Hadde problemer med en reklamasjon, men etter at Dormy selv gjorde en intern ny vurdering valgte de å ta produktet inn som en goodwill. Jeg fikk gavekort og er veldig fornøyd med det nye produ... Vis mer

God og rask feedback, håper og få svar tilbake i morgen ang status på min custom driver, hvor jeg ønsker -1.5 herre og ikke minus 1-5 dame, så ikke at det stod herre og dame bak skaft lengde. håper... Vis mer

Var uheldig på en golfrunde og fikk en bulk i et driverhodet på en nesten ny driver. Det var fryktelig leit og trodde den var tapt. Tok kontakt med Dormy og spurte om det var mulig å reparere. Fikk... Vis mer

God Dormy assistanse! Jeg kjøpte en Callaway Rouge FW3 til min sønn. Han tok golfsettet med til USA hvor han studerer. Køllehodet fikk dessverre en brist mens han spilte der. Fikk da god hjelp av Dor... Vis mer

1. Golfbutikk

Dormy har Europas största golfvaruhus. Hos oss hittar du allt det senaste inom golf. Vi har passionen och kunskapen att hjälpa dig att välja rätt golfutrustning.

4,2

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Rask og god respons.

15. april 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack Frank! Vi önskar dig lycka till med golfsäsongen!

/Vännerna på Dormy golf

Varen var super.

Varen var super.
den kom dog på tilbud samme dag som jeg modtog den. men dormy tilbød at refunder differencen.
Super god service.

11. april 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack Kenneth :) För oss är det är självklarhet att hjälpa till i ett sånt läge, så att det blir så bra som möjligt för er kunder. Hoppas du hinner spela mycket golf i sommar!

/Vännerna på Dormy Golf

Slett kundeservice og enda dårligere av Postnord!

Bestilt en vare 19.mars med 3-4 dg leveranse tid - Ikke ankommet - snakket med kundeservice mandag morgen - de skulle sjekke - tilbakemelding løpet av dagen. Ikke hørt noe og kl 13.45 ringer jeg på nytt - det sjekkes og iløpetav tlf kommer det mail at PostNord leter tette sending !

10. april 2024

Svar fra Dormy Golf

Hej Erik! Vad tråkigt att höra att leveransen inte fungerat tillfredställande den här gången. Jag ser att ditt paket skickades från oss och att det sedan gått snett hos PostNord den här gången, men ansvaret för att det ska fungera ligger självklart på oss trots det. Vår kundservice är insatta i ärendet och gör vad vi kan för att skynda på leveransen. Hoppas att du kan ge oss på Dormy en ny chans i framtiden så lovar vi att allt ska fungera mycket bättre då. Även om PostNord levererar korrekt vid nästan alla tillfällen så finns det även flera andra fraktbolag att välja på i vår kassa nästa gång.
Återigen, ursäkta det inträffade.

Önskar dig trots allt god lycka med årets golfsäsong och hoppas du hinner spela många härliga varv!

/Vännerna på Dormy Golf

Har handlet en del fra Dormy

Har handlet en del fra Dormy. Varer, pris og leveranser svart godt til forventninger. Har også hatt en reklamasjon. Der var de rask med å ordne opp. Bare positive opplevelser med å handle med Dormy.

4. april 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack för din feedback. Vad bra att allting löst sig för din del och att du känner dig nöjd :)

Ha det fint!

/Vännerna på Dormy Golf

Fantastisk god service og raske til å…

Fantastisk god service og raske til å svare :D

22. mars 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack Trine! Kul att du väljer att handla hos oss på Dormy. Önskar dig ett stort lycka till med den kommande golfsäsongen!

Helt nydelig kundebehandling

Helt nydelig kundebehandling. Et skaft ble knekt etter noen få ganger på simulator. Jeg sendte en henvendelse om saken og fikk et nytt skaft tilsendt. Svartiden på e-posten er på toppen av kundeservice.

Dormy er til å anbefale!

21. mars 2024

Svar fra Dormy Golf

Vad bra att allt löste sig med ett nytt skaft till dig Noel! Hoppas att nya skaftet hjälper dig till många fina ronder :)

Veldig bra nettbutikk

Veldig bra nettbutikk. Aldri noe tull, rask levering og god service hvis det er noe. Kan anbefales.

18. mars 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack Frank! Visst är det smidigt när alla avgifter redan är inbakade i priset så du slipper få några negativa överraskningar :)

Allt gott!

Veldig bra kommunikasjon

Rask og nøyaktig kommunikasjon der kundebehandler var superhyggelig

15. mars 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack för din feedback Alexander! Roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss, välkommen åter!

/Vännerna på Dormy Golf

Dere sender ikke pakken før det har…

Dere sender ikke pakken før det har gått 4 dager

29. februar 2024

Svar fra Dormy Golf

Hej Sebastian, Tack för din feedback.
Vi får börja med att be om ursäkt om det tagit fyra dagar att skicka ditt paket. Vår målsättning är att skicka alla paket inom 24 timmar efter att du lagt en beställning så att vi kan hålla vår utlovande leveranstid på 2-6 arbetsdagar till Norge. Notera att det är arbetsdagar och inte helgdagar, så beställer man på en fredag så skickas paketet inte först på måndag i regel. Men oavsett så ska det i normala fall i ta fyra dagar. Vi ber som sagt om ursäkt för det och hoppas att du kan ge oss en ny chans i framtiden så ska vi se till att leverera snabbare :)

Ha det fint och lycka till med golfen!

God hjelp:)

22. februar 2024

Svar fra Dormy Golf

Stort tack Preben! Du är alltid välkommen tillbaka :)

Svinga lugnt!

Raskt svar

Raskt svar. Konkret og klart svar (selv om jeg ikke likte svaret).

12. februar 2024

Svar fra Dormy Golf

Raska svar är alltid bra :) Tack för din feedback Harald. Och stort lycka till med den kommande golfsäsongen!

/Vännerna på Dormy Golf

Kundebehandler Carl ga meget god…

Kundebehandler Carl ga meget god service ved min reklamasjonssak.

9. februar 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack för din feedback Lars och välkommen åter!

Vedkommende som svarte på telefonAugust L. Dormy

Vedkommende som svarte på telefon, og som hjalp meg til å etterlyse manglende hjelp fra PostNord, var sjelden høflig og kom med positive innspill. Slike ansatte fortjener honnør, for det er de som hjelper firmaet til å beholde og skaffe nye kunder. Takk!

23. januar 2024

Svar fra Dormy Golf

Tack för att du väljer at handla hos oss och för din fina feedback. Ibland händer det att det går snett med en order, då gäller det att reda ut det så snabbt som möjligt :) Välkommen åter!

/Vännerna på Dormy Golf

Varer bestilt 05.01.24 og ikke fått…

Varer bestilt 05.01.24 og ikke fått ennå den19.01.24.
Vært på langhus fra den 08.01.24 og er der enn.

G

19. januar 2024

Svar fra Dormy Golf

Hej Gudfinnur, jag vill börja med att be om ursäkt för detta. Så här lång tid ska självklart inte en leverans ta.
Kontakta vår kundservice på info@dormy.se så ska vi se till att reda ut det snabbast möjligt och försöka göra dig nöjd i slutändan.

Beklagar det inträffade men vill samtidigt önska dig lycka till med golfsäsongen 2024 :)

Allt gott!

/Dormy Golf

Rask og effektiv hjelp

Rask og effektiv hjelp! Veldig bra!

12. januar 2024

Svar fra Dormy Golf

Tusen tack för din feedback och välkommen åter!