven aan het vervelend te vinden, maar zelf genoeg gedaan heeft om de schade te voorkomen. Namelijk in een tray met een stokje erin. Echter in een veel te grote doos met teveel speling, dit ligt echt niet (alleen) aan de bezorger.
Na deze kennisgeving en het feit dat er een deel van de plantjes beschadigd was werd simpel aangeven dat ze mij bedankte voor de feedback en dit intern zouden bespreken. Vervolgens heb ik niets meer gehoord.
Geen service, geen stijl.. geen bestellingen meer.
Opmaak van pot niet juist uitgevoerd
Ik heb betaald voor opmaak in de pot met potgrond en hydrokorrels. Omdat het pakket was omgevallen tijdens transport was het grootste gedeelte van de grond in de doos te vinden in plaats van in de pot. Hierbij merkte ik dus op dat er geen hydrokorrels in de pot waren gedaan.
Prachtige plantes, Levering IN de garage van de buren
Prachtige plantes
Jammer genoeg in de garage bij de buren neergezet.
Jullie email is zo klein geschreven (op gsm althans) dat vragen om een andere bestemming of levertoestemming te geven geduld vraagt.
Maar opnieuw, uw kwaliteit en snelheid is opmerkelijk.
Mvg,
Femke
Helaas waren planten stuk,toen ik ze…
Helaas waren planten stuk,toen ik ze uit de doos haalde waren de bladeren stuk al in de doos, 1 plant heb ik zelf moeten weggooien.helaas
Mooie pot.
Bij de 1e zending was de pot kapot helaas. Optie die geboden werd, was ik niet heel blij mee, maar gelukkig kon er toch een nieuwe pot geleverd worden, door eigen vervoerder. Ik denk dat dat bij grote potten een betere optie is, dan door DHL laten bezorgen. :-)
Mooie pot!
Superbe plante reçu une en mauvaise…
Superbe plante reçu une en mauvaise état et ils ont renvoyé une tout de suite je recommande
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.