Hadde problemer med en reklamasjon, men etter at Dormy selv gjorde en intern ny vurdering valgte de å ta produktet inn som en goodwill. Jeg fikk gavekort og er veldig fornøyd med det nye produ... Vis mer
God og rask feedback, håper og få svar tilbake i morgen ang status på min custom driver, hvor jeg ønsker -1.5 herre og ikke minus 1-5 dame, så ikke at det stod herre og dame bak skaft lengde. håper... Vis mer
Var uheldig på en golfrunde og fikk en bulk i et driverhodet på en nesten ny driver. Det var fryktelig leit og trodde den var tapt. Tok kontakt med Dormy og spurte om det var mulig å reparere. Fikk... Vis mer
God Dormy assistanse! Jeg kjøpte en Callaway Rouge FW3 til min sønn. Han tok golfsettet med til USA hvor han studerer. Køllehodet fikk dessverre en brist mens han spilte der. Fikk da god hjelp av Dor... Vis mer
Dormy har Europas största golfvaruhus. Hos oss hittar du allt det senaste inom golf. Vi har passionen och kunskapen att hjälpa dig att välja rätt golfutrustning.
Salamandervägen 29, 71936, Örebro, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fikk svar på mine spørsmål

Svar fra Dormy Golf
Jeg fikk problemer med den ene køllen som jeg fikk tilsendt. Men det var ikke noe problem det, dormy sendte meg en splitter ny lik. 🙏😊10/10

Svar fra Dormy Golf
Hands on support og veldig raske med gode svar og hjelp, tipp topp!!

Svar fra Dormy Golf
Retur vindu hadde egentlig gått over tiden, men de var så greie og lot meg få levere tilbake varen uansett, super service

Svar fra Dormy Golf
Veldig bra service gjennom at jeg måtte returnere å kjøpe ny. Varen jeg bestilte var ikke på salg lengre men. De fikset så jeg fikk den til samme pris allikevel. Veldig bra!

Svar fra Dormy Golf
Åpenbart det dårligste kundebehandlingen av alle nettbutikker jeg har opplevd. Vil anbefale alle mine golfvenner, å styre unna dette svindels foretaket.

Svar fra Dormy Golf
Veldig bra oppfølging og rask avklaring på min sak👍🏌🏿♂️🤗

Svar fra Dormy Golf
Fikk svar på mitt spørsmål pr. mail umiddelbart.

Svar fra Dormy Golf
Super rask og god hjelp fra support når man spør spørsmål om ordren sin. Rask levering på tidligere bestillinger også bare positivt

Svar fra Dormy Golf
Jeg fikk gavekort og er veldig fornøyd med det nye produktet.
Det er en selvfølge at man må se på rutiner og retningslinjer når det kommer til reklamasjon, det er nå fint at man i noen tilfeller kan se mellom fingrene og gjøre opp etter ny vurdering!

Svar fra Dormy Golf
Vi bestilte en Taylormade driver fra Dormy i slutten av desember 2024, som ble tatt i bruk våren 2025. Etter få gangers bruk, løsnet "topplokket" på driveren. Vi gjorde et forsøk på reparasjon, men lokket løsnet igjen etter én runde bruk. Tok da kontakt med Dormy i juni 2025, sendte bilder av driveren, og spurte hvordan vi skulle håndtere dette videre. Fikk raskt svar fra Dormy, om at de ikke godkjente reklamasjon. De mente bildene viste at driveren ikke hadde blitt brukt "varsomt," og at den hadde en bulk. Vi uttrykte skuffelse over dette, og spurte om hvor de kunne se en bulk på bildene, og hvordan de mente at en driver skal brukes "varsomt". Fikk ingen spesielt gode svar på dette, og vi kunne selv ikke se noen bulk på driveren. Dormy svarte i tillegg at de hadde vært i dialog med Taylormade, som også mente at reklamasjonen ikke kunne godkjennes.
Basert på dette, tenkte vi at vi ville gjøre et nytt forsøk på reparasjon og betale selv for dette, siden driveren var nesten ny. Vi tok den med til Golfshopen på Billingstad, som reparerer golfkøller. Der kunne de fortelle oss at det var et veldig vanlig problem med slike drivere at lokket løsner. De kunne dessverre ikke reparere, men de tilbudte seg å sende den inn til Taylormade for å sjekke om de godtok reklamasjon, selvom den ikke var kjøpt hos dem. Vi takket selvfølgelig ja til dette, og etter et par uker fikk vi tilbakemelding om at Taylormade godtok reklamasjonen. Vi har nå fått en ny og bedre driver fra Taylormade, takket være Golfshopen og fantastisk kundeservice der.
Dette gjør selvfølgelig at vi er både skuffet og sjokkert over den dårlige servicen vi fikk hos Dormy, og vi kommer aldri til å bestille noe derfra igjen. Vi sendte en epost til Dormy og fortalte om opplevelsen og at vi hadde fått ny driver, slik at de kan forbedre kundebehandlingen sin neste gang de får inn en lignende reklamasjon. Dette tolket de som en ny henvendelse, og svarte tilbake at de fortsatt ville opprettholde vurderingen sin og ikke godtok noen reklamasjon. Det ble en nesten latterlig avslutning på hele saken, da vi åpenbart ikke var ute etter en ny vurdering siden vi allerede hadde fått en ny driver.
Advarer mot kjøp av dyrt utstyr fra denne nettbutikken.

Svar fra Dormy Golf
Bra produkter til fine priser, hyggelig personal i kundeservice.

God kundeservice, rask levering

Svar fra Dormy Golf
Jeg fikk veldig bra hjelp kl.2130 på en torsdag. Uventet. Ble en bestilling på meg med en gang.

Svar fra Dormy Golf
Elendig kundebehandling, får skadet vare. Blir bedt om å vente 4 uker på ny. Ingen kompensasjon

Svar fra Dormy Golf
Raske svar fra bedriften, og gjorde det riktige valget med å gi meg en claim på golfkøllen.