Minpuntje: het citroengeranium heeft enkele bruine blaadjes. Alle andere planten zien er heel goed uit. De bezorger heeft helaas de pijlen met „this side up“ genegeerd of niet begrepen, zodat er wat... Vis mer

Gezien de winterse omstandigheden werden de bestelde planten in redelijk goede conditie geleverd. Een heatpack zorgde voor warmte voor de planten. Het enige minpuntje was het gebrek aan communicatie,... Vis mer

Wauw, 12 'kneusjes' besteld om uit delen. Maar ze zagen er allemaal nog heel mooi en goed uit. Ook 12 verschillende soorten gekregen. Heel blij mee! Aanrader

Snel geleverd en een leuke variatie aan planten! Ondanks dat sommige eruit zagen alsof ze het niet vol zouden houden, staat alles er nu mooi bij. Het enige nadeel is dat ik bij bijna geen enkele plant... Vis mer

1. Hagesenter

Kamerplanten koop je online bij Plantje.nl. Ontdek ons diverse assortiment kamerplanten, plantenboxen, bloempotten en andere accessoires. Wij maken het vergroenen van jouw interieur makkelijk. Zo tover je jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor in één keer om met een van onze vele plantenboxen. Voor elke plantenliefhebber zit er wel een perfecte keuze tussen! Browse gemakkelijk door ons diverse assortiment binnenplanten, met groene kamerplanten, hangplanten, bijzondere planten, klimplanten, hydroponie en nog veel meer. Het puntje op de i? Een bijpassende bloempot, plantentafel of andere accessoire. Kies een plant of plantenbox die het beste bij jou past, en wij bezorgen deze morgen bij jou thuis!

4,1

Bra

7k anmeldelser

Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Communicatie klantenservice slecht

Had een cadeaubon en wilde bestellen. Cadeaubon werkte niet. Na 2 mailtjes daarover nog maar eens geprobeerd. Ja, gelukt. Nog wat bij moeten betalen. Vertrouwen was al wat weg.
1e bezorging was prima. Goed ingepakt. Berzorger was ook zorgzaam.
2e bezorging: kamperfoelie was een zielig takje met wat blaadjes. Italiaanse Jasmijn niet geleverd. Wel 3 campanula's waar ik echt niets mee heb. Zag op de site dat die ruim 9 euro per stuk zijn. Veel te duur.
Klantenservice waardeloos. Reageren veel te laat.
Geen jasmijn nagezonden maar aanbod van recht op een tegoedbon. Ja right, of ik nog een keer ga bestellen.
Koop via mail ontbonden wegens niet levering. Nu nog steeds wachten op antwoord.
Volgende keer gewoon naar fysieke winkel.

17. april 2026

Wauw

27. februar 2026

Heel goed

We hadden een passiebloem gekocht en die kwam heel goed ingepakt aan. Een prachtige plant. Wij zijn heel tevreden

22. juli 2025

Beschadigde plant, teleurstellend

1 plant kwam beschadigd aan, deze was ook niet helemaal goed ingepakt. In een fysieke winkel zou ik een plant met zulke beschadigingen nooit kopen. Na het toesturen van foto's deed de klantenservice een aanbod om een deel van het aankoopbedrag te vergoeden met een voucher voor de webshop, maar hier wil ik natuurlijk geen nieuwe bestelling meer plaatsen, heel jammer.
Update: ik heb het gedeeltelijke aankoopbedrag alsnog teruggestort gekregen i.p.v. een voucher

7. april 2026

Er ontbrak een vaas bij de bestelling

Er ontbrak een vaas bij de bestelling, wordt niet nageleverd ivm "milieu", in plaats daarvan wordt een voucher aangeboden, waarmee een nieuwe bestelling gedaan kan worden......
Laat dit maar even op je inwerken

27. mars 2026

Mooie planten

Mooie planten. Wat ik kreeg kwam overeen met wat ik op website zag. Goed verpakt en binnen afgesproken tijd geleverd.

3. april 2026

Fijne aanvulling op de plantenkast.

De bezorger heeft helaas de pijlen met „this side up“ genegeerd of niet begrepen, zodat er wat aarde door de doos dwarrelde. De plantjes waren gelukkig ongedeerd.

24. mars 2026

mooie aparte planten

mooie aparte planten, snel bezorgd. verpakking/verzending kan wat met meer aandacht afgewikkeld worden, enkele bloemknoppen en meerder bladeren waren helaas kapot

20. mars 2026

Waardeloos

Lange moeten wachten op de bestelling en uiteindelijk krijg je een plant die half dood is en je je ergste vijand nog niet cadeau doet.

14. januar 2026