Bestellabwicklung ist gut, die Pflanzen waren gut verpackt und sind ohne Beschädigungen hier angekommen. Mit fleurdirect bin ich zufrieden - gerne wieder. Ich gebe nur 4 Sterne, weil ich mit dem Dien... Vis mer

Se hva andre synes
Van binnen naar buiten! Prachtige buitenplanten! Zoals gewoonlijk stevig verpakt ! Het voordeel hiervan is, dat ze op deze manier heel aankomen. Ik had ook een kunstplant besteld, helaas zelf nie... Vis mer
Selskapet har svart
De eerste levering kwam helaas beschadigd aan, wat natuurlijk niet ideaal was. Gelukkig heeft de klantenservice dit goed opgepakt en hun verantwoordelijkheid genomen door snel een nieuw exemplaar op... Vis mer
I ordered a plant and had it delivered to my place in Düsseldorf. It arrived in perfect condition and looks exactly as expected. I’m very happy with my purchase and would definitely order again.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
2 planten besteld, een grote en een kleine. De grote is perfect, heel mooi. De kleine viel uit één vanaf dat het plastic er vanaf ging. Berichtje over gestuurd en krijg een nieuwe toegestuurd. Top service!
I ordered a plant and had it delivered…
Prima plant
Prima plant, prima verpakt,prima geleverd.
Super Bambus
Perfekte, super schöne Bambuspflanzen (moontears) Lieferung mal schnell, mal mittelmäßig, aber gute Nachverfolg.
Snel, goed, prijstechnisch in orde.
Snel, goed product. Prijstechnisch in orde.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goed verpakt en opgemaakt. Snelle service!
Zeer goed verpakt bij aankomst.
Zeer goed verpakt bij aankomst,voor een goede prijs
Mooie plant
Mooie plant, wel iets korter dan ik dacht.De leveringstijd is wel lastminute. Gelukkig was ik thuis maar dat is iets minder als je een grote plant verwacht.
De plant ziet er prima uit!
De plant ziet er prima uit. Ziet er fris en verzorgd uit. De plant was ook goed verpakt, zodat er weinig kon gebeuren en dat is best moeilijk voor een plant van 170 cm.
De bezorging was vrij snel. Je werd door het bedrijf keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van de levering.
Zeer mooi boom afgeleverd.
Geweldige webshop
Prachtig assortiment, snelle levering. Ik heb al mijn planten van hier!
Plant beschadigd ontvangen
Beste,
Ik ontving zojuist het verzoek om mijn ervaring te delen. Ik wil daarbij aangeven dat ik op zich blij ben met de plant, maar helaas heb ik nog geen reactie gekregen op mijn eerdere mail over de schade bij levering.
Bij ontvangst lagen er twee afgebroken delen los in de doos. Ik heb hierover al contact opgenomen en foto’s gemaakt.
Ik hoor graag alsnog hoe dit opgelost kan worden
De eerste levering kwam helaas beschadigd aan, wat natuurlijk niet ideaal was. Gelukkig heeft de klantenservice dit goed opgepakt en hun verantwoordelijkheid genomen door snel een nieuw exemplaar op te sturen.
Deze tweede levering was volledig in orde, en we zijn uiteindelijk zeer tevreden over hoe het probleem werd opgelost. Goede service maakt echt het verschil!
Bestellabwicklung ist gut
Ich gebe nur 4 Sterne, weil ich mit dem Dienstleister DPD sehr unzufrieden bin. Ware war zu lange unterwegs, die Nachverfolgung war eine Katastrophe, es wurde nicht aktualisiert. Dies ist meine persönliche Erfahrung, die bei anderen Kundinnen/Kunden nicht zutreffen müssen.
Hele mooie planten
Hele mooie planten! En goed verpakt
Tres satisfaite mon bougainvillier est…
Tres satisfaite mon bougainvillier est superbe.
Die Pflanzen kamen in einem sehr guten…
Die Pflanzen kamen in einem sehr guten Zustand an. Ich würde mir nur wünschen, dass die Mails auf Deutsch oder Englisch verfasst werden. Holländisch verstehe ich leider nicht!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.