Hadde problemer med en reklamasjon, men etter at Dormy selv gjorde en intern ny vurdering valgte de å ta produktet inn som en goodwill. Jeg fikk gavekort og er veldig fornøyd med det nye produ... Vis mer
God og rask feedback, håper og få svar tilbake i morgen ang status på min custom driver, hvor jeg ønsker -1.5 herre og ikke minus 1-5 dame, så ikke at det stod herre og dame bak skaft lengde. håper... Vis mer
Var uheldig på en golfrunde og fikk en bulk i et driverhodet på en nesten ny driver. Det var fryktelig leit og trodde den var tapt. Tok kontakt med Dormy og spurte om det var mulig å reparere. Fikk... Vis mer
God Dormy assistanse! Jeg kjøpte en Callaway Rouge FW3 til min sønn. Han tok golfsettet med til USA hvor han studerer. Køllehodet fikk dessverre en brist mens han spilte der. Fikk da god hjelp av Dor... Vis mer
Dormy har Europas största golfvaruhus. Hos oss hittar du allt det senaste inom golf. Vi har passionen och kunskapen att hjälpa dig att välja rätt golfutrustning.
Salamandervägen 29, 71936, Örebro, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Varene er bra! Det store minuset er at frakten tar dobbelt så lang tid som andre golfshoper, med samme utvalg.

Svar fra Dormy Golf
Veldig rask og god service. Rask hjelp i chatten😀😀👍.

Svar fra Dormy Golf
Kundeservicen til Dormy er en klasse for seg selv! Helt innormt bra service fra denne gjengen!
Så jeg handler der igjen! 😊

Svar fra Dormy Golf
Var raske til å svare, og det var ikke noe problem med å bytte en ødelagt vare.

Svar fra Dormy Golf
Gode tilbakemeldinger og lett å få hjelp med det man skulle lure på

Svar fra Dormy Golf
Nok en gang rask hjelp. Fikk trøbbel med en driver, viste seg å være produksjonsfeil. Dormy tok inn garantisaken og jeg fikk raskt bestille meg en ny driver :)

Svar fra Dormy Golf
Utrolig god kundeservice ved problemer. Raske og gode svar.

Rask kundeservice og tar kundene på alvor! 10/10 fra meg

Svar fra Dormy Golf
SCAM!!!!!!! Jeg bestilte og betalte for , golfkøller . Jeg fikk aldri golfkøllene tilsendt ettersom at DE hadde gjort en zaldofeil? Det var først etter flere klager jeg fikk svar om at jeg skulle få pengene mine om en del dager.
ADVARSEL: ikke bestill golfkøller fra useriøse nettsider.

Svar fra Dormy Golf
Dårlig kundeservice, levering tar flere uker

Svar fra Dormy Golf
Effektivt og rettferdig behandling i forbindelse med en reklamasjonssak