Am montat caloriferul.Este foarte bun,cu toate accesoriile incluse,e mai mult decât îți trebuie,ai două variante de montaj.Super ca preț și ca produs.Recomand Autofixer!
Dacă tot insistați. Am luat două filtre de polen. Unul pentru Suzuki Swift și unul pentru Lexus ux 250h. Au ajuns la timp. Dar cel de la Suzuki nu e cu dimensiunile corecte - se potrivește, dar invers... Vis mer
Am comandat un brat meyle pentru bmw. Meyle are 2 modele pe același cod intern si cod OEM. Am mentionat asta detaliat care model imi trebuie si au tinut cont. Cutia piesei a fost desigilata, dovada... Vis mer
Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Great auto parts seller.Quality…
Great auto parts seller.Quality products, fast shipping.

Svar fra Autofixer - Romania
Firma serioasa,preturi bune pt.toata…
Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era rau daca aveau si firme de curierat care au lockere,dar oricum mai cumpar de la ei.

Svar fra Autofixer - Romania
Preturi foarte bune dar livrarea…
Preturi foarte bune dar livrarea dureaza destul de mult o singura problema am avut am comandat bielete antiruliu si una dintre ele a venit fara piulite
Per total este un magazin ok si il recomand!

Svar fra Autofixer - Romania
Llegó en un plazo muy breve
Llegó en un plazo muy breve, confío en que la calidad el producto sea la adecuada, ya que aún no lo he podido montar en el vehículo.
It arrived very quickly, I hope the product quality is adequate, as I haven't been able to install it in the vehicle yet.

Un produs foarte bun
Un produs foarte bun, la fel că și altele care sunt de 3 sau 4 ori mai scumpe..! Un preț super..!

Svar fra Autofixer - Romania
Sunt forte mulțumit de calitatea…
Sunt forte mulțumit de calitatea pieselor comandate
Am comandat a 2 oră piese și le-am primit așa cum am comandat Sunt deja montate pe masină Și totul decurge foarte bine Doar de aici voi Loa piesele de care vioi mai avea nevoie pe vitor Vă mulțumesc

Piese de calitate
Piese de calitate. S-a potrivit perfect pentru Bmw F20 116i.

Svar fra Autofixer - Romania
Am cumpărat o piesa in urma sfatului…
Am cumpărat o piesa in urma sfatului primit de la companie și nu se potrivește
Iar ei refuza sa o schimbe
Lipsa totala de seriozitate

Svar fra Autofixer - Romania
The parts did not fit my car
I have ordered rear springs for Honda Civic 2006-2011 (order number 2040136). The springs were different from the original ones and I could not replace them. I had to return the parts and pay for shiping back. I payed for shipping half of the price of parts. I tried to talk to someone on customer service and a robot machine answered. I'am verry disapointed. Never buy from this company again.

Unexpected long-delivery time
Unexpected long-delivery time, ignorant operators and low quality search- compatibility configuration.

A great deal
A best site , very good price and goid quality

Svar fra Autofixer - Romania
Se potrivește și funcționează perfect…
Se potrivește și funcționează perfect pe J10+2, 2012.
Rămâne de văzut cât ține, anterior am avut alta noname și a funcționat 2 luni.
Asta pare mai calitativă .

Svar fra Autofixer - Romania
The product is fully incompatible for my car
The product arrived completely incompatible with my car. It had never been used or worn. It remains brand new. The return agents offered no assistance and completely ignored my request to return the product and receive a refund. I am disappointed with the store and the service. As a result, after an investigation and return of the goods, the money was returned.

Svar fra Autofixer - Romania
Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune…
Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune cineva sa confirm comanda pentru ca mai aveam nevoie de ceva ce uitasem sa trec pe comanda…. In rest recomand. Au venit neasteptat de repede

Produsele conform descrierii
Produsele conform descrierii, le-am montat. Super preț.Multumesc!

Svar fra Autofixer - Romania
Piese de calitate și pret bun
Piese de calitate și pret bun. Am cumpărat telescoape fata mondeo mk3. Excelente. Piesele ajung puțin cam tarziu, dar merita așteptarea. Recomand.

Svar fra Autofixer - Romania
Piese de calitate si la preturi…
Piese de calitate si la preturi accesibile.