Selskapet har svart
Dacă tot insistați. Am luat două filtre de polen. Unul pentru Suzuki Swift și unul pentru Lexus ux 250h. Au ajuns la timp. Dar cel de la Suzuki nu e cu dimensiunile corecte - se potrivește, dar invers... Vis mer
Selskapet har svart
Am comandat kit ul de ambreiaj cu volanta mobila pentru Crafter, de la Autofixer. Piesele au fost ce trebuie deci sunt foarte mulțumit. Prețul cel mai bun din piață. Livrarea în termen, comanda făcută... Vis mer
Selskapet har svart
Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Vis mer
Selskapet har svart
Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Autofixer - Romania
Mulțumit de produs!Comanda a ajuns destul de repede din Polonia.

Svar fra Autofixer - Romania
Am comandat prima data de la ei, am primit ce am comandat, deci recomand.

Svar fra Autofixer - Romania
Cel mai bun preț care l-am găsit la amortizor Bilstein și direcție FebiBilstein. A durat ceva mai mult transportul- au venit din Polonia dar am scuti aproximativ 100 lei

Svar fra Autofixer - Romania
Ok parts, arrived in the most decent time possible.

Svar fra Autofixer - Romania
Comandă cu nr ul 2152106 a fost incompleta,am deschis 3 tichet și am raportat această problemă fiindu mi incompletă.lipsind din cutie ambreiajul LUK 624 3748 09

Svar fra Autofixer - Romania
Am comandat un brat meyle pentru bmw. Meyle are 2 modele pe același cod intern si cod OEM. Am mentionat asta detaliat care model imi trebuie si au tinut cont. Cutia piesei a fost desigilata, dovada ca s-a verificat inainte sa fie expediata.
Voi mai comanda aici pentru ca au dat dovada de profesionalism! Si preturile sunt foarte bune, mult mai mici decat la “e-Ăia” :)
A durat aprox 5 zile sa vina piesa. De inteles pentru ca a venit din afara tarii.

Svar fra Autofixer - Romania
Zero contact cu clienții. Am primit un produs nou care nu este funcțional cu toate că le am dat numărul VIN alb vehiculului.Returnarea produsului este in Polonia nu în România și costul returului este aproape cat prețul produsului. Nu recomand sub nici o formă. Nu au nici un număr de contact la care sa răspundă o persoană...ci doar un robot.

Svar fra Autofixer - Romania
Totul a decurs repede,de la efectuarea comenzii și până la primirea piesei. Piesa comandată este ceea ce trebuie.O să mai apelez la serviciile dumneavoastră. Prețul mi se pare destul de bun,piesa este ok la prima vedere, fiabilitatea urmează sa o vedem in timp.

vineri comand
luni dupa amiaza incerc sa dau de ei si nu ai cu cine sa vorbesti deoarece tampitul ala de robot nu stie nimic.
Nu am primit comfirmare comanda nici nr comanda cum dorea robotul pt a afla status comanda.
trimit mail si cer anulare comanda iar ei dupa 2-3 ore trimit mesaj ca se livreaza comanda fara sa respecte solicitarea mea. Fac cum ai taie capul .In 2026 ar trebui sa fie obligati sa comunice eficient cu clientii nu sa bage tampenii cu roboti .Nu vreau sa mai aud de ei chiar daca preturile sunt mai mici .

Svar fra Autofixer - Romania
First of all, very good prices and quality for the auto parts.

Svar fra Autofixer - Romania
The part half fits. Climate conteol now works.. but only in min and fill power. On the other it turns off. But.. will get me trough the summer

Svar fra Autofixer - Romania
Best price, original product, fast delivery

Svar fra Autofixer - Romania
The product matched the discription and it was delivered in one week.

Svar fra Autofixer - Romania
Multumit,dacă se potriveau amândouă piese,a fost vina mea ca a doua nu am verificato.

Svar fra Autofixer - Romania
Recomand cu încredere, totul a decurs foarte bun și de calitate.

⚠️ DO NOT BUY HERE ⚠️
I received a MAF sensor in completely unacceptable condition. The part arrived dirty, scratched, with a visible dent as you can see in one of the photos, clear signs of prior use and no original manufacturer packaging — it came wrapped in an old plastic bag that smelled like motor oil.
I paid for a new part and they sent me something used of unknown origin. On top of being a scam, it's a real safety risk for my vehicle.
I'm a returning customer and this experience completely destroyed the trust I had in this store. I sent multiple emails to resolve the issue and they never even bothered to respond. Complete silence.
To make matters worse, returning the product would require paying for international shipping — an additional loss on top of the money already spent.
Avoid them. Not worth the risk.
UPDATE: The company asked for my order number to resolve this case, but there is no way to contact them privately through this platform. My order number is #2106647. I hope this helps move things forward and I will update this review once the issue is resolved.

Svar fra Autofixer - Romania
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.