Autofixer - Romania Anmeldelser

208
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Am comandat un brat meyle pentru bmw. Meyle are 2 modele pe același cod intern si cod OEM. Am mentionat asta detaliat care model imi trebuie si au tinut cont. Cutia piesei a fost desigilata, dovada... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dacă tot insistați. Am luat două filtre de polen. Unul pentru Suzuki Swift și unul pentru Lexus ux 250h. Au ajuns la timp. Dar cel de la Suzuki nu e cu dimensiunile corecte - se potrivește, dar invers... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Am comandat kit ul de ambreiaj cu volanta mobila pentru Crafter, de la Autofixer. Piesele au fost ce trebuie deci sunt foarte mulțumit. Prețul cel mai bun din piață. Livrarea în termen, comanda făcută... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bildeler

Skrevet av virksomheten

Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(208)

208 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Good prices,good comunication,oem…

Good prices,good comunication,oem parts.i recommend for romania.

1. juni 2026

Hello Hellsing,

Thank you very much for your 5-star review and for recommending our shop in Romania! We are thrilled to hear that you are fully satisfied with our competitive prices, clear communication, and the quality of our OEM parts.

Providing top-notch customer support combined with reliable original components is exactly what we strive for every day. We truly appreciate your trust and look forward to serving you again in the future!

Ok good product

Good product end price

5. juni 2026

Hello Valentin,

Thank you so much for your 5-star rating and feedback! We are very glad to know that you received a good product and that you are satisfied with the final price.

Offering high-quality car parts at the best possible market rates is our main goal to help our customers maintain their vehicles without overpaying. Thank you for choosing Autofixer, and have a safe drive!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Comunicare sub 4 stele , livrare și piese , acuratețe - 5 stele

Am dat o comandă și am dat o recenzie proasta aici , pentru ca pe factura îmi era trecut un amortizor dar mi-au venit ambele comandate , deci rectific : totul a decurs OK, mi-au ajuns exact piesele care le-am comandat, livrare în 1-2 zile după ce a fost predată la curier , iar dacă comandați pe firma tva-ul este returnat automat pe metoda de plată iar factura se va face fără tva pt taxare inversă și va fi primită pe mail când e trimisă comanda .

Pe total se schimbă tot ce am spus anterior , totul a decurs perfect , deși comunicarea este puțin precară ținând cont ca nu ai un call center pe limba romana și dos run robot care doar îți dă informații .

Pentru asta , și pentru ca nu se comunica direct de ce am primit o suma in cont și a trebuit sa îmi dau seama ca e tva ul ci nu restituirea unei sume a unui produs , și ca pe factura era trecut o bucata in loc de de 2 și am fost puțin furios din cauza transmiterii informatiilor intr un mod precar , rămân la 4 stele .

Produsele și livrare 5 stele .

9. juni 2026

Stimate reprezentant Ecom Casi S.R.L.,

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră detaliat. Ne cerem scuze cu sinceritate pentru situația neplăcută creată și pentru lipsa de comunicare directă din partea noastră înainte de modificarea comenzii dumneavoastră. O astfel de experiență nu reflectă în niciun caz standardele noastre interne de calitate și respect față de clienți.

Am luat notă de toate aspectele grave pe care le-ați semnalat: modificarea unilaterală a setului de amortizoare într-o singură bucată, returnarea automată a diferenței de bani fără aprobarea dumneavoastră prealabilă, neprimirea confirmării comenzii și a facturii fiscale pentru achiziția pe firmă, precum și dificultățile întâmpinate cu asistența telefonică automatizată. Înțelegem perfect că un singur amortizor nu vă rezolvă problema tehnică și că aveți nevoie de documentele fiscale aferente pentru contabilitate.

Dorim să verificăm de urgență acest caz în sistemul nostru, să transmitem solicitarea către departamentul de facturare și să analizăm eroarea de stoc sau de catalog care a dus la această situație. Pentru a putea face acest lucru, vă rugăm politicos să ne furnizați numărul de comandă.

Foarte multumit

9. juni 2026

Domnule Ion Talpa,

Vă mulțumim din suflet pentru evaluarea de 5 stele! Ne bucurăm nespus să aflăm că sunteți foarte mulțumit de experiența dumneavoastră cu noi. Satisfacția clienților noștri este cea mai mare răsplată pentru întreaga echipă.

Vă dorim drum bun și reparații ușoare!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

What you order is what you get.

Everything is in order, you can find parts according to budget and quality

5. juni 2026

Hello Marius,

Thank you so much for your great 5-star review! We are delighted to hear that everything was in order with your purchase and that you got exactly what you expected. Offering a wide range of parts tailored to different budgets and quality preferences is one of our main goals.

We truly appreciate your trust and hope to see you again soon!

Calitatea produselor

Calitatea produselor

2. juni 2026

Domnule Ion Lăcătușu,

Vă mulțumim mult pentru nota de 5 stele și pentru aprecierea calității produselor noastre! Ne asigurăm întotdeauna că oferim piese auto fiabile și durabile pentru siguranța dumneavoastră pe șosea.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim o zi excelentă!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Good quality,good price,fast shipping!

8. juni 2026

Hello Iulian,

Thank you so much for your 5-star review! We are delighted to hear that you are happy with the good quality of our parts, our competitive prices, and the fast shipping. Providing a seamless shopping experience is what we always aim for.

We look forward to your next order!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Raport calitate preț excelent și…

Raport calitate preț excelent și promptitudine în livrara

3. juni 2026

Domnule Florin Florea,

Vă mulțumim din suflet pentru evaluarea de 5 stele! Ne bucurăm foarte mult că sunteți mulțumit de raportul excelent calitate-preț și de promptitudinea livrării noastre. Aprecierea dumneavoastră ne motivează să menținem aceste standarde înalte în fiecare zi.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Piesele au fost ambalate excelent și…

Piesele au fost ambalate excelent și corespund cu descrierea din ofertă. Prețul este unul foarte bun în raport cu alți furnizori. Singura problemă este livrarea greoaie, circa 5 zile.

3. juni 2026

Domnule George Stefanescu,

Vă mulțumim pentru evaluarea de 4 stele și pentru feedback-ul oferit. Ne bucurăm că piesele au fost ambalate excelent, corespund descrierii din ofertă și că apreciați prețul nostru foarte avantajos în raport cu cel al altor furnizori.

În ceea ce privește mențiunea dumneavoastră legată de timpul de livrare de aproximativ 5 zile, dorim să vă asigurăm că lucrăm continuu la optimizarea proceselor noastre logistice. Deoarece produsele noastre sunt expediate dintr-un depozit central internațional, transportul transfrontalier poate dura uneori câteva zile lucrătoare, însă siguranța și integritatea pieselor pe parcursul drumului rămân prioritare pentru noi.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Raport pret calitate bun pentru…

Raport pret calitate bun pentru produsele comandate(bobina inductie Beru, termostat), livrare rapida.

8. juni 2026

Domnule valeriu valeriuc,

Vă mulțumim din suflet pentru evaluarea de 5 stele! Ne bucurăm foarte mult că sunteți mulțumit de raportul excelent calitate-preț al produselor comandate (bobina de inducție Beru și termostatul) și de promptitudinea livrării noastre rapide.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim drum bun și reparații ușoare!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

The product I ordered does not match…

The product I ordered does not match what I received in real life.

4. juni 2026

Hello Denis,

Thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize for the inconvenience caused by the fact that the product you received does not match what you ordered on our website. This does not reflect our usual quality control standards.

In order for our team to immediately investigate this discrepancy with our warehouse and catalog department, we kindly ask you to provide your order number.

Good company

Good company

7. juni 2026

Hello Vladimir,

Thank you so much for your 5-star rating and for your kind feedback! We are delighted to hear that you consider us a good company. Providing reliable parts and great service is our main priority.

We truly appreciate your support and look forward to serving you again!

Perfect pt Ford Focus 2 1.6 benzina 2005

Exact ce trebuia pt Ford Focus 2 1.6 benzina,an 2005.Produsul conform,bime ambalat si livrarea in timp decent.Super!!!👍🏼😁

2. juni 2026

Bună ziua Romo B.,

Vă mulțumim din suflet pentru evaluarea de 5 stele și pentru feedback-ul dumneavoastră! Ne bucurăm nespus să aflăm că produsul primit este exact ce trebuia și că se potrivește perfect pentru Ford Focus 2 1.6 benzină (anul 2005).

Siguranța produselor pe parcursul transportului este foarte importantă pentru noi, de aceea ne asigurăm mereu că pachetele sunt bine ambalate. Ne bucurăm că și timpul de livrare a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim drum bun!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sum foarte mulțumit și incantat

Sum foarte mulțumit și incantat, am primit coletul într-un timp scurt cu toate ca a venit din Polonia și țin sa mulțumesc pe aceasta cale de experienta plăcută pe care-am avut-o, dați dovada de multa seriozitate întreaga echipa! Succes în continuare!

27. mai 2026

Bună ziua, Daniel,

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia excelentă de 5 stele și pentru cuvintele atât de frumoase! Ne bucurăm enorm să știm că pachetul a ajuns într-un timp scurt la dumneavoastră, în ciuda distanței, și că ați avut o experiență atât de plăcută cu noi.

Seriozitatea și profesionalismul întregii echipe sunt prioritățile noastre zilnice pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor. Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim mult succes în continuare!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu masteptam sa se potrivească da chiar…

Nu masteptam sa se potrivească da chiar este ok recomand cu incredere

30. mai 2026

Bună ziua Alex,

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia de 5 stele și pentru recomandarea oferită cu încredere! Ne bucurăm deosebit de mult că piesa s-a potrivit perfect și că experiența dumneavoastră cu Autofixer a fost una pozitivă.

Super recomand cu încredere.Am

Super recomand cu încredere.Am
comandat un compresor ac.și am platit la primire.

30. mai 2026

Bună ziua Stefan,

Vă mulțumim pentru evaluarea de 5 stele și pentru cuvintele de laudă! Ne bucurăm că ați fost mulțumit de comanda dumneavoastră pentru compresorul AC și că opțiunea de plată la livrare a fost pe măsura așteptărilor. Vă mulțumim pentru încredere!

Promptitudine

Promptitudine, profesionalism, seriozitate, compatibilitate piesă verificată după serie șasiu, montat de 2 zile, funcționează perfect.

29. mai 2026

Bună ziua Ianosi,

Vă mulțumim din inimă pentru această recenzie excelentă și pentru aprecierea profesionalismului nostru! Ne bucurăm că verificarea compatibilității piesei după seria de șasiu a fost de ajutor și că piesa montată funcționează perfect. Satisfacția dumneavoastră este cea mai importantă confirmare a calității serviciilor noastre.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Durează cam o săptămână până ajung…

Durează cam o săptămână până ajung piesele,totul a fost OK.

12. april 2026

Bună ziua Aurel,

Vă mulțumim pentru evaluarea de 5 stele și pentru feedback. Într-adevăr, livrarea pieselor durează de obicei în jur de o săptămână, deoarece acestea sunt expediate direct din depozitul nostru central din Polonia. Ne bucurăm din suflet că totul a fost în regulă cu comanda dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim o zi excelentă!

platforma serioasa

platforma serioasa

23. mai 2026

Bună, Mihail,

Îți mulțumim foarte mult pentru recenzia de 5 stele! Ne bucurăm deosebit de mult să știm că ai avut o experiență pozitivă și că ne consideri o platformă serioasă.

Multumesc✌️

20. mai 2026

Bună, Alexandru,

Cu drag! Îți mulțumim și noi pentru încrederea acordată și pentru nota maximă. Ne bucurăm că totul a fost în regulă.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv