Travelcard Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel goed geholpen door Jacqueline bij de aanvraag van de tankpassen voor ons bedrijf. We zijn pas een maand geleden van start gegaan met de Travelcard en tot nu toe geen klachten. Ik heb er alle vert... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opnieuw een email vanuit Travelcard met volgens hun een openstaande factuur. Wij hebben totaal al geduurde lange tijd geen passen of lidmaatschap meer. Bij controle blijkt deze factuur reeds te zi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch geholpen door Justin, iemand die wel snel schakelt en met oplossingen komt! Mocht management dit lezen deze medewerker in de organisatie houden.

Informasjon om virksomheten

1. Logistikk
  2. Budtjeneste
  3. Spedisjonsfirma
  4. Spedisjonstjenester
  5. Lager

Skrevet av virksomheten

Bij Travelcard zijn wij dé merkonafhankelijke aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. Met onze pas kun jij tanken, elektrisch laden, parkeren, je auto wassen en zelfs reizen met het openbaar vervoer, allemaal met één handige kaart. Omdat onze pas niet aan een merk gebonden is, hoef je nooit om te rijden naar een specifiek tankstation. Je tankt bij vrijwel alle tankstations in Nederland en profiteert bovendien van onze dagelijkse vaste prijzen. Ons netwerk is groot. Wij bieden je meer dan een miljoen locaties waar je terecht kunt om te tanken, laden, parkeren of je auto te wassen. Rij je ook weleens over de grens? Dan kies je voor onze Europese variant. Samen met onze partner DKV zorgen wij ervoor dat je tankt bij tienduizenden stations in heel Europa en dat je eenvoudig tolwegen, tunnels en vignetten afrekent. Wij maken je administratie een stuk makkelijker. Alle transacties bundelen wij op één verzamelfactuur, inclusief btw specificatie. Bonnetjes bewaren en losse declaraties zijn daarmee verleden tijd. Dat scheelt je tijd en houdt je administratie kloppend voor de Belastingdienst. Onze pas past bij iedere ondernemer, of je nu ZZP'er bent of een groot wagenpark beheert. In je persoonlijke online omgeving stel je elke pas naar eigen wens samen en bepaal je zelf de limieten en extra diensten. En met onze handige app vind je onderweg snel een tankstation, laadpaal, parkeerplek of wasstraat in de buurt. Zo houd jij altijd grip op je mobiliteitskosten en regel je alles overzichtelijk vanaf één plek.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

57 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

card werkt altijd

card werkt altijd
goede service bij kentekenwissel

5. mars 2026

Svar fra Travelcard

Fijn om te horen dat de je tevreden bent over onze service! 🚗💳

We zijn benieuwd: is er iets dat we kunnen verbeteren om de volgende keer die 5 sterren te verdienen? 🙂

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Pasje slijt erg snel en je wordt steeds…

Pasje slijt erg snel en je wordt steeds uit de parkeerapp gegooid. Daarnaast vindt i, t eigenaardig dat als jullie een langer betaaltermijn aanbieden (tegen betaling uiteraard) dat je als jet het niet wilt jezelf af moet melden. Dast hoort m.i. andersom te zijn. Verder prima!

3. mars 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je ondanks een paar puntjes tevreden bent met Travelcard.

We nemen je opmerkingen over het snel slijten van de pas en het uitloggen uit de parkeerapp zeker mee voor verbeteringen. Ook je suggestie over het langer betalen van termijnen zonder zelf af te moeten melden is goed om te weten – we kijken altijd hoe we het gebruiksvriendelijker kunnen maken.

Dank voor het delen van je ervaringen! 🙂

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zeer slecht in reactie en probleem…

Zeer slecht in reactie en probleem oplossen

3. november 2025

Svar fra Travelcard

Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze service. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Zou je ons wat meer details kunnen geven over het probleem? Dan kijken we er direct naar en zorgen we dat het opgelost wordt. We waarderen je feedback enorm!

Ben gematigd tevreden met Travelcard

Ben gematigd tevreden met Travelcard. Sinds de vernieuwde Card is ook in het buitenland betalen iets duidelijker. De vorige was echt superonduidelijk welke magneetstrip je moest gebruiken. Volgende keer misschien 5 sterren als er eindelijk met een chip draadloos of via je mobiel betaald kan worden! we leven tenslotte al in 2026 en niet meer in 1998!!!
zet heb op TC, de toekomst is er al, nu jullie nog!

3. mars 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de vernieuwde Travelcard het betalen in het buitenland duidelijker maakt!

Wat betreft draadloos en mobiel betalen: goed nieuws, via de Travelcard-app kun je al contactloos betalen bij tankstations. 😉 We blijven werken aan verbeteringen om de kaart nog makkelijker en toekomstbestendig te maken, dus hopelijk kunnen we je de volgende keer die volle 5 sterren geven!

De toekomst is er al – nu wij nog beter meegroeien! 🚀

Betrouwbare mobiliteitspartner

Hebben en gebruiken van de Travelcard maakt de mobiliteit stukken eenvoudiger.
Alleen erg jammer dat voor alle TOL tunnels in Nederland en daar buiten de kaart nog niet te gebruiken is.
Vandaar niet de volledige 100 % score

26. februar 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Travelcard je mobiliteit makkelijker maakt.

Wat betreft tol, tunnels en bruggen: een groot aantal kan je betalen met de DKV (EU) Travelcard. Ik zie dat je hier momenteel (nog) geen gebruik van maakt, maar je kunt deze eenvoudig aanvragen via het klantenportaal. Zo kan je in de toekomst met Travelcard betalen. :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vanaf dag 1 gebruikt en tot nu toe werk…

Vanaf dag 1 gebruikt en tot nu toe werk alles prima. Enige verbetering wat handig zou zijn is contactloos betalen i.p.v. “oude weds” de pas door de gleuf trekken.

26. februar 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je review, leuk om te horen dat je Travelcard vanaf dag één met tevredenheid gebruikt!

Je opmerking over contactloos betalen is begrijpelijk. Goed om te weten dat je via de Travelcard-app al contactloos kunt betalen bij tankstations. Handig als je liever geen pas gebruikt of die een keer niet bij je hebt. Suggesties zoals die van jou nemen we natuurlijk mee in de verdere ontwikkeling.

Dank voor het meedenken en veel gemak gewenst met Travelcard!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

i got pass and it very confusing…

i got pass and it very confusing termijns voor paying factuurs. i did pay myself recieved mail i shouldnt do it cause they set up incasso. Ok. i keept money on account when on factuur should be taken it wasnt. Later i miss one payment wich was also tried to be taken not on termijn wich was on factuur and kard was blocked i paid that factuur later that week and next day i couldnt use it due card was blocked and unusefull. Besida that they counting double tax om eacht facruur. Dont use it cheaper is pay with pin pass than with this s..t

13. desember 2025

Onterechte kosten in rekening gebracht voor 2 passen ipv 1

In augustus heb ik telefonisch een nieuwe tankpas aangevraagd, omdat de oude niet meer werkte. De pas zou worden opgestuurd en de oude moest ik vernietigen. Na 4 maanden kom ik erachter dat ik ten onrechte steeds voor 2 passen betaal! Na een bericht aan de 'klantenservice' kreeg ik te horen dat er niet gecrediteerd zou worden en ik zelf de andere pas had moeten afmelden. Dat zou ik alsnog wel willen doen als ik zou kunnen inloggen in het klantenportaal, maar ook dat lukt al meerdere keren niet. Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf. Opzeggen en naar een andere leverancier!!!! 15 jaar een tankpas gehad bij Parkline (wat inmiddels is overgenomen) en nooit een probleem gehad. Travelcard is een doffe ellende. De website en het klantenportaal werken niet en over de rug van klanten geld verdienen door voor een niet bestaande pas te laten betalen. Fouten kunnen overal worden gemaakt maar om dan aan te geven dat er niet gerestitueerd wordt gaat alle perken te buiten!

2. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat hebben jullie toch een waardeloze…

Wat hebben jullie toch een waardeloze klanten service. Medewerkers die mogelijk vanuit Suriname werken met 0% klantgerichtheid. En dit zeg ik geboren Surinamer. Dit hadden jullie beter kunnen organiseren. En de mensen kunnen selecteren en trainen. Besparen is niet altijd de uitkomst.

13. juni 2025

ZE DELEN MIJN GEGEVENS!

Ik stel een vraag via hun contactformulier. Om te kunnen verzenden, MOET ik aanvinken dat ik ermee instem dat ze mijn gegevens delen met andere bedrijven die mij daardoor mogen benaderen. WAAAT??
Hoe halen ze het in hun hoofd!

27. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv