Heel goed geholpen door Jacqueline bij de aanvraag van de tankpassen voor ons bedrijf. We zijn pas een maand geleden van start gegaan met de Travelcard en tot nu toe geen klachten. Ik heb er alle vert... Vis mer
Selskapet har svart
Opnieuw een email vanuit Travelcard met volgens hun een openstaande factuur. Wij hebben totaal al geduurde lange tijd geen passen of lidmaatschap meer. Bij controle blijkt deze factuur reeds te zi... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisch geholpen door Justin, iemand die wel snel schakelt en met oplossingen komt! Mocht management dit lezen deze medewerker in de organisatie houden.
Selskapet har svart
Bij Travelcard zijn wij dé merkonafhankelijke aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. Met onze pas kun jij tanken, elektrisch laden, parkeren, je auto wassen en zelfs reizen met het openbaar vervoer, allemaal met één handige kaart. Omdat onze pas niet aan een merk gebonden is, hoef je nooit om te rijden naar een specifiek tankstation. Je tankt bij vrijwel alle tankstations in Nederland en profiteert bovendien van onze dagelijkse vaste prijzen. Ons netwerk is groot. Wij bieden je meer dan een miljoen locaties waar je terecht kunt om te tanken, laden, parkeren of je auto te wassen. Rij je ook weleens over de grens? Dan kies je voor onze Europese variant. Samen met onze partner DKV zorgen wij ervoor dat je tankt bij tienduizenden stations in heel Europa en dat je eenvoudig tolwegen, tunnels en vignetten afrekent. Wij maken je administratie een stuk makkelijker. Alle transacties bundelen wij op één verzamelfactuur, inclusief btw specificatie. Bonnetjes bewaren en losse declaraties zijn daarmee verleden tijd. Dat scheelt je tijd en houdt je administratie kloppend voor de Belastingdienst. Onze pas past bij iedere ondernemer, of je nu ZZP'er bent of een groot wagenpark beheert. In je persoonlijke online omgeving stel je elke pas naar eigen wens samen en bepaal je zelf de limieten en extra diensten. En met onze handige app vind je onderweg snel een tankstation, laadpaal, parkeerplek of wasstraat in de buurt. Zo houd jij altijd grip op je mobiliteitskosten en regel je alles overzichtelijk vanaf één plek.
P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne samenwerking altijd alles uit de kast halen door de dames van planning om optijd de kastjes in te bouwen .

Svar fra Travelcard
Travelcard is ideaal bij het tanken en is handig als bewijs van BTW op brandstof voor de Belastingdienst.

Svar fra Travelcard
Pasje slijt erg snel en je wordt steeds uit de parkeerapp gegooid. Daarnaast vindt i, t eigenaardig dat als jullie een langer betaaltermijn aanbieden (tegen betaling uiteraard) dat je als jet het niet wilt jezelf af moet melden. Dast hoort m.i. andersom te zijn. Verder prima!

Svar fra Travelcard
Ben gematigd tevreden met Travelcard. Sinds de vernieuwde Card is ook in het buitenland betalen iets duidelijker. De vorige was echt superonduidelijk welke magneetstrip je moest gebruiken. Volgende keer misschien 5 sterren als er eindelijk met een chip draadloos of via je mobiel betaald kan worden! we leven tenslotte al in 2026 en niet meer in 1998!!!
zet heb op TC, de toekomst is er al, nu jullie nog!

Svar fra Travelcard
extra tankpas makkelijk besteld en snel geleverd

Svar fra Travelcard
Hebben en gebruiken van de Travelcard maakt de mobiliteit stukken eenvoudiger.
Alleen erg jammer dat voor alle TOL tunnels in Nederland en daar buiten de kaart nog niet te gebruiken is.
Vandaar niet de volledige 100 % score

Svar fra Travelcard
Probleemloos product waarmee nagenoeg overal getankt kan worden. Goede backoffice. Zeer tevreden.

Svar fra Travelcard
Vanaf dag 1 gebruikt en tot nu toe werk alles prima. Enige verbetering wat handig zou zijn is contactloos betalen i.p.v. “oude weds” de pas door de gleuf trekken.

Svar fra Travelcard
Waardeloze klantenservice en slechte communicatie
Te duur en geloof me maar ze brengen kosten bij elke laad beurt!!!
i got pass and it very confusing termijns voor paying factuurs. i did pay myself recieved mail i shouldnt do it cause they set up incasso. Ok. i keept money on account when on factuur should be taken it wasnt. Later i miss one payment wich was also tried to be taken not on termijn wich was on factuur and kard was blocked i paid that factuur later that week and next day i couldnt use it due card was blocked and unusefull. Besida that they counting double tax om eacht facruur. Dont use it cheaper is pay with pin pass than with this s..t
In augustus heb ik telefonisch een nieuwe tankpas aangevraagd, omdat de oude niet meer werkte. De pas zou worden opgestuurd en de oude moest ik vernietigen. Na 4 maanden kom ik erachter dat ik ten onrechte steeds voor 2 passen betaal! Na een bericht aan de 'klantenservice' kreeg ik te horen dat er niet gecrediteerd zou worden en ik zelf de andere pas had moeten afmelden. Dat zou ik alsnog wel willen doen als ik zou kunnen inloggen in het klantenportaal, maar ook dat lukt al meerdere keren niet. Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf. Opzeggen en naar een andere leverancier!!!! 15 jaar een tankpas gehad bij Parkline (wat inmiddels is overgenomen) en nooit een probleem gehad. Travelcard is een doffe ellende. De website en het klantenportaal werken niet en over de rug van klanten geld verdienen door voor een niet bestaande pas te laten betalen. Fouten kunnen overal worden gemaakt maar om dan aan te geven dat er niet gerestitueerd wordt gaat alle perken te buiten!
Travelcard B.V blijft de maandelijkse kosten in rekening brengen ook na het beeindigen van het contract.
Ook de klantenservice lijkt niet te kunnen lezen.
Wat hebben jullie toch een waardeloze klanten service. Medewerkers die mogelijk vanuit Suriname werken met 0% klantgerichtheid. En dit zeg ik geboren Surinamer. Dit hadden jullie beter kunnen organiseren. En de mensen kunnen selecteren en trainen. Besparen is niet altijd de uitkomst.
Zeer slecht, kosten in rekening die niet op de website staan, allerlei eisen na het aanvragen en incasseren voordat het pasje binnen is!!!
Ik stel een vraag via hun contactformulier. Om te kunnen verzenden, MOET ik aanvinken dat ik ermee instem dat ze mijn gegevens delen met andere bedrijven die mij daardoor mogen benaderen. WAAAT??
Hoe halen ze het in hun hoofd!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.