Jeg har kjøpt 2 ganger. Første gangen ble det noe problem med postgangen. Da jeg tok kontakt ble det ryddet opp i og ordren ble sendt med express levering. 2 kjøp forlangte posten betaling for toll... Vis mer

After waiting, i finally received the order 21 Januar. Druids service improved, and i got a value voucher for the late delivery. Clothes seems to be very good quality.
Handla for 3 laken. Gikk 2 dager og varer ble levert på døra for 140 spenn. Skal du handle. Kjøp mer enn 1 belte. Da blir det ekstra mas om toll og annet vås.
Rask levering og billig. Bra kvalitet. Endelig klarna som gjør det tryggere. Str er ok
We’re Druids – a UK-based golf apparel brand trusted by over 1M+ golfers worldwide for offering stylish, high-performance, and affordable golf wear. Founded by golfers, for golfers, we understand exactly what modern players need—whether you're a weekend warrior or a seasoned pro. Our mission is to elevate your game with smarter design, premium materials, and unbeatable value. We offer a wide range of golf clothing and gear including polos, midlayers, jackets, golf joggers, trousers, shorts, caps, hoodies, and accessories—engineered for peak performance, comfort, and all-weather play. As one of the fastest-growing names in golf fashion, we’re known for innovation, quality, and fair pricing. With fast UK and international shipping, weekly new arrivals, and exclusive golf deals, Druids is your go-to destination for golf apparel. Explore more at www.druids.com – Your Kind of Golf.
Unit 2 Cliftonhall Yards, EH28 8QN, Edinburgh, Storbritannia

Svar fra DRUIDS
Delivery service was good. Quality of the products were good.

Svar fra DRUIDS
Kjapp bestilling og levering rett hjem. Alle klærne hadde god kvalitet

Svar fra DRUIDS
Bestilte i slutten av nov -25, og fikk raskt bekreftelse på at pakken var sendt med et tracking-nr men ingen info hvor jeg kunne sjekke dette. ble lovet leveranse ila 3-5 dager. 7 dager etter så ber jeg dem sjekke hvor pakken er. Den var returnert tilbake til Druids, jeg ber dem fikse opo, men da har de plutselig ikke en av varene i pakka. Jeg velger en annen vare og de bekrefter ny forsendelse og lover å følge opo.. Etter flere dager purrer jeg igjen, SAMME hadde skjedd, og da ba dem fikse dette med å sende med DHL EXPRESS. De skulle ordne opp og sende med Royal Mail fikk jeg beskjed om. Fikk ny bekreftelse med tracking-nr, Jeg søkte opp dette nye tracking-nr på Royal Mail, men der var det ukjent nr. Virker for meg ut som Svindel fra ende til annen, penger er trukket fra kortet men ingen varer er ankommet. Dette skulle vært en julegave. STYR UNNA

Svar fra DRUIDS
Sendte feil farge. Skrev de sendte en ny men ikke hørt noe på lang tid.

Svar fra DRUIDS
Pakken kom ikke. Sendte mail og fikk svar umiddelbart. I løpet av 24 timer var ny.på vei.. Super service.

Svar fra DRUIDS
Bestilte en pakke, den ble sendt, UPS fikk ikke levert, de sa den mangler scanning, ta kontakt med DRUIDS "Vi anbefaler at du umiddelbart tar kontakt med avsender for å få opprettet en etterlysningssak" Sendte en mail, de svarte ikke, sendte ny mail, ingen svar, sittet en hel arbeidsdag i chat, og ingen svar der heller. Håpløst.

Svar fra DRUIDS
2 kjøp forlangte posten betaling for toll og moms. Jeg sendte mail med kvittering og de løste dette øyeblikkelig. Neste dag var penger på min konto.
Tøyet, jakker og piquet skjorter er av god kvalitet. Veldig fornøyd. Kan anbefale.

Svar fra DRUIDS
Måtte betale toll på 500+ kr, veldig kjipt.
Også brukte det nesten en mnd før jeg fikk tingene mine, kjedelig.
Veldig bra kvalitet på utstyret! Drar opp!

Svar fra DRUIDS
Har ventet i 4 uker på leveransen, jeg venter fortsatt …… elendig på levering. Hvordan produktene er, er det for tidlig å si noe om.

Svar fra DRUIDS
Bestilte og betalte varer 12. august. Ikke fått levert en eneste ting! Fikk en mail om problemer med skifte av lager. Så en mail fra fraktselskapet som sa at varen var returnert pga feil papirer. Siden ikke en lyd!

Svar fra DRUIDS
Varer bestilt i midten av august og nå midten av september har de fremdeles ikke sendt varer. Unnskyldninger om at feil på lager og at de skal haste sende det osv. tror nok jeg må se langt etter både penger og varer. Anbefales ikke

Har ikke fått pakken min ennå er 4 uker siden jeg bestilte