E-Wheels Norge AS Anmeldelser 9 262

4,0

Hadde behov reservedeler til en 'eldre' Momas El-sykkel, og måtte kontakte kundeservice, siden disse delene ikke var tilgjengelig online. Etter en del kommunikasjon frem og tilbake har de funnet de re... Vis mer

1. Nr. 4 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Sykkelbutikk
  2. Nr. 5 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Utendørs sportsutstyr

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4,0

Bra

9k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Kjøp av ny sykkel

En god selger
Gode råd
Kunnskapsrik ved sammenligning av modeller
God pris
Oversiktlig butikk
God lagerstatus

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp med feilsøkingen på din nye el-sparkesykkel, og at det nye batteriet/delen/osv kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!

Vår målsetning er alltid å gi rask og effektiv hjelp, og det er inspirerende å få bekreftelse på at vi har lykkes i å løse problemene dine. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

God opplevelse

God opplevelse. Hyggelig folk. Fikk et problem med pumpa. El sparkesykkel i seg selv er tipp topp og nydelig bruke.

Hei Andre,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med kommunikasjonen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

Rask i tilbakemeldingene på mail og…

Rask i tilbakemeldingene på mail og ekstremt behjelpelig med hvordan vi kunne løse saken. Topp kundeservice 🤩

3. juni 2026

Hei Gard-Are,

Takk for din tilbakemelding!

Ønsker deg en riktig fin dag!

God service

Har hatt kontakt vedrørende kjøp/levering av en elsykkel som en gevinst i lotteri. For oss som kunde er det veldig fint at gevinsten kan sendes direkte fra E-Wheels til vinneren, og da med riktig størrelse på sykkelen. Opplevede god forståelse og ønske om å imøtekomme våre ønsker. Det oppleves som god service

2. februar 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kommunikasjon og løsningen rundt levering av elsykkelen.
Vi setter stor pris på at du opplever god forståelse og service fra vår side.

Takk for tilliten, og vi ønsker deg en fin dag videre.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Prøver å sno seg unna og bruker lang til på å svare. Ingen vilje til å ordne opp.

Oppdatert svar 04. juni: Ja jeg har prøvd det til flere adresser men det tar evigheter å få svar. Verkstedet i Kongsberg svarer ikke i det hele tatt. Virker redde for å bekrefte skriftlig. Jeg nå sendt et mer formelt brev sentralt, men heller ikke det er besvart. Dette handler ikke om at de har for mye å gjøre. Har fått andre til å sende forespørsler om andre ting og de får svar ganske raskt.
Så igjen: Jeg FRARÅDER ALLE å handle med e-wheels.

3. juni 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi beklager at du sitter igjen med dette inntrykket av oss. Det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vi forstår at ventetid og manglende fremdrift kan være frustrerende, og vi beklager dersom kommunikasjonen fra vår side ikke har vært god nok.

Vi forsøker alltid å behandle alle saker så raskt og grundig som mulig, samtidig som vi følger gjeldende rutiner og vilkår.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din og finne en løsning.
Ta gjerne kontakt med oss med ordrenummer, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.

God kundebehanling

28. mai 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at du opplevde god service og kundebehandlig.

Ønsker deg en fin dag videre!

Fornøyd

Fornøyd. Klarer seg fint opp bakken med 97 kg.
Minus; dårlig selger. Man får ikke nok hjelp.

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Så fint å høre at du er fornøyd med hjelpen du har fått fra oss.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss videre i arbeidet med å forbedre vår service fremover.

God service

2. juni 2026

Hei Tommy!

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vår målsetning er alltid å gi rask og effektiv hjelp, og det er inspirerende å få bekreftelse på at vi har lykkes i å løse problemene dine. Bare si ifra om du trenger noe mer!

Jeg oppsøkte avd Kongsberg

Jeg oppsøkte avd Kongsberg. Der var en hjelpsom ung mann. Avtalte henting dagen etter. Det som ikke var helt bra var at prisen ble satt ned før det hadde gått en uke, hadde jeg vist det så hadde jeg ventet.

26. mai 2026

Hei,

Takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss!

Det er hyggelig å høre at du fikk god hjelp ved avdeling Kongsberg og ble godt ivaretatt der.

Vi forstår også at det kan oppleves uheldig at prisen ble justert kort tid etter kjøpet. Prisendringer kan dessverre forekomme i forbindelse med kampanjer og løpende tilpasninger i markedet.

Vi tar likevel med oss tilbakemeldingen din videre internt.

Vi ønsker deg en fin dag videre!

Stort utvalg av sykler er bra

Stort utvalg av sykler er bra. Det var litt dårlig organisert i butikk på Alnabru for å få info om og prøve forskjellige sykler. Bestilling via kundeservice var veldig bra og lett. Det tok 22 dager fra bestilling til sykkel var ferdig, og ingen info - søkte opp og dro innom Slependen selv flere ganger. Når sykkel var ferdig, så fikk jeg god hjelp i butikk og med sykkel ned i parkeringskjeller - samt 20% rabatt på sykkelveske - for å ha ventet lenge.

28. mai 2026

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er flott å høre at du er fornøyd med vårt utvalg, og kundeservice.
Vi tar med oss din tilbakemelding om organisering i butikk, og ventetid videre.

Vår målsetting er alltid å gi rask og effektiv hjelp. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.
Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Tar ikke reklamasjon på 1 år gammel…

Tar ikke reklamasjon på 1 år gammel sykkel med problemer med hoved delene(krank drev) og mener det er slitasje del etter 1000 km og 1 år

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse!

Vi beklager at du ikke er fornøyd med utfallet av saken.

Ved behandling av reklamasjoner vurderes hver sak individuelt basert på produktets alder, bruk, kjørelengde og den aktuelle komponenten. Enkelte deler på en sykkel, inkludert drivverkskomponenter som krankdrev, regnes som slitedeler og vil naturlig bli påvirket av bruk over tid og kjørt distanse.

Vi forstår at det kan oppleves frustrerende når det oppstår problemer etter ett års bruk, og vi ønsker gjerne å se nærmere på saken dersom det er informasjon eller dokumentasjon som ikke har blitt vurdert.

ta gjerne kontakt med oss direkte med ordrenummeret ditt, så vil vi gjennomgå saken på nytt!

Personalet var imøtekommende

Personalet var imøtekommende, profesjonelt og opptatt av å gi den beste servicen. Kvaliteten på arbeidet var svært høy, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg setter stor pris på den gode kommunikasjonen og oppmerksomheten på detaljer. Anbefales varmt til alle som ønsker kvalitet og god service! Og Mathias det er best i kundebehandler hilsen Martin. 🤩🤩

29. mai 2026

E2S V2 Pro oppleves i utgangspunktet…

E2S V2 Pro oppleves i utgangspunktet som en grei og sprek sparkesykkel på flatmark, men kvaliteten på de elektriske komponentene holder dessverre ikke mål over tid.
Sykkelen har en stor svakhet når det skal kommer til å trille i nedoverbakker. Hvis farten øker litt og man triller nedover, genererer motoren en kraftig overspenning. Elektronikken og kretskortene i denne modellen er tilsynelatende ikke dimensjonert for å håndtere denne strømmen, noe som fører til at systemet kortslutter og låser seg med feilkode E16.
Når vitale deler som motor brenner ut etter normal trilling i bakker, vitner det om svak byggekvalitet og dårlige sikkerhetsmarginer i det elektriske systemet. I tillegg gjør E-wheels sine strenge garantivilkår det vanskelig å få dekket dette som en reklamasjon dersom man har måttet bytte deler tidligere.
Pluss for god kjørefølelse når den faktisk fungerer, men det hjelper lite når elektronikken er så sårbar for helt vanlige norske topografiske forhold. Anbefales ikke hvis du bor et sted med mye bakker.

31. mai 2026

Hei Oskar!

Takk for din tilbakemelding her.

Det er kjedelig å høre at produktet oppleves som å ikke passe norsk terreng og at elektronikken virker til å være av lav kvalitet.

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceteam dersom du ønsker anbefaling av riktig modell for ditt bruk – vi er tilgjengelig på mail, chat og telefon for å hjelpe deg!
Du finner våre kontaktopplysninger her: https://www.e-wheels.no/kundeservice/

Vi håper å se deg som en kunde igjen i framtiden, og ønsker deg en riktig fin dag videre!

God og rask service

God og rask service. Ryddig. Trygt å kjøpe elsykkel fra ewheels😊

25. mai 2026

Kjære Lisa Kristine,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss, med effektiv kundeservice og god hjelp!

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Rask tilbakemelding da jeg ba om…

Rask tilbakemelding da jeg ba om kvittering fra tidligere kjøp.

31. mai 2026

Kjære Joakim,

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Ikke kjøp sparkesykkel herifra!!

Ikke gidd å kjøp sparkesykkel herifra, man får fine og bra el-sparkesykler andre steder.
E-Wheels er sleipe, de reklamerer for kampanjer og setter nedtelling, og slik holder de på, salgsprisen er altså den prisen de operere med. Nå har det vært «tilbud» og «kampanje» i 6 måneder i strekk, der sparkesykler er satt ned 3-5.000,-.
De får kunder til å tro at de gjør gode kjøp. Alt er bare lureri.
Vi har hatt 2 el-sparkesykler derifra, og kjøper ikke den 3 fra E-Wheels. Rekkevidden er bare løgn, forstår at rekkevidden er ca. ut i fra hvem som kjører og i hvilket vær etc, men rekkevidden er i virkeligheten kun halvparten av det de skriver, slik har det vært på begge våre sykler fra dagen vi kjøpte de. Bremsen på vår urban Max ble ødelagt etter 3 uker, det er ganske essensielt å ha en brems som virker når man kjører rundt i 20 km. På vår første sykkel ramlet lyset plutselig av og den er blitt slarkete, vi har hatt våre sykler under tak og passet på å ikke kjøre i regn.
En venn av oss har kjøpt samme modeller og der også røk både bremsen og skjermen er blitt ødelagt, de har ventet i over 1 år på å få kunne levere sparkesykkelen inn til service, selvom de har hatt garanti.
Ikke la dere lure, kjøp el-sparkesykkel et annet sted der man kan stole på både kvalitet, service, at de overholder garantien og holdbarheten på sparkesykkelen.

1. juni 2026

God service og rask levering også ved reparasjoner

Kjøpt flere ting og fått god service ved tilbehør og reparasjon, rask hyggelig og bra.

Kjære Kim,

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Det handlet bare om en skrue

Jeg hadde ikke trodd at alt dette skulle bli så komplisert. Det tok over fire uker å skaffe en skrue, som jeg til slutt ikke fikk likevel. Jeg har stor forståelse for at serviceteamet deres må jobbe under enormt press. Jeg gjorde det veldig enkelt for dem. Jeg har bilder
av den defekte skruen og ba dem om å sende meg en ny. Jeg kan ikke forestille meg at verkstedet ikke visste hvilken skrue jeg trengte eller hvilken de måtte bestille, for den er hjertet som forbinder bakhjulet med fjæren. Til slutt sa servicemedarbeideren at jeg likevel burde gå til en spesialforretning og kjøpe skruen der.
Det gjorde jeg også. Jeg håper det ikke tar så lang tid neste gang før jeg kan bruke scooteren min igjen

Hei Tom,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det er veldig leit å se at din servicesak har tatt såpass lang tid, her har du vært svært uheldig. I høysesong opplever verkstedet stor pågang, og ventetiden ligger normalt på 4-5 uker. I lavsesong er servicetiden kortere, da færre saker kommer inn.

Vi setter stor pris på om du kan sende en henvendelse til service@e-wheels.no med mer informasjon, slik at vi kan sjekke opp i saken. Vårt kundeserviceteam er her for å hjelpe og håper på å kunne bistå deg i saken din fortløpende.

Vi ønsker deg en fin dag videre!