Travelcard Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch geholpen door Justin, iemand die wel snel schakelt en met oplossingen komt! Mocht management dit lezen deze medewerker in de organisatie houden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opnieuw een email vanuit Travelcard met volgens hun een openstaande factuur. Wij hebben totaal al geduurde lange tijd geen passen of lidmaatschap meer. Bij controle blijkt deze factuur reeds te zi... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben gematigd tevreden met Travelcard. Sinds de vernieuwde Card is ook in het buitenland betalen iets duidelijker. De vorige was echt superonduidelijk welke magneetstrip je moest gebruiken. Volgende k... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Logistikk
  2. Budtjeneste
  3. Spedisjonsfirma
  4. Spedisjonstjenester
  5. Lager

Skrevet av virksomheten

De laad- en tankpassen van Travelcard. De meest complete van Nederland. Overal tanken en geschikt voor groot zakelijk, MKB en ZZP. Nooit meer omrijden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

54 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed gesprek

Was onduidelijkheid over factuur. Werd correct gereageerd met duidelijke uitleg, geduld en tips.

11. august 2026

Svar fra Travelcard

Dank voor je review! Fijn dat we je naar tevredenheid geholpen hebben. :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

de travelcard werkt niet in België

de travelcard werkt niet in België - heb uiteindelijk mijn waarborg teruggekregen

29. juni 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de Travelcard in België niet overal werkte zoals je had verwacht. Op dit moment kun je de pas gebruiken bij zo’n 50 tot 60% van de tankstations in België, en we blijven ons netwerk daar verder uitbreiden. We begrijpen natuurlijk dat het vervelend is als je net bij een tankstation staat waar de pas niet geaccepteerd wordt. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag!

Stugge en dure partij

Stugge en dure partij die slecht communiceert.

Wij hadden een machtiging lopen bij Travelcard en dat verliep prima. Totdat zij besloten dat ze naar een nieuwe machtiging wilden omdat er kennelijk klanten zijn die incasso terugboeken (wij doen daar niet aan mee). Vervolgens wordt niet duidelijk gecommuniceerd dat zo'n nieuwe machtiging ook bij onze bank moet worden geactiveerd, worden incasso's geweigerd (geen idee waarom), staan collega's met geblokkeerde passen bij de pomp, moet onze administratie declaraties van prive uitgaven verwerken en zit de directeur geruime tijd de boel op te lossen.

23. juni 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Vervelend om te lezen dat de overgang naar een nieuwe machtiging voor zoveel gedoe heeft gezorgd, zeker als collega’s daardoor met geblokkeerde passen bij de pomp stonden. Na aanmelding vragen we altijd om een B2B-machtiging en sturen we hier ook herinneringen over. Bij sommige banken moet de machtiging daarnaast handmatig bij de bank zelf worden ingediend of geactiveerd om de registratie af te ronden. Dat verschilt per bank. Ik zie daarnaast dat we momenteel al contact hebben via de mail en helpen je uiteraard graag verder waar dat vanuit onze kant mogelijk is.

Uiteindelijk netjes opgelost.

Aanvankelijk heb ik een negatieve ervaring gehad door een betwiste tanktransactie, de lange doorlooptijd van het dossier en de vele e-mails en telefoongesprekken die nodig waren om de zaak onder de aandacht te houden.
Hoewel we van mening verschilden over de oorzaak van het probleem, wil ik ook benoemen dat Travelcard uiteindelijk de tijd heeft genomen om de situatie opnieuw te bekijken. Na uitgebreid contact is er een passende oplossing gevonden en is het dossier netjes afgehandeld.
Het proces had wat mij betreft sneller en duidelijker gekund, maar ik waardeer dat er uiteindelijk naar een oplossing is gezocht en dat deze kwestie op een correcte manier is afgesloten.
Dank aan de medewerkers die zich hiervoor hebben ingezet.

25. mai 2026

Svar fra Travelcard

Nogmaals bedankt voor het aanpassen van je review en het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen en dat het dossier naar tevredenheid is afgerond. We nemen je feedback over het proces mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opzeggen van de card gaat heel…

Opzeggen van de card gaat heel moeilijk. Hebben meteen na aanmelden card opgezegd maar na heel veel mailtjes en bellen is dat na 4 maanden nog niet gelukt.
Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.!!

10. april 2026

Bedankt voor je review.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een opzegging zo lang duurt en dat dit zo is verlopen. We kijken graag met je mee wat er in jouw situatie is gebeurd.

Ik kan helaas geen contactgegevens terugvinden. Wil je daarom contact met ons opnemen via info@travelcard.nl onder vermelding van je klant- of kaartnummer? Dan kijken we het graag voor je na en zorgen we dat het goed wordt opgepakt.

Top service

Top service

9. april 2026

Svar fra Travelcard

Heel fijn om te horen, we staan voor je klaar!

Het is letterlijk belachelijk

Het is letterlijk belachelijk, ik heb denk ik wel 10x de mail gekregen over het ondertekenen van een mandaat. Heb het 10x gedaan (met bevestiging dat het is gelukt & keer op keer weer opnieuw die mail)

1. april 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je feedback. We zien dat de machtiging op 9 april is getekend. Het was hiervoor helaas nog niet gelukt, vandaar de herinneringen. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren hiervan!

Prima laadpas

Prima laadpas die in Nederland en Europa met bijna alle laadpalen goed werkt.

27. mars 2026

Dank voor je review!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer maar dan ook zeer ontevreden

De service is superslecht, Ik ben al een aantal jaar klant, maar het contact is slecht, en de dreigingen zijn geweldig -__-!

9. mars 2026

Svar fra Travelcard

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent. We kunnen geen gegevens vinden om contact met je op te nemen, maar we willen dit graag oplossen. Zou je ons kunnen benaderen via info@travelcard.nl of 088 110 5000? We staan klaar om je te helpen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Geen rompslomp met bonnetjes

Geen rompslomp met bonnetjes, alles netjes in een factuur.
Het zou prettig zijn als er per natuurlijke maand wordt gefactureerd en de kosten van elektrisch opladen sneller worden doorberekend

17. mars 2026

Svar fra Travelcard

Fijn dat je het gemak van één factuur waardeert. We hebben je facturatie inmiddels aangepast naar de laatste dag van de maand in plaats van elke 4e vrijdag. Je feedback over het sneller doorberekenen van laadkosten nemen we mee. Dank voor het meedenken!

Veel pompen

Veel pompen aangesloten in binnen en buitenland

12. mars 2026

Svar fra Travelcard

We waarderen je review enorm, bedankt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettig persoonlijk contact en…

Prettig persoonlijk contact en afspraken worden nagekomen. Soepele overgang van vorige tankpasleverancier naar TC.

11. mars 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat het persoonlijke contact en de soepele overgang naar Travelcard zo goed bevallen. We doen ons best om het altijd zo makkelijk en prettig mogelijk te maken!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vragen direct afgewikkeld

Vragen direct afgewikkeld

10. mars 2026

Svar fra Travelcard

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je vragen direct zijn opgepakt. We blijven ons best doen om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De kaart werkt niet

De kaart werkt niet, ik vraag info en krijg er geen

10. mars 2026

Svar fra Travelcard

Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben je gegevens erbij gevonden en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit samen op te lossen. 👍

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv